Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

er5

bende er5 kullanıyorum.makına virajlarda cok yan verıyo lastıklerın yenı olamsına ragmen.ama cok agrasıf bı makına baslangıc ıcın hıc uygun degıl .daha onceden cbr125 vardı buna zıpladım ardından . ama sonucta 500 luklerın ıcınde motoru en ıı frenlerı en kotu olan motor er5 bence kendı kullanmama ragmen .

er5

er5 ıcın eksoz onerırmısınız

terformans ve ses olarak nasıl olur acaba.malum 2 sılınıdr

er5

kawazakı er5 lerı buraya alalım

tek ben degılımdır ınsallah:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yok tek değilsindir de kawasaki değilmi yavvv:silent: (gerçi benim motorum yok kalkıp sizlere akıl vermek haddim değil ama:pr: )

er5

kardes cok sagolINSALLH sende bı gun alırsın.hersey kısmet bılıyosun

selamlar diğer kawasakicileri özellikle er5 kullananlar soru ve sorunlarımızla bu başlıkta birlikteyiz

Ben de bir hafta önce aldım ER-5'imi.İlk motorum.Motor tecrübem de pek iyi sayılmaz. Henüz yol yapmadım. Dur-Kalk çalışıyorum.YBR kullandım ilk zamanlar ona alışmak çok kolay oldu.ama ER-5 ile arada dağlar kadar fark var.touring istiyordum çevremdeki insanların sakın 125 lik düşünme. 250 lik almaa demeleri beni ER-5 e yönlendirdi. Bu arkadaşlar tecrübesine güvendiğim arkadaşlar..Belki alışmak çok zor ve uzun zaman alacak ama ben çok beğeniyorum. İlk motorum olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama aramızda duygusal bir bağ oluştuğunu düşünüyorum. Beni anlıyormuş gibi hissederek konuşuyorum onunla. Geçen gün küçük bir hata ile düşürdüm motoru.yerden bir çırpıda kaldırdım hiç ağırlığını hissetmedim bile. orta sehpaya alıp özür dileyerek hasar var mı diye baktım. Allahtan sadece sol sinyalim kırılmış..
Onu çok seviyorum..
img38907pu2ww.jpg

er5 ve gs 500 için paylaşım

ya arkadaşlar ben bu motorların özeliklerini beğendim hem iyi markalarda bana er5 ve gs 500 ün benzin yakışını belirtirseniz çok sevinirim malüm daha öğrenciyiz bunları düşünerek almam lazım sizlerede çok teşekürle iyi sürüşler msj larınızı bekliyorum.....................

tüm motorların ortalaması sanki; performans,konfor,ekonomi...vs
tek kötü yanı diğer ark.ların da yazdığı gibi yüksek hızlarda "5cm bile olsa bi cam olsa diyosn 200 gördüm ama bi de bana sorun motorun üzerinde çok zor tutundum,uçuyodm az daha :)
tawsiye ederim bence en ii 500'lük

kawasaki için çok acıdır ki doğru düzgün bir servis ve arkasında duracak sağlam bir distrubitor firma yok. z-moto da ilgisiz ve güven vermiyor. parça ihtiyacım hiç olmadı ama kawasaki kullanan dostlarımdan biliyorum 1 ay kadar bekliyorlarmış... şimdilik aklıma gelenler bunlar

ülkemizde (normal şartlarda) en iyi motosiklet markalarının temsilcilerinin yeterince işlerine özen göstermemeleri nedeniyle ne kadar çok sorun yaşanıyor. bunların ana firmaları bu şikayetleri hiç mi dikkate almaz?

arkadaşlar ben bu konuyu senelerini motora adamış bir abimizle konuştum er-5 için kullanımı rahat bir motor ama sana frenleriyle ne kadar güven veriyo ayrıca aerodinamik yapısından dolayı yuksek hızlarda stabil zorluğu çekildiğini soyledi 500lük makinalar içinde ne kadar önemli bir yere sahipse bence asla bir suzuki gs500e değişmem dedi.ayrıca kafamın almadığı bir konu var 500lük makina yaparlar 170-180 rahatçıkabilir bu alet ama arka freni niçin kampana koyarlar hiç anlamam.

Kawasaki ER 5 Hakkında..

Arkadaşlar kawasaki er5 hakkında iyi ve kötü yönleri nelerdir?

Arkadaşlar kawasaki er5 hakkında iyi ve kötü yönleri nelerdir?

bu makina hakkında duydugum kötü şeylerden birisi arka frenin varlıgı ile yoklugu arasında bir fark olmadıgı..
sitede bir arkadaşımız er-5 nin arka frenini kısaca şöyle anlatmıştı:
"arka tekere ayagımı koysam daha iyi tutar beee"
buna benzer bir anlatımdı.:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Varsa resim koyarsanız sevinirim...Bulduklarım hep standart....

Evet bende vites düşürünce kitlediğini duymuştum.Bide arka lastiği inceymiş sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar