[Antalya - MT]

:mrgreen: :mrgreen:

ya ben sizin mt yi bu kadar rahatsız ediyor muyum :mrgreen: :mrgreen:

volkan abi senin ne işin var antalyalarda yürü çöplüğüne:mrgreen: :queen: :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende allah kısmet ederse tüm izinlerimde antalyalı hemşolarımla buluşmak istiyorum.dokumada ailem ikamet ediyor ama işim gereği izmirdeyim. fakat kalbim sizlerle...izmir mt den sevgiler saygılar...

her sene 4-5 sefer gittiğim gibi yine gideceğim. geçtiğimiz yaz ybr ile bir günde 1000 kilometre üzerinde yol yaptığım da oldu. garip bir durum gibi karşılamanıza şaşırdım. siz altınızdaki 600lüklerle bakkala mı gidiyorsunuz?

bu forumdan biri mondial scooter ile Türkiye turu yapıyor.Mondialden daha kaliteli olan ybr niye niye 5-8 saatlik yol yapamazsın değilmi :)

volkan abi senin ne işin var antalyalarda yürü çöplüğüne:mrgreen: :queen: :cherry:
:p :p

Sayın MT-Antalya üyeleri ;

MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!

Volkan AKAN (viper_1)

*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği

Oy oy kimler gelmiş,hoşgeldin Volki :)
Biz kutlaştık nasılsa :mrgreen: :mrgreen:

İyi Bayramlar

Özgürlüğünü ve rüzgarı seven tüm arkadasların Bayramını ve yeni yılını kutlarım. Umarım ben ihtiyar delikanlı bir gün ama mutlaka birgün motosikletli olarak yanınızda olacağım.
Sevgi ve saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar