Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında caglar haklısın bende onu düşünüyorum karşıya geçmek sorun değilde, o muhteşem pazar sabahı erken uyanmak nası zor geliyor bi bilsen, 12 felan olsa tam süper olacaktı
hadi 11 yapsak:mrgreen: Amma pazarlık yapıyoz hee :mrgreen: Aslında böyle buluşmalarda 10 denir ama millet 11-12 gibi gelir.. Ben peşin söyliyim 11 de gelebilicem.. Sabah 9 da kalksam (Allahım!! pazar günü 9!!) anca gelirim 11 de.. malum pendikten gelicem..
Bu arada kesin gelecek olan bir arkadaş tel numarasını verebilir mi?
Geç kalırsak en azından nerede olduğunuzu öğreniriz ona göre geliriz... Gerçi ben dediğim satte orda olucam:cat: Ama herhangi bi aksiliğe karşı önlem olsun...
Buluşma saatini değiştirmeyelim ama gelebilen 10 gibi gelsin. 10 erken olan 11'de gelsin, herhalde 12 veya 13'e kadar orada oluruz. Kayınbiraderim orada çalışıyor, ben 10-15 kişilik yer ayırttım. Geldiğinizde adımı (Mehmet) verin veya motosiklet grubundan olduğunuzu söyleyin.
Levent abi sen de gel, görüşmeyeli çok oldu. Orada olacağız bir süre.
yaw ben hasta olmasam motora atlar gelirdim malum bronşit olmuşum ilerisi zature yoksa olurdum kesin yayanda gelirim oraya ondan sonra siz bir yerlere gidersiniz motorla ben ıslak gözlerle sizi izlerim:salut: yok yok ben gelmiyim r: r:
arkadaşlar istanbul mt nerde yahu koca şehirde bizden başka motorcu kalmadı nerdesiniz ben pazar günü orda olmaya çalışacam istanbulu koparmanın zamanı geldi