Mt.Net İzmirin Cengaver Akrobatı...Grup Sürüşünde Video Çekimi Konsantrasyonu Bozarmı

http://www.youtube.com/watch?v=YfMfPE-CqA0&mode=related&search=

Mt İzmirin videolarına bakarken birde ne göreyim bizim İzmir tayfasından bir cengaver ellerini açmış direksiyonu bırakmış inceden kameraya şov yapıyor...:p

Aslında zararsız gibi görünsede sadece saniyelik kamera için küçük bir atraksiyon olduğunu düşünmeyin...bir taş parçasına bakar...veya çukura...Grup sürüşünde bu hareketler çok tehlikeli...düşersin bir tarafını incitirsin...sonra grupda seni bırakmaz...daha doğrusu bırakamaz...ve o gün bütün plan program bozulur...heleki bu kaza şehir dışında olursa vay grubun haline...:farao:

Banada bu arkadaşı siteye teşhir etmek kalıyor tabi...:p

Bende gecen gün youtube ye bakerken bi aratırıyım bakıyım hiç gezi videosu varmi sitenin diye motosiklet.net yazdım baya bi gezi videosu cikti.Ayvalik civari baya vardi.Bi arkadas video cekimi yapıyodu.Tabi kamera bu gören gaiplikler yapar.:)normaldir.Mekanda İçlerinden biride gitarla sarkı söylüyordu sesi baya bi güzel di :cat: :rendeer:

ee kimmiş bu cengaver:mrgreen:

çıkar o piyasaya yakında...:)

Bende gecen gün youtube ye bakerken bi aratırıyım bakıyım hiç gezi videosu varmi sitenin diye motosiklet.net yazdım baya bi gezi videosu cikti.Ayvalik civari baya vardi.Bi arkadas video cekimi yapıyodu.Tabi kamera bu gören gaiplikler yapar.:)normaldir.Mekanda İçlerinden biride gitarla sarkı söylüyordu sesi baya bi güzel di :cat: :rendeer:

ne yetenekler var dostum...valla İzmir bi başka kimse kusura bakmasın...

http://www.youtube.com/watch?v=8vz6P...elated&search=

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kanka olur öyle şeyler...Çılgınlıktır o anda yapmıştır...Koca videonun içinde de senden kaçmamış ya....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet bu arkadaşa ceza verelim bihaki grup sürüşlerinde en arkadan gelsin bay xXx :queen: kimse artık :)

Kanka olur öyle şeyler...Çılgınlıktır o anda yapmıştır...Koca videonun içinde de senden kaçmamış ya....

kanka sahip çıkalım arkadaşa...Tek teker Arif sendromu var arkadaşta...:p

Ülen bu bisikletmi ellerini bırakıyor acaba...oraya takıldım abicim ...:cyclopsan

Kim bu gizli şahıs?

hocam kim olduğu önemli değil...maksat paylaşım...herşeyi kendi iyiliği için yazdım ben...:cat:

evet bu arkadaşa ceza verelim bihaki grup sürüşlerinde en arkadan gelsin bay xXx :queen: kimse artık :)

zaten sürüşteki en arkadaki eleman....:p

Son düzenleme:
Yok yok var bu MT İzmir'de bir şeyler. Artık suyundan mı havasından mı bilemiyorum :p

ah bu izmir cok hiç uslu durmuyor bunlar ya:p yok şehiriçinde sürüşler falan kötü örnek bunlar kardeşim motorcu bile değil bunlar:p :mrgreen: :cherry:

abim benim yaaa bakıyomda şitket baya full çalışıyo bide biz yakalasak şöle ekşınlar ayıp oluyo ortagıma demı abı

ah bu izmir cok hiç uslu durmuyor bunlar ya:p yok şehiriçinde sürüşler falan kötü örnek bunlar kardeşim motorcu bile değil bunlar:p :mrgreen: :cherry:

evet izmirli arkadaşım katılıyorum sana bunların motorlarını ellerinden almak lazım...:cherry: : :wiinkk:

Dur aman diyim...Bende gidicem izmir e....Caydırmayın beni......:bounce: :)

İzmir güzeldirrr...güzelll...:bounce:

o kadarda değil...vur dedik öldürdün...:p

abim benim yaaa bakıyomda şitket baya full çalışıyo bide biz yakalasak şöle ekşınlar ayıp oluyo ortagıma demı abı

macrocenter fıve hundred kardeşim nazar etme ne olur çalış seninde olur...:)

evet izmirli arkadaşım katılıyorum sana bunların motorlarını ellerinden almak lazım...:cherry: : :wiinkk:

hatta Konak meydanında asalım isterseniz bir kaç tanesini...:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar