- Konu Yazar
Aslında yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Yani bu söz çok ağırıma gitti diyebilirim. Motosiklet benim için tutkudan da öte çalıştığım yerde motosiklet resimleri,maketi,dergileri bilgisayarımda sürekli açık mt sitesi vardır. Bu hafta başı bir vatandaş geldi yanıma;
"motorlarla sen mi ilgileniyorsun?" dedi. Ben de "evet" dedim.
"Var mı motorun?" dedi "Evet Mondial 250 MCT" var bende dedim.
"ben çin malı motoru olana motorcu demem(?)" dedi
"tabi ben de dumura uğradım" "peki geçen sezon 1956 BMW m vardı o zaman motorcu muydum?" dedim. o da "evet, çin malı motor motor değil" dedi
arkadaşda piaggio x9 varmış ben yaptığım kazadan bahsettim sağlam motora binseymişim kaza yapmazmışım kardeşim çakıl bariyer çin japon ayırmıyor ki!
bu arkadaşla yaptığım diyalogdan sonra anladım ki bu piaggiolu arkadaşın felsefesi;
"Paran yoksa motora binme!"
benim sizlere sormak istediğim şu:
çin malı motor kullanıyorum diye ben motorcu değil miyim,
yoksa motorları ve motorcuları sınıf olarak ayıran bu arkadaş mı motorcu değil?
bu laf acayip içime oturdu arkadaşlar. öyle bir duruma geldim ki masamda motorlarla ilgili herşeyi kaldırasım geldi. :salut:
r:
sevgi ve saygıalrımla
"motorlarla sen mi ilgileniyorsun?" dedi. Ben de "evet" dedim.
"Var mı motorun?" dedi "Evet Mondial 250 MCT" var bende dedim.
"ben çin malı motoru olana motorcu demem(?)" dedi
"tabi ben de dumura uğradım" "peki geçen sezon 1956 BMW m vardı o zaman motorcu muydum?" dedim. o da "evet, çin malı motor motor değil" dedi
arkadaşda piaggio x9 varmış ben yaptığım kazadan bahsettim sağlam motora binseymişim kaza yapmazmışım kardeşim çakıl bariyer çin japon ayırmıyor ki!
bu arkadaşla yaptığım diyalogdan sonra anladım ki bu piaggiolu arkadaşın felsefesi;
"Paran yoksa motora binme!"
benim sizlere sormak istediğim şu:
çin malı motor kullanıyorum diye ben motorcu değil miyim,
yoksa motorları ve motorcuları sınıf olarak ayıran bu arkadaş mı motorcu değil?
bu laf acayip içime oturdu arkadaşlar. öyle bir duruma geldim ki masamda motorlarla ilgili herşeyi kaldırasım geldi. :salut:
sevgi ve saygıalrımla