Motosiklet.NET Motorize dergisinde (Ocak 2007)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[IMGL]http://img148.imageshack.us/img148/5714/motor1wb9.jpg[/IMGL] Motosiklet.Net bu ayki Motorize dergisinde (Ocak 2007) tanıtıldı. Dergide sitemizin tanıtımı yapılmış, gezi ve organizasyonlarımız hakkında bilgiler verilmiş. Ayrıca birçok üyemizin fotoğrafları da dergide yayınlanmıştır.
motor2aarm1.jpg

Bu ay ki motorize dergisinde;
Kapak: Türkiye'deki 500Beygir Suzuki Hayabusa GSX1300R
Tanıtım: Honda CBR 600RR - Harikadan da öte; Harikulade
Tanıtım: Ducati 1098 - Kim ne dedi?
Tanıtım: Suzuki Burgman 400 K7 - Gelen gideni aratmaz
Test: Honda VFR 800 - Klaskik olmaya aday
Dosya: V-Max'la başladım
İnceleme: Motorizelere kışlık Masklar
Spor: Türkiye Enduro şampiyonasının 5. yarışı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hemen istiyom bundan bi tane ama buraya dergi gelmiyo :pr: :salut:
Afyon/Bolvadinde dergi yok ya sinir oluyoooom ! ! !

bu derginin nerden alıcaz nasıl alcaz bilgisi olan arkadaş var mı?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gazete bayiilerinden alabilirsiniz. İstanbul dışı için bir bilgim yok.

Zaten İstanbul da yaşamadığımız için suçluyuz..Herşey orda ya.

ne yani dergi almak için istanbula mı taşıncaz:cyclopsan

bu dergi büyük bir ihtimalle rizede yok( yarın kontrol edicem ama olacagını sanmıyorum). ee ne yapcaz. aldırabilecegimiz bir yer var mı?

Trabzon'da Sürmene'de var bu dergi arkadaşlar :) YAY-SAT tarafından dağıtımı yapılıyor, tüm Yay-Sat bayilerinde var.

Enduro dışı düşündüğüm tek motor olan VFR800 hakkında bir test yazısı var. :cat:

Ayrıca Motor-On dergisi BMW R1200GS testi yayınlamış (Bike dergisi çevirisi) :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pro sizde bi dergiye pozlar vermiştiniz...Ses soluk çıkmadı noooldu o olay?....

Ankara VIP Life mı neydi, öyle bir şey olmalı. Mail grubundan sordum arkadaşa ama yanıt alamadık. La yoksa bizim poz verdiğimiz polis kameraları mıydı :queen:

eskişehirdede var bi sayısını almışdım aslında ben fazla beğenmemişdim birazda pahalı geldi açıkcası:)

ortak bir tutkuya sahip insanların paylaşımlarını ortaya koyarak buluşmalara, yeni arkadaşlıklar kurmalarına ve oluşturdukları sinerjinin genişleyerek bir gazete,dergi, vs. haber değeri kazanması güzel bir nokta.
başarılarınızın ve dolayısı ile arkadaşlıklarımızın daim olmasını dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya arkadaşlar alan varsa bana mail atsın MT ile ilgili sayfaları merak ediyorum doğrusu. Gazete bayiinden geliyorum tahmin ettiğim gibi yok ellerinde Motorize getirme imkanlarıda yokmuş. Tek bir bayii var zaten burada sinir oluyorum :pr:

arkadaslar butun yaysat bayılerınde olması lagzım tekırdagdan yaysat bayıınden alıyorum ben bılgınıze

istanbuL dışında yok ise bi arkadaşımız derginin istanbul tLf nunu bize yazsın buradan arayıp sipariş vereLim..?

o dergi ölmemişti ama bir zamanki içeriği dolayısıyla pek satın alınan bi dergi degildi ama son zamanlarda degişti biraz sanırım...

yav darılmayın ama çıka çıka motorizeyemi çıktınız:) ben o dergi öldü biliyordum ama neyse..

Çıktınız derken :silent: Sen üyemiz değilsin galiba? :silent: Madem üyemiz değilsin nasıl yazıyorsun? :silent:

Bu arada daha önce birkaç dergi, tv vs.'de de çıktık. Yakında bunlarla ilgili yayınlayacağız bir şeyler hiç kafanı yorma. :p

ben her sayısını alıyorum phısarda tek bı yerde var motosiklet.net etkınlıklerı dıye bahsetmıs kampanyalardan bahsetmıs yanlız bı yazı yazmıslar helal olsun onlara6 yıldan bu yana kalıtesınden tarafsızlıgından odun vermeden motor severlere hızmet etmeye calıstı ve bu calısmanın odulu olarak turkıyenın en cok zıyaret edılen sıtelerınden bırısı oldu dıye yazmıslar helal olsun dıyelım bızde:)

Maşallah diyelim. Dergi den sonrada Tv deki programlarda boy gösterse site... O zaman Bu portalın büyüklüğü anlaşılacaktır.:bestmt: ::coool:: ::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar