[MT Bolu] 16-17.03.2007 / Ümmet Perkitan'a Misafirperverliği

Merhaba Arkadaşlar...

Büyük istekler sonucu Ümmet Abimizi Boludan Geçerken Bi Gece Bende Konaklaması İçin ikna ettim.. O Da bizleri kırmadı ve bi günün bizler için harcadı.. Teşekkür Ederiz...

16.03.2007 Günü Saat 14:00 civalarında Ümmet abimiz Bolu'ya Vardı. Ve ben onu karsıladım. Sonra Birlikde Sanayi bolgesinde Motoran Bayisine Gittik Onları ziyaret ettik..Ordan Merkeze Geldik Ve bi Güzel Yemeklerimizi Yedik.. Benim Fotograf Makinem Bozuldugu için bi Cok kareyi yakalama imkanım olmadı. Cekilen Resimler Akşam 20:00 da Bolu Mt Ümmet Abi için Toplantıya Katılan Diğer Arkadaşların Makıneleriyle Çekildi.. Fazla Uzatmayalım İşte Resimler...

189Small.jpg

Bu Değil PArdon Burası Boluydu :queen:

Saat 20:00 Da Merkezde Cok hoş Bir Ortamda Toplandık Yemeklerimizi Yedik Bol bol Sohbetimizi Ettik VE biraz da Resim Cekildik...

DCAM0102Small.jpg

Soldan Saga

Mustafa - MyHeArT Harun Ben - Ümmet Abimiz - Hayatında Cola Turka Gormemiş Arkadaş Alper :p - En Sağ Kosede Zafer (Alcohol) ve de En sağ 2. Kafada Levent arkadasımıza Ait... İnşallah anlamıssınızdır. Anlamanız Lazım Daha acıklayıcı olamam Baska ...:cat:

DCAM0103Small.jpg

Mekandan Cıktıktan Sonra Asagıda Motorlarımızın Yanında Flash Isıgı Fazla Aydınlatamamıs O yuzden resimler Biraz Karanlık cıkmıs...

DCAM0104Small.jpg

DCAM0105Small.jpg

DCAM0106Small.jpg

DCAM0107Small.jpg

Motorlarla Bi kaç kez Bolu Merkez Turu Yapıyoruz.Bu aksam Boyle Bitiyor. Ve ümmet abimizi Sabaha Hazır etmek üzere Dinlenmeye Eve Götürüyorum..

Sabah 08:30 da Bolunun En Meshur Yeri Olan Kardelenin Onun de Bizim Ekiple buluşuyoruz...

DCAM0108Small.jpg

DCAM0109Small.jpg

DCAM0110Small.jpg

DCAM0111Small.jpg

Ve yola Cıkıyoruz Mudurnu Tarafına Doğru Giderken Sol Tarafta Bolunun Pamukkalesi Var Oraya Goturuyoruz Ümmet abimizi...

DCAM0112Small.jpg

DCAM0113Small.jpg

DCAM0114Small.jpg

DCAM0115Small.jpg

DCAM0116Small.jpg

DCAM0117Small.jpg

Az once Gordugunuz Tepenin Tam tepesindeyiz Su Anda :cat:

DCAM0118Small.jpg

DCAM0119Small.jpg

DCAM0120Small.jpg

DCAM0121Small.jpg

DCAM01214834Small.jpg

DCAM0122Small.jpg

DCAM0123Small.jpg

DCAM0124Small.jpg

DCAM0125Small.jpg

DCAM0121593984Small.jpg

DCAM012184834Small.jpg

DCAM01214843Small.jpg

Yerin Altından Cıkan Orjinal Saf Ve Temiz Maden Suyu. Evet Yanlıs Duymadınız Maden Suyu :cherry:

DCAM012154894Small.jpg

Resimleri Birleştirince Yerlerde Karısıyo MErkezden Bi Resim Daha

DCAM010948864Small.jpg

DCAM01214848Small.jpg

DCAM01094454Small.jpg

DCAM01095555Small.jpg

DCAM01094864Small.jpg

DCAM0109888Small.jpg

DCAM0109000Small.jpg

DCAM010999988Small.jpg

Bizim Tatlısu Motorcusu Zafer (Alcohol) Sabah Motorunu arkadasının dükkanına koymus o da erken saatte açmadıgı için arabayla gelmiş. Bak bak bak... Ben gibi Cross Cu o arabayı camurlamaz mı. Daha beter yapacaktım da neyse... :cherry:

DCAM0133Small.jpg

DCAM0132Small.jpg

Mudurnu Üzerinden Ankara'ya Doğru Ugurlarken Ümmet Abimizi :p

DCAM0126Small.jpg

DCAM0127Small.jpg

DCAM0128Small.jpg

DCAM0129Small.jpg

DCAM0130Small.jpg

DCAM0131Small.jpg

Yolun Her Daim Açık Olsun Ümmet Abicim. Bolu Mt Tüm Sevgi Ve Saygılarını Sana Burdan Yollar Hayırlı Yolculuklar Diler...

Harun BULUT

Son düzenleme:
sizin misafirperverliğinizi biliyoruz zaten abant gezisinden bolu mt:)

heyy gidi ümmet abim beaa bigün ordasın birgün burda:mrgreen:

:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler güzel......Paylaşım için teşekkür .....

:rendeer: tebrikler süperr valla :cherry: ellerinden öpüyom ümmet amca :queen:

Ümmet abi yollarda her zaamanki gibi. Yolu açık olsun :cat:

Hımmm, Ümmet arkadaşıma yakışır misafirlik olmuş.

Havalar biraz daha ısınsın, Akçakoca'dan dolapçııı Ali ile Gerede yaylalarına gitmeyi planlıyoruz. Belki bize katılmayı düşünürsünüz, belki de bizi bu güzel yerleri gezmeye ikna edersiniz.

@sereye Abi gezilerden haberimiz olsun yeter. Aksılık cıkmadıgı sürece Katılırız... :mrgreen:

Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
myheart, Starwars-14, alp_tunay, BeYfa, FutureShock, sereye, exile, LucasBishop, ArdaTugay, heyferhatbey

Konuyu Acalı Daha 20 Dk oldu :cherry: Ne mutlu Bu Ümmet abiye :cat:

Son düzenleme:
evt garajimiz olmayinca baskalarinin saatleri ne mecbur kaliyoruz. ummet abiyi tanimaktan gercekten cok mutlu olduk bolumt olarak ve bundan sonrada daha fazla gorusecegiz :D ,en son ummet abi ile msn de konustugumda ankara ya 30 km kaldi dedi su an ankara dadir. ummet abi mardin yolculugunda BOLUMT olarak iyi yolculuklar diliyoruz.

guzel bi etkinlik olmuş teşşekkurler myheart teşşekkurler Bolu MT

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boluya geldiğimde beni myheart lambalarda karşıladı, yemekten sonra harunun eve gitik akşam olduğunda bolu mt hafta içi olmasına rağmen bana zaman ayırıp evlerinden dışarı çıktılar.tatlı sohbet ve akşam yemeğinden snr sabah buluşmak üzere evlere dağıldık.tabi eve geldiğimizde harun kardeşim dinlenmem için herşeyi düşünmüş kendisine yaptığı herşey için çok teşekkür ederim,huzur buldum evinde.ayrıca bolu mt üyelerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı.tekrar tekrar teşekkür ederim,esen ve sevgi ile kalın bolu mt:cat: :rendeer: :flower: :flower: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks:

ümmet abiyle faurda tanıştık deer_152 sayesinde abi yolun açık olsun bolu mt yede misafirperveliği ve sana gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkürler

boluya geldiğimde beni myheart lambalarda karşıladı, yemekten sonra harunun eve gitik akşam olduğunda bolu mt hafta içi olmasına rağmen bana zaman ayırıp evlerinden dışarı çıktılar.tatlı sohbet ve akşam yemeğinden snr sabah buluşmak üzere evlere dağıldık.tabi eve geldiğimizde harun kardeşim dinlenmem için herşeyi düşünmüş kendisine yaptığı herşey için çok teşekkür ederim,huzur buldum evinde.ayrıca bolu mt üyelerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı.tekrar tekrar teşekkür ederim,esen ve sevgi ile kalın bolu mt:cat: :rendeer: :flower: :flower: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks:

ümmet abi seni tanıdığıma cok memnun oldum gercekten kısa ama cok güzel anlar paylaştık yolun her daima acık olsun sevgiyle kal:rendeer: :rendeer:

oh be nihayet yorum yapabiliyorum:p Myheart emeğine sağlık kardeşim ümmet abi seni de tanıdığıma cok memnun oldum yolun daima acık olsun tekrar görüşürüz inşallah:cat:

myheart kardeşimmmm:pr: niye beni rezil etmeye calısıyorsun??sabah okudum böyle bişi yazmıyordu aklına benim kolam mı geldi de değiştirdin sunumu???allah allah :cherry:

ümmet abimiz yazın bolu da çadırlı kamp yapacağını söyledi inşallah abimizle güzel maceralar yaşayacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar