BP Ultimate daha iyi yanma sağlayarak, sıradan yakıtlara göre daha az zararlı atık bırakır. Daha az karbonmonoksit, daha az yanmamış hidrokarbon ve daha az kükürt... Sonuç, daha temiz hava!
Motor gürültüsünü %26’e kadar azaltan BP Ultimate kurşunsuz, siyah duman salınımını da %30’a varan oranlarda düşürür.
BP Ultimate Kurşunsuz
Daha az zararlı atık
Daha temiz motor
Daha az yakıt tüketimi
BP Ultimate Kurşunsuz, motorda önceden oluşan tortuları %75, yeni tortu oluşumunu ise %97 oranında azaltacak şekilde geliştirilmiştir. Bu sayede, motorun aşınmasını önler.
Daha temiz motor, daha güvenilir motordur.
Düzenli kullanıldığında BP Ultimate Kurşunsuz sayesinde motorunuz daha agresif davranacaktır.
Daha seri motor
Daha düşük tüketim
Üstün motor koruma
Daha az zararlı atık
shell v-power 97 oktan
Bu teknoloji, yakıt sisteminin metal aksamında koruyucu bir film tabakası oluşturarak sürtünmeyi azaltmak ve motorun önemli parçalarını korumak amacıyla tasarlanmıştır. Böylelikle gereksiz enerji kaybı ortadan kalkar, daha ilk dolumdan itibaren aracınız daha iyi bir performans sergilemeye başlar. Shell V-Power Sürtünme Düzenleyici Teknolojisi sizi aracınızın gerçek gücüyle tanıştırır.
Aracınızın valflerinde ve püskürtme sisteminde tortuların oluşmasını engelleyen ve var olanları da temizleyen özel içeriktir.
arkadaşlar yardımcı olmak maksadıyla internet sitelerinden yardım alarak sizlere hazırladım(birebir kopya)
ya ben scootera SHELL V-Power Racing 100 oktan alsam sorun olur mu ki? yanıcılık daha fazla oluyor sanırım???
ferrariler için özel olarak üretilmiş bi benzin...ferrarin var heralde:mrgreen: işin şakası bence hiç bir yararı olmaz tam tersine zararı olur maddi ve motorunun sağlığı açısından!