motor öğretene ing. öğretebilirim.

merhaba arkadaşlar. bi aksilik olmazsa ocak ayında ehliyet almayı ve sonrasında da uygun bir ikinci el motor bakmayı düşünüyorum. ama motor olayına o kadar yabancıyım ki.araba olsa iyi kötü kullanmışlığımız var veya etrafımda bu işten anlayan sayısız insan var. sormak istediğim ikinci el motor alırken kazıklanmamak ve satıcıyla sonradan kanlı bıçaklı olmamak için ne yapmak lazım.kendimi kazıklanmaya fazlasıyla müsait hissettim birden:) ama sonuçta herkes annesinin karnından motor ustası olarak çıkmadı sanırım. sizler (tabii bilgiliyseniz) bu bilgiyi nasıl edindiniz. bu işin raconu nedir.sıfır motora fazladan para vereceğime 2005-6 bir motor (hyosung gt 250 r mesela) almak acaba ne kadar riskli olur.bu arada ingilizce öğretmeniyim.bana bu konuda yardım edene en babasından dil de öğretmeyi deneyebilirim ki bunda ciddiyim.neyse.saygılar.sevgiler.:cat: :cat:

Hehe, komik ama faydalı bir teklif. 55 yazdığı için Samsun'da olduğunu çıkartabilir miyiz, yoksa hangi şehirden olduğunu söyleyecek misin?

Hoş geldin ayrıca :)

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Karşılıksız elimden ne gelirse yaparım naçizane... :) bende 1 yıllık motorcuyum...

valla super teklif hocam, alanda satanda memnun.
sonuçta yurdum ınsanı kazanıyor:rendeer:

ben ingilizce biliyorum da
fransızca, italyanca veya ispanyolca öğrenmek istiyorum,
noolacak şimdi :p

hem zaten şaka bi yana, ben öğretemem, prosedürlere aykırı bi durum:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam kendi kendinizede öğrenebilirsiniz okadar abartmayın çok zor birşey değil:)
fakat almayı düşündüğünüz motosiklet konusunda forumdan faydalanabilirsiniz tabi

Öğrenme isteğin olması önemli diye düşünmekteyim naçizane:) Yeter ki iste:cat: Ben de henüz artcılıktan öte gidemedim gerçi ama kullanmak öğrenilir yani önemli olan sana uygun bi motor...Ben de şu 2. el konusunda takılıyım aslında.Hani ilk arabamda külüstür bişeydi.Öğrenene kadar idare ediyim diye.Ama bu motor da doğru bişey mi olur bilemiyorum.

Aramıza hoşgeldin. Emok, Honda ve Bmw nin sitelerinden araştırırsan profesyonel bir eğitim alabilirsin. Bir kişi de ingilizce bilmesin... :)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar