- Konu Yazar
Değerli dostlar
Bizde bu etkinlikten bağımsız farkında olmadan burgmancı arkadaşlarımızla toplanmaya çalışıyorduk. Sağolsun Thai arkadaşımız konu ile ilgili bizi uyardı ve bu sebeple bu yazıyı yazıyorum.
Bizler 11-15 Burgman 17 Mart günü yola çıkıp o gece konaklayıp 18 Mart günü Çanakkale törenlerine katılmayı planlıyoruz. Görülüyor ki MT'de zaten böyle bir gezi düzenliyor, bizde Çanakkale'de 18 Mart günü MT'nin diğer tüm temsilcileriyle birarada olmaktan çok mutluluk duyacağımızı özellikle belirtmek isterim.
Yapmış olduğumuz organizasyon 18 Mart günü MT ile beraber olacaktır.
Sevgiler
Tolga
cok memnun oluruz Tolga, tesekurler...
salih'i dun eklemistim 1.sayfadaki listeye ve digerlerinide...samet listeyi ben yapmıyorum ama uglychild salihi ekler kırklareli mt den gelecekler listesine
bu hafta ki toplantiya katil...abi yanlış anlamayında izmir mt bi toplantı yapması lazım.öle daha ii olur bence
Ya Millet Anlamiyorum Sizi Yahu!!!!
Nerereye Nasil N Zaman Gidiyoruz?
Nerde Kalacaz?
Kaç Para?
Kaçgün Konaklanacak?
Fiyata Neler Dahil?
Ne Zaman Gidilecek Ne Zaman Dönülecek?
Birisi Bu Konularda Bilgilendimeyi Yaparsa Sevinirim. Körü Körüne Gidilmez çanakkaleye Hele O Tarihlerde Birakin Konaklayacak Otel Bulmayi. çadir Kuracak Arsa Bile Bulamayiz Haberiniz Olsun. Bu Işler Hadi Gidiyoruz Kim Geliyorla Olmaz Ki....
Ilk Sorum şu:
Bu Işi Kim üstlendi Muhattabimiz Kim?
Ikinci Sorum Herşey Hangi Tarihte Netleşecek?
bu ne siddet, bu celal
Ayvalık isini ben ustlendim yine, Çanakkale listesini Frosen, istanbul'u simdilik istemese de deer 152 ye, canakkale deki konaklamayi da Yanar 17 ve grubuna biraktik...:cat: son karalari ve duzenlemeleri, yol kontrol vs de KUVVA abi yapacak...
sen topigi bastan bi daha oku, bu arada gecmis olsun ameliyat oldun, narkozun etkisindesin galiba