arkadaşlar siz de benim gibi önceden ahtapot kullanmadı iseniz lütfen çok dikkatli olun yüzünüze yakın tutmayın ben kaskı bağlamaya çalışırken ahtapot ile kancası kaçtı ve yanayımı sıyırdı, Allaha şükür ucuz atlattım, adamlar sarı etiketin üstüne yazmışlar yüzünüze yakın tutmayın diye, demekki sarı etiketleri okumak bilmediğimiz bir lisanda ise bir bilene sormak gerek
motorun sol tarafında alttaki nikelajlı kapak vida yerinden kırıldı, idareten tutuyor sanırım garantiye girmez serviste onuda soracagım, lastikleri sonunda şişirdim

, sibop kapaklarını kromajlı olanlar ile değiştirdim gerçi ufak bir mod ama şık durdu,
bu akşam istedigim bir özellik istemeden gerçekleşti, artık sinyallerim sadece sinyale bastıgımda yanıyor, nasıl oldu bilmiyorum bir sorun oldugu acık ama baska bir yere zarar vermiyorsa kalabilir.
çeşitli markaların benzin ve yağ katkıları var bunlardan kullanan arkadaş var mı sonuçları iyi mi?
ergeser hocam sana özelden mesaj attım ben de dişliyi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musun?