BAKINN ABİLERİMM KARDEŞLERİMM BEN 16 YAŞINDAYIMM VE 1 SENEDİR MOTOR KULLANIYORUMM VE BU CBR NİN BAYANIN YAPTIGI ŞEYLERİN HEPSİNİ DAHA TEHLİKESİNİ YAPTIMM VE BENN 2 TEKERR İÇİN VARIMM VE MART TA 2007 MODEL CBR 125 ALICAMM SİZE VİDEOLARIMI GÖSTERİRİM BAKALIMM NE DİİCEKSİNİZZ TEKRALIYORUMM 16 YAŞINDAYIMM 1 KERE KAZA YAPTIM ÖN TAMPON DEGİŞTİMM VE BU HAREKETLERİ MONDİAL 125 MT İLE YAPTIMM SELENİN ÜZERİNE ÇIKIP DİZLERİMLE ELLERİM HAVADA KAÇÇ METRE GİTTİM BUNLARDA BİŞEYY YOKK SİZZ TRAFİKTE BAKINN HER TÜRLİ İNSAN VARR MANYAKK PİSİKOPATT AKILLI KADIN..

HER TÜRLÜ TŞK EDERİM ..SpY..
merak etmeyin arkadaşlar ömer kardeşimize birşey olmaz soyadına baksanıza
Yok gol sayılmadı....Hakem ofsayt vermiş.....:queen: :queen:
Sanırım yanlış anlaşıldım....Asla oh olsun gibi düşüncem yoktu olamazda.....Sadece kötü haberi okumak istemediğimi söyledim.....
Bir takım şeylerin yanlış anlaşılmasını önlemek için yaıyoruz...Yoksa arkadaşımızı tanımayız etmeyiz....Kinimiz falan yok...Burdaki herkesi seviyoruz....:rendeer: :rendeer: :rendeer:
sevgili alp tunay
tabiki birbirimizin yanlışlarını görürsek uyarmalıyız yada tecrübelerimizi paylaşmalıyız. bu siteye bu yüzden üye olduk. PAYLAŞMAK için. mutluluklarımızı kötü günümüzü yada tecrübelerimizi..... sadece demek istediğim biraz daha dikkatli cümlelerle birbirimizi kırmadan. neyi nasıl anlattığın çok önemli. belki söylemek istediğin şeyler yüzde yüz doğru şeylerdir. ama tarz olarak sert olursan yanlış anlaşılabilirsin. belki ben yanlış anladım seni belkide sen yanlış anlattın anlatmak istediklerini....
sevgiler:rendeer: