[MT İstanbul] - 07 Ocak 2007 Buluşması

Yaw sorun değil 1.köprü ben ogs mi cebime alıcam geçerken göstericem sonra durur diğerinize veririm geçer geçer dururuz rahat olun :)

Bu arada fear çalışmıyormu gözüm yaaşardı şimdi.. :)

Bence senin plakayı bantlayalım sen ogsyi drek bize ver :mrgreen: Sen kaçarsın biz kaçamayız... (a ah ne ayıp)

Aramızda kalsın ilk değil zaten geçişim çook zorunlu acil geçişler yaptım...

Yalnız hızımdan dolayı geçtigimi bile anlayan olmamıştır..

Büyük ihtimalle orada olucam.. Ama abi kahvaltıya mı gidioru ne? Saat 10 da??:silent: :queen:

gelirsem heberleşelim :)

bende de kgs yok, problem olacağını sanmıyorum...

Aslında caglar haklısın bende onu düşünüyorum karşıya geçmek sorun değilde, o muhteşem pazar sabahı erken uyanmak nası zor geliyor bi bilsen, 12 felan olsa tam süper olacaktı :)

boy

Orada birşeyler yeriz, biraz muhabbet ederiz sonra da duruma göre biryerlere gideriz. Hava güzel olacak, kaldırın kıçınızı hadi bakiim!

hadi 11 yapsak:mrgreen: Amma pazarlık yapıyoz hee :mrgreen: Aslında böyle buluşmalarda 10 denir ama millet 11-12 gibi gelir.. :p Ben peşin söyliyim 11 de gelebilicem.. Sabah 9 da kalksam (Allahım!! pazar günü 9!!) anca gelirim 11 de.. malum pendikten gelicem..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
chaglar işte sana fırsat karşıda bir buluşma artık motoru cıkart bak yagmur falanda yok şimdiden ii eglenceler hepinize...

Görkem sen leventin neresinde ikamet ediyorsun bende leventteyim gelmek istiyorum belki beraber gideriz?

Mehmet,

çok uzun zamandır ilk defa bir organizasyon yapıyorsun. Ben de katılmak isterim ama saat 10:00 ( bir pazar sabahı için ) bana biraz erken !

Bir şeyler yeriz dediğinize göre 1 saatten fazla orada kalacağınızı tahmin ediyorum. Bir aksilik olmazsa ben de sizden bir süre sonra katılırım.

Not: Biliyorsunuz Tesadüf Cafe pazar sabahları kısa süre içinde dolar, yer konusunu iyi ayarlamak lazım :)

chaglar işte sana fırsat karşıda bir buluşma artık motoru cıkart bak yagmur falanda yok şimdiden ii eglenceler hepinize...

Kesinlikle öyle yapıcam ben de.. Hatta bu akşam arkadaşta kalabilirim.. Atatürk cad. de oturuyo.. Ordan gelirim daha kısa olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hafta sonları malum çalışıyorum.. size iyi eğlenceler..

Bu arada kesin gelecek olan bir arkadaş tel numarasını verebilir mi?

Geç kalırsak en azından nerede olduğunuzu öğreniriz ona göre geliriz... Gerçi ben dediğim satte orda olucam:cat: Ama herhangi bi aksiliğe karşı önlem olsun...

boy

Buluşma saatini değiştirmeyelim ama gelebilen 10 gibi gelsin. 10 erken olan 11'de gelsin, herhalde 12 veya 13'e kadar orada oluruz. Kayınbiraderim orada çalışıyor, ben 10-15 kişilik yer ayırttım. Geldiğinizde adımı (Mehmet) verin veya motosiklet grubundan olduğunuzu söyleyin.

Levent abi sen de gel, görüşmeyeli çok oldu. Orada olacağız bir süre.

yaw ben hasta olmasam motora atlar gelirdim malum bronşit olmuşum ilerisi zature yoksa olurdum kesin yayanda gelirim oraya ondan sonra siz bir yerlere gidersiniz motorla ben ıslak gözlerle sizi izlerim:salut: yok yok ben gelmiyim :pr: :pr:

arkadaşlar istanbul mt nerde yahu koca şehirde bizden başka motorcu kalmadı nerdesiniz ben pazar günü orda olmaya çalışacam istanbulu koparmanın zamanı geldi

boy

Ohoooo herkesin de bahanesi var gelmemek için. Siz bilirsiniz arkadaşlar, biz orada olacağız. Benim gelmem de 10:30'a sarkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar