muğla mt kaunos gezisi

mes

Şahin sen seninkinden nasıl ayrıldın ya :silent: Hani göremedim :p Yazık sana özlemişsindir :mrgreen:

Mes naber :cherry: :cherry:

iyilik sağlık be Dishy'ciğim n'olsun?Muğla mt olarak havayı iyi bulunca gırgır şamata işte...nasıl? eğlenebiliyor musunuz? Muğla mt ye bekleriz ...Bu hafta mehmet abinin malikanesinde mangal partimiz var.:rendeer: :queen: :queen:

Et sevmeyen ve yemeyen biri olarak size afiyet bal şeker olsun diyorum :p
Umarım bir gün kısmet olur görüşürüz, ne diyeyim :wiinkk:

yeni aşkım sarı kız dishy:queen: o kadar çok inek vardı ki etkilenmemek elde deil

Sen ve başka bi aşk :p İmkansız :p :mrgreen:
Duymasın, sonun olur :queen: :queen:

Son düzenleme:
iyilik sağlık be Dishy'ciğim n'olsun?Muğla mt olarak havayı iyi bulunca gırgır şamata işte...nasıl? eğlenebiliyor musunuz? Muğla mt ye bekleriz ...Bu hafta mehmet abinin malikanesinde mangal partimiz var.:rendeer: :queen: :queen:

Et sevmeyen ve yemeyen biri olarak size afiyet bal şeker olsun diyorum :p
Umarım bir gün kısmet olur görüşürüz, ne diyeyim :wiinkk:

Sen ve başka bi aşk :p İmkansız :p :mrgreen:
Duymasın, sonun olur :queen: :queen:
mes abi duyurulara yazacağım ama ben yol yapamıyorum tayfayı yine aynı yerde karşılarım:salut:
aşkım inanamıyorum benim bu inekten neyim eksik....:queen: :queen: :queen:

mes abi duyurulara yazacağım ama ben yol yapamıyorum tayfayı yine aynı yerde karşılarım

bu ne ya ben yazmadım bunu :mrgreen: :queen:

mes

Ben de bişey anlamadım...mt net.ten ayrılamıyorum yaa.elektrik parasını yatırmaya gideceğim gidemiyorum.:queen: bu nasıl iştir yarabbiii?:queen:

Benim de hastaneye gitmem lazım,Barış abi gelmiş en iyisi gideyim, yoksa yine yerim azarı :mrgreen: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
şahin resimleri uplooad etmeden önce 640x480 yap dedik sana dimi neden dinlemiyon bak açılmıyo sayfa 5 dakkada :cyclopsan

abi emin ol 640x480 yapıyorum.daha sonra küçülüyor kendi kendine.bende anlamadımki.imgeshack de hepsini dediğin çözünürlükte attım....

mes

evet nerde kalmıştık? Elektrik parasını yatırdım geldim :queen:

Ben varım abi hayırdır
Ben de motoru palattım bugün yaw 4 saatimi aldı
Sıfır gibi yaptım

mes

yine el ayak çekildi....:queen: :queen: :queen:

merak etme mes! biz bu gidişle nasıl olsa her hafta bir gezi yapacağız, burdan el ayak çekilecek, yeni topicler hit olacak :D:D

mes

pazar günü Muğla mt hazır mı? Sağdan saaayyy:queen:

arkadaşlar ellerinize sağlık resimler içinde teşekkürler ne varsa yuklemişsiniz gercekten:)

ikiiiiiiiiiiiii:queen: :queen: :queen: hava durumuna bakar bakmaz haberdar edeceğim.inşallah yenigezi resimleini atacağız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar