Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ne görkisi lan ::ranntign
:p
ev değil de bize şööle en meşhurundan bi iskenderci gösterebilirsin ::comico::

pazar saat kaçta burada olacaksınız? rehberiniz var mı. eğer isterseniz ben sonrada çıkarım dağa farketmez....gezeriz mudanya dağ mağ neresi olursa.. otel bakarız o zaman buluruz bir yerler size... her türlü yardım ederim yeterki misafirler gelsin...

ooh süper... bende dağa çıkmak istiyorum bu arada bilgine =)
pazar erkenden orda oluruz, taş çatlasa öğlen 1...

tamam arkadaşlar ben şimdiden tel nosu vereyim bir sorun olursa. ararsınız 0538 351 90 02 ve 0505 528 89 30 ilkini daha çok kullanıyorum..... ama sabah erken gelin tadı çıksın olayın...
dağa çıkarız farketmez ... görkem bana bu nodan eğer nete giremezsem ki girerim gerçi. ama yinede gelememe durumu olursa mesaj çekin en geç cumartesi gecesine kadar.

ya ıste en erken neyse ole gelecez ısallah:D
ondan sora naapcagımıza karar verırız
kesın yapacagımız sey
iskender yemek olacak
gorkem egıtımde ogrendıklerımızı artık yolda uygularız:D

görkem ben adres te vereyim not et..
HAKAN CUBUKCU
75. Yıl mah. 47. sok. no: 6
yıldırım / BURSA.

işte buda benim osmanbeyde gördüğüm cbr

grnt012vl0.jpg

grnt013wn8.jpg

aynası yok
arka lastık kalın galıba
elcıkler ne oyle kırmızı:D
tankpad yakısmıs kanatlarla..

iyi aksmlar arkadaslar bugun honda merkezine gittim.durumu izah ettim,2007 diye.ilgilendiler evet martın başında makınayı getirebilirz dediler.
şimdi subatın sonunu bekliyorum.fiyat konusunda bi açıklama vermediler inşallah fiyat farklılıgı çok olmaz diilse motor yarı nakit olacagı iin bize 7.000 ytl ye falan mal olacak.
fiyat tahmini sizcede 5.750 mi olur bi arkads açıklamıs ama.

Aynasız nasıl motor kullanılır onu da anlamam...

Ya özgür ben de yapıyorm bunu neden youtube'a gittin , canlısı var :p
Ama o adamın neresinden kıvılcım çıkıyor anlamadım :)

evet kask zaten görüş mesafesini kıstlıyor.kafa çıplakken ile kasklı iken bile cok fark ediyor.aynasız bencede motor kullanmak zor olur

kavşagı güsel dolanıyor.motor surmek yurekten gelen bişey.yüreginle direksiyonu birleştireceksin adamda aynısını yapmiş güzel
cok rahat ta dönüyor vede baya suratlı.helalll

Son düzenleme:
Dizi yere yakın değil gibi geldi bana , neyse bende bi video kamera olsa neler çekicem de size... aah ah =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynasız motora binmek kesinlikle doğru değil..Motorcu daima sırtını sağlama alacak yani kısaca arkayı kollayacak...

bugün foruma girdiğim anda antivirüs programım uyardı beni. şu gif formatındaki reklamlarda solucan buluyo. sizdede oluyomu. sadece aktifliğini iptal ettiğim zaman rahat edebiliyorum.( avast antivirüs )

iyi aksmlar arkadaslar bugun honda merkezine gittim.durumu izah ettim,2007 diye.ilgilendiler evet martın başında makınayı getirebilirz dediler.
şimdi subatın sonunu bekliyorum.fiyat konusunda bi açıklama vermediler inşallah fiyat farklılıgı çok olmaz diilse motor yarı nakit olacagı iin bize 7.000 ytl ye falan mal olacak.
fiyat tahmini sizcede 5.750 mi olur bi arkads açıklamıs ama.

bugun bu mesajı okuduktan sonra bır saha aradım honda bayıını adam ısrarla 5,750 olacak dıyo :cherry: daha yukarı cıkmazmıs ıddaya gırerım dıyo ben corlu honda bayıı yalancısıyım ole dedııııı...:cat: :cat: bu arada gorkem bana da kargo ıle ıskender yollarsınız dıme :p :p

evet bayiideki arkadas fuara motoru mutlaka yetiştirirler ondan sorada bize gelir dedi
plaka masrafı 150 yada 200 ytl oluyor.yani motor 6000 ytl falan
eger idda ediyorsa vardır bi bildigi. geçen mayısta antalya motor fuarına gitmiştim bu senede inşallah motorumuz olacak
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar