- Konu Yazar
bugğn kimse olmayınca can abi ile çıktık...fethiye göcek ve katrancıya gittik abi telefon etseydin ya bize
ahhh bu hayırsız bodrumlular:cherry: en yakın zamanda tanışmak dilekleriyle....aramıza hoşgeldiniz...
mes abi artık bodrum tayfasını toplayıp gel bak bayağı çoğaldık...
şahin kardeşim sen bi tanesin.Merak etme havalar azıcık ısınsın soluğu orada alıcaz inş.:queen:
ya sevgili arkadaşım, sanırım sizler grup olarak gideceksiniz oralara, beni de artçı alabilecek birileri çıkarmı acaba diyorum :salut: lütfennnnnnnnn:salut: honda beat'le oraya gidilmez çünkü, eh havalar ısınana kadar da benim yeniden virago alacak gücüm olamayacak maalesef...iyi artçıyımdır valla, söz hiç yaramazlık yapmam :rendeer:
sevgili sahin karedşim ben iki ay öncesine kadar hiç bir neden yokken sadece 2 motor var raptorun kromları paslanır diye satmaya karar vermiştim.Aslında benim makina tam senlikti ama kıyamıyorum ...çok seviyom yaaa...sürmesi çok keyifli....madem satmiiicam bunları neden yazdım dii mi?Hiiç maksat muhabbet olsun...Söyliyeceğim şudur kesinlikle raptor al.Başkasının uzağından bile geçme...sevgiler sunuyorum:rendeer:
arkadaşım xeyna mt muğla'ya hoşgeldin. aynı duygularla beni karşılamıştın hatırlarsan. umarım kalıcı olursun.
çok teşekkürler dostum, sanırım anımsıyorumburada da karşılaşmak güzel. ışık ve sevgiyle ve ailene selam
![]()