MT 2006 - En iyi motosiklet dergisi

MT 2006 - En iyi motosiklet dergisi

• Motorbike

Oy: 165 37.4%
  • Motonews

Oy: 10 2.3%
  • Motoron

Oy: 165 37.4%
  • Motosiklet Dünyası

Oy: 65 14.7%
  • Motorize

Oy: 36 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    441
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
enler1hb7.gif

Motorbike -

Motonews -

Motoron -

Motosiklet Dünyası -

Motorize

Not: ankete eklenmesini istediğiniz yeni adayları bize bildirin.

Son düzenleme:
Motorize dergisini neden koymadın erhan??

bence Motorize ve Motosiklet Dünyası. İkisi de güzel, askerde okuyup durdum ikisini de :cat:

evet motorize neden yok bunların ıcınde?? her sayısını alan bırısı olarak uzuldum:salut:

motor -on içeriğini severim,motorbike ında belli bi çizgisi var alınabiliritesi olan bir dergi motorize gördüm ama almadım bu ay alıyım merak ettim şimdi:)

Motorize biraz daha avrupa dergisi olmaya çalışıyor (İngiliz Bike dergisi gibi). Bikinili kızlar falan var :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motorize'yi de ankete dahil ettim.

Motorize biraz daha avrupa dergisi olmaya çalışıyor (İngiliz Bike dergisi gibi). Bikinili kızlar falan var :queen:

Bike dergisine benzemelerinin sebebi çoğu yazıyı o dergide almalarından kaynaklanıyor. :cherry: Tabii Bike dergisi ile özel anlaşmaları var. :bounce:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motorize o kadın resimlerini marka ya ilginin daha çok çekilmesi icin koyduğunu açıklamıstı tabi erkek milleti olarak uzuuun uzuun inceledigimiz giydigi kıyafet (kask mont korumalık vb) değildir heralde :)

Süper Moderatör (BBRR)
her ne kadar oyumu motoron dan yana kullansamda Motorize de çok iyi bir dergi fakat her ne kadar yayınlandığı söylensede ben bayilerde hiç rastlamadım ..Bölgesel veya büyük kentlerde satılıyo olabilir

Bu dergiler Türkiye'de satılıyor mu?Henüz ben hiçbirine rastlamadım da!

mes

Hiç birini yeterli bulmuyorum.Okura yanlış bilgi veriyorlar.Hele bi tanesinde okumuştum tüylerim diken diken olmuştu,DL 650 V STROM'u başlangıç motoru olarak tavsiye ediyordu.Başka ne diyeyim.Motosiklet ciddi iştir beyler .Bilmeyen yapmasın.:farao:

motonews i takip etmiyorum ama bir kaç defa göz attım.

motorize'yi ise ilk defa burada duyuyorum.

Motorsiklet Dünyasının sayfa sayısı çok az...uzun yıllar önce okuyordum ama bıraktım.

Motorbıke ise 2-3 yıldır yılda ortalama 5-6 dergisini alıyordum tavsiye eebileceğim bir dergi...

Motor-On ise; son 4 aydır seri olarak alıp okuduğum ve benim için içeriği en doyurucu dergi...

diğerlerinden

Ben motorize yi seviyorum internetten indirme haberler basmıyor bayaa dergi gibi kendi yazıyor, motoron da kaliteli bir dergi ama sponsorların gölgesinde bence sürekli bir ducati ktm olayı var dergide (gerçi başka türlü ayakta nasıl durur bu dergiler onu da bilmem)
gerçi bütün dergilerde ay be ay kalite tutmuyor, motorize deki bikinili kızlar konusu hep gündem oluyor şahsen karşı değilim, yollarda 5 metreye 5 metre bikinili kadın reklamları var artık, herkes internette istediği bikinili kıza ulaşabilir.
Motor sporları halen erkek egemen birşey olduğundan bütün dünya da bu tip dergilerde adettir bir kaç fıstık koymak :)
Amma yazdım arkadaş dert olmuş motor dergileri herhalde ehehuhe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar