- Konu Yazar
Arkadaşlar evimin önünde kullanımı bize ait olan geniş beton bir alan var...ve motorumu bu girişteki balkona sokmaktan neredeyse gına geldi...yani ben bir kafes arıyorum...ne yapabilirim...bana bişeyler önerin...demir yaptırayım dedim motor ebadı kadar...1000 ytl istiyo demirciler...ben o parayı hayatta vermem...kasko falanda yok...dışarısı sakat...kapı önümde sağlam bir şekilde nasıl muhafaz edebilirim...bana birşeyler önerin lütfen...
veya çevrenizde motorumun ebatlarında demirden atıl vaziyette bişeyler varmı...İstanbuldaysanız her zaman teslim alabilirim...ek kaynak falan yaptırım kilitlerim motoru...yeterki iskelet olsun...varsa sevabına bana haber versin...
veya demir kadar sağlam maliyeti çok ucuz bir garaj önerin...saygılarımla...dışarıda olacak kapımın önünde...sağlam olacak...en azından kırmak için uğraşılsın biraz......
su falan geçmesin...
veya çevrenizde motorumun ebatlarında demirden atıl vaziyette bişeyler varmı...İstanbuldaysanız her zaman teslim alabilirim...ek kaynak falan yaptırım kilitlerim motoru...yeterki iskelet olsun...varsa sevabına bana haber versin...
veya demir kadar sağlam maliyeti çok ucuz bir garaj önerin...saygılarımla...dışarıda olacak kapımın önünde...sağlam olacak...en azından kırmak için uğraşılsın biraz......