MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar başlığınız hayırlı olsun.Motoru Parlak :cherry: olan arkadaşlarımızın ortak sohpet ve paylaşımı adına gayet iyi olmuş güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle.

arkadaşlar krom alaşımları parlatmak için hangi maddeyi yada markayı kullanıyorsunuz bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Arexons krom temizleyici ve parlatıcı. Tüp şeklinde satılıyor (şokella tüplerini hatırlayın.. :p ) Praktiker'den 9 ytl'ye aldım. Yüzeye yapışan şeyleri (egzosta yapışan bot izi vs..) çıkarıyor ve parlatıyor. Ben çok memnunum..
Dikkat: Alüminyum yüzeylere uygulayınca çok iş çıkarıyor. Alüminyum kısımlara uygulamayın.

Aklıma gelmişken; arexons'un boyalı yerlerdeki çizikleri kapatmak için pasta/cila sı var (Praktiker'de 12 ytl.). Kolunuzun yorulmasıyla kalıyorsunuz, hiç bir işe yaramıyor. Onun içinde Sonax'ın vernik içeren bir pastası var. Praktiker'de 25 ytl. Tek kelime ile süper. 2-3 uygulamadan sonra küçük çizikler yok oluyor.Boyalı yüzeyler içinde onu tavsiye ederim...

URL=http://img175.imageshack.us/my.php?image=goruntu164aw7.jpg]
goruntu164aw7.th.jpg
[/URL]

Bu da benimsarıkız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e hadi ben de bulaşayım bari topiğe :mrgreen:

Arexons krom temizleyici ve parlatıcı. Tüp şeklinde satılıyor (şokella tüplerini hatırlayın.. :p ) Praktiker'den 9 ytl'ye aldım. Yüzeye yapışan şeyleri (egzosta yapışan bot izi vs..) çıkarıyor ve parlatıyor. Ben çok memnunum..
Dikkat: Alüminyum yüzeylere uygulayınca çok iş çıkarıyor. Alüminyum kısımlara uygulamayın.

Aklıma gelmişken; arexons'un boyalı yerlerdeki çizikleri kapatmak için pasta/cila sı var (Praktiker'de 12 ytl.). Kolunuzun yorulmasıyla kalıyorsunuz, hiç bir işe yaramıyor. Onun içinde Sonax'ın vernik içeren bir pastası var. Praktiker'de 25 ytl. Tek kelime ile süper. 2-3 uygulamadan sonra küçük çizikler yok oluyor.Boyalı yüzeyler içinde onu tavsiye ederim...

bilgi için teşekkürler

mes

Belco'nun sıvı bir cilası var mavi renkli.Ben yıllardır kullanıyorum memnunum..9 ytl

Ben de fotoğraf eklemek istedim; işte ben ve 2006 Keeway superligth150 cruiserim

phto0004sx2.jpg

ve
my.php

my.php

ayrıca birkaç gün önce bitirdiğim maketimin resmi:
my.php

Son düzenleme:
daha parlak..

www.cruizercustomizing.com 'dan 12 Aralık 2006'da sipariş verdiğim parçalar bugün elime ulaştı. Bilgilendirmek amaçlı sizlerle paylaşıyorum. Açıkcası biraz umudumu yitirmeye başlamıştım geleceğinden. İşte fotolar:
Krom kaplı korna kapağı:
pict0008au8.jpg

pict008hz5.jpg

Maalesef plastik. Takması biraz zahmetli, kırmadan kornayı kapağın içindeki çentiklere geçiremekte çok zorlandım. Ama yerine iyi oturdu, çıkmaz asla :)
Fiyatı: 11$ - Bence plastik bi kapak için çok fazla. Ders oldu, bundan sonra kullanıcı yorumlarınıda okuyacağım..

Krom kaplı 4'lü somun:
pict0009su1.jpg

Aslında bir sonraki parçanın montajı için düşünmüştüm bunları ama sissy bar'ı sabitleyen somunlarla değiştirmeye karar verdim.
Fiyatı: 5 $ (Dördü birlikte)

Krom kaplı plaka çerçevesi:
pict0010pz0.jpg

Tam bir hayal kırıklığı. Şekli Türkiye'deki plakalara uymuyor. Uzak durun.. Poşedinden bile çıkartmadım. E-Posta gönderdim; Ürünü geri yollayın, başka bir ürün alırken fiyatını düşelim dediler.
Fiyatı: 3$

10$'da kargo parası verdim toplam 24$'a mal oldu. Aslında amacım pahalı parçalar almadan önce internet sitesini değerlendirmekti. Kargo içi sünder kaplı su geçirmez A4 boyutunda bir zarf ile geldi. Pakette gayet sağlamdı.
Biraz kazık yedim gibi ama merakım geçti. Türkiye'de bulamadığım parçaları bu siteden temin edebilirim diye düşünüyorum. Bazı parçalar harbiden uygun fiyatlı görünüyor..

benim dragstar,virago,rebel üçlüsünden biri hayallerim yavaş yavaş kayboluyor bana cbf,ybr ikilisinden biri kalıyor sanırım...İnş ileride aranıza katılacağım...

Harika

Merhaba Cruiser dostları.
2006 model MCT 250 min fotoğrafları ektedir.

Selamlar,
Özer

mondialmct25017sw.jpg

mondialmct2506xk.jpg

mondialmct25022kv.jpg

mondialmct25036eu.jpg

mes

budur kardeşim...:cat: cilalayan temizleyen ellerin dert görmesin.maşallah allah nazardan korusun:queen: :rendeer:

Özer,

güzel resimler koymuşsun :) :cat:

o sonradan eklediğin vdo markalı aparat nedir ?

Özer,

güzel resimler koymuşsun :) :cat:

o sonradan eklediğin vdo markalı aparat nedir ?

Merhaba,

''O'' bir digital km saati:)

Genellikle Bisikletlerde kullanılır. bende 4-5 adet var ve birini takayım dedim:p Motorsikletin km sati ile eş değer ölçüyor! Hani, bazıları km saatleri yanlış gösteriyor yorumu yapar ya.

Selmlar,
Özer

Selamlar herkese :) Başlığı yeni gördüm hemen daldım içeri motorumun resimlerini buraya atacağım ama ondan önce Özer abime bir soru sorayım. Abi o taktığınız dijital km saatinin takım işlemi zor mu kolay mı? Ve herhangi bir bisikletçiden bulabilirmiyiz? VEya herhangi bir markaya güvenebilirmiyiz yoksa bilindik bir marka alalımmı? Benim motorun hızı biraz fazla gösteriyor gibi de bende alıp takmak isterim. Yardımların için şimdiden teşekkürler abi. :)

21 Ocak MT İstanbul gezisinden benim motorun fotağrafı
Skull fotorafı çektikten sonra kısa süreli bir körlük yaşamış olabilir.

dsc009599dy.jpg

Herkese Selam
Bende artık çiçeği burnunda bir cruiserci oldum
2005 model Kırmızı Regal Raptor sahibi oldum. 2.el almıştım
Alet (affedersiniz) aletten ziyade benim biricik aşkım
İlk sürüşte kendine aşık ettirdi en yakın zamanda fotosunu göndercem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar