lahmacuncuya dayak.(ufak kazali)

bugun saat 16:00 17:00 saatlari arasinda bizim evin yukarisinda bulunan baya genis ve seyrek trafihi olan bir yolda 2 hafta once aldigim motosikletimle ogrenme turlari atiyordum.

arkadan bir motosiklet dibime kadar girdi, o kadar girdiki ben kendi motosikletimin sesini kaskimin icinden zor duyorken arkadasin aragazlarini cok rahat duyabiliyordum.

sonra saga dogru kayarak arkadasa yol verdim bu arkadas yanima geldi.

ben bagariyorum(siritarak) : abi acemiyim gazla

adam gitmedi yaklasik 40 km falan hizla gidiyoruz yan yana dusundum heralde acemiyim dedim o yuzden yanimda gidiyo biraz beni kollamak amacli olarak

sonra gozumu kadrandan kaldirdim 100 mt falan ilerde bi araba saga park etmis ben arabaya dogru gidiyorum. yavasladim haliyle adam gecicek bende gecicem . adamda yavaslamadi benim yavasladigimi gorunce . sonra ben gaz werdim adamda gaz werdi . frenleyip duramicak kadar yaklastim araba. adam hala yanimda .

ustumde cin isi kaskim ve dizliklerim war mont almaya daha gidemedim .
sonra yanimdaki pizzaci yada lahmacuncu arkadasin ustune kirdim adamin ustune ustune gittim .

adamla aramda 5 cm ya war ya yok arabay teget gectim bu arada karsidan araba gelince adam bana yanasmaya calisrken dustu.

10 metre falan motorla beraber suruklendi biraz . ben ne oldu diye durdum. adam ayaga kalkti. bisey yok galiba allah dedim
sonra baktim adam kaski cikardi ana avrat duz gide gide ustume geliyo .

motorumdan indim ayaklik falan aklima gelmedi sinirle bende kaskimi cikardim adamin sutune kosup kaskimi adama elimle guzelce giydirdim yere dustu . kaskim elimde adamin suratina wurdum bi kac defa kaskim baya bi hasar aldi. catladi resmen

adamin saniyorum 2-3 disi kirildi azi burnu kan tabi. dusenin dostu olmaz edasiyla kimse adama yardim etmedi ben doverkende bi guzel izlediler ve sonra bi arkadasim sansa beni gormus ve beni geri cekip tokatladi kendine gel diye.

jandarma geldi ne oluyo falan diye olaylari anlattim arkamizda bir araba warmis olanlari gormusler bana sahitlik yaptilar sagolsunlar.

beni sikistiran adam lahmacuncuda calisiyomus ehliyet falan yok tabi adami hastaneye gotururlerken hala kufur etmeye calisiyodu.

benim motorumun ayakligi yamuldu biraz. orda birakinca motoru ole neyse durum bu butun keyfim kacti .

durum bu bence adama az bile yaptim kalan dislerinide kirmam lazimdi

masalla gecmis olsun diicem ama adamcagiza gecmis olsun diyelim..
saglam girismişin gibi..
Allah tan sikayetci olmamis senden... yoksa ugras dur..

Shakulin

anayı avradı karıştıranın suratını karıştırıcan hak etmiş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline saglik. keske kalan dislerini de dökmüs olsaydin.

motoruna gelen ufak tefek hasari bosver. zaferin en güzel kaniti olarak gör! :)

yanlis yapmisin kardes,adami yere yiktiktan sonra kaskini kafana gecirip adamin kafasinda saglamlik testine devam edecektin :bounce: .boyle itlere az bile.
ellerin dert gormesin :rendeer:

Geşmiş olsun.

Biraz daha sakin olmakta fayda var sonradan pişmanlık duymayağın ölçüde hareket etmek lazım.

Her ne kadar anlattıklarından karşı tarafın haksızlığı sabit olsada yanlış bir darbe ile adama kalıcı hasar vermen bütün hayat akışını istemediğin ve istemediğimiz şekilde etkilememeli.

sonra baktim adam kaski cikardi ana avrat duz gide gide ustume geliyo cümlesinden de anlaşılacağı gibi kaskı olduğu anlaşılıyor kardeş .ha bu arada kardeş ellerine sağlık ta başına iş almışsın uğraşmayacaksın bu tiplerle

Son düzenleme:
Durumu anlattıklarınla değerlendirince gayet haklısın.Yanlız zaten kendi muhitindeymişsin galiba.Herifi biraz korkutup kaçıramazmıydın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öldürseydin bari..:farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw zaten bu kuryeler pizacılar lahmacuncular yüzünden trafikte çok çekiyoruz
birde acemi olduğunu demişin o lahmacuncuya resmen kaşınmış ellerine sağlık
daha acemilere yanaşmaz kolay kolay:bounce:

ne kadarda şiddete karşı olsakta iyi yada kötü lahmancunun kaşıntısını almışsın :mrgreen:

geçmiş olsun. :cat:

allahtan kaskın nolan n61 filan değilmiş:queen:

geçmiş olsun bu arada:):)

geçmiş olsunnn da
anlamadığım senin kask adama vururken hasar nasıl gördü

Şiddeti sevmem,lakin bazen gözlerim kapanır ve kendimi keser denilen aletle paça denilen ve çorbası yapılan koyun bacağını kırmaya çalışırken görür gibi olurum,uykudan terlemiş vaziyette uyanırım.:cherry:

ölmediyse sakat kalmadıysa sorun yok eline sağlık ii yapmışsın onada ders olmuştur bundan sonra dişlerine daha fazla özen gösterir aklına geldikce :)

Leynn lahmacuncu kuryelere laf söylemeyin :mrgreen: valla konu başlığıu lahmacun dağıtan kurye olunca hemen daldım konuya neden acaba :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar