londra'dan selam

selam arkadaslar, siteniz cok guzel. Adim Ecvet, londrada yasiyorum, uzun zamandir motor sevdam var ve suanda burda pro stunt rider olarak gunlerimi geciriyorum.

Kusura bakmayin turkcem pek iyi deyil...

size eski bi video
http://media.putfile.com/ghostie-awol
pic.php

arkadaşım hoşgeldin.
Türkçeyi kafana fazla takma, eminim sitedeki birçoklarından iyidir :)

hoşgeldin kardeş. ingilterede motosikletler sağdan direksyonlu mu :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoşgeldin.londra'da yağmur boldur umarım keyfiniz kaçmıyordur :)

hosgeldın aramıza ne mutlu bızekı sıtemıze taa nerelerden katılan arkadaslar war :)

edy

hoşgeldin . bende yakında stunt işleriyle uğraşmak için bi kaç arkadaş eski model bir motor alacağız. onunla çalışacaz. senden bikaç tip alırız artık.

kardeş hoşgelin bende 4 ay önce geldim londradan piccadily meyadanı bakarak şöyle bi selam söyle benden çok özlüyorum valla

hoşgeldin . bende yakında stunt işleriyle uğraşmak için bi kaç arkadaş eski model bir motor alacağız. onunla çalışacaz. senden bikaç tip alırız artık.

aip ettin arkadas, yazin benim makinalarla beraber turkiyeye gelmek istiyorum, tabi eyer kendime yapicak show bulabilirsem, beraber antireman yapariz, annemler istanbulda yasiyor:mrgreen:

kardeş hoşgelin bende 4 ay önce geldim londradan piccadily meyadanı bakarak şöyle bi selam söyle benden çok özlüyorum valla

:) selamini verdim abi, ama fazla ozleme burayi, okadar guzel degil burasi.
Turkiye gibisi yok be abi... Nerdeyse her yerde show yaptim en as 15 degisik ulkeye gittim ve Turkiye gibisini bulamadim....Cok ozledim Turkiyemi, 4 sene oldu.:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar