Yardım!YouTube ye video eklemeyi bilen varsa parmak kaldırsın:)

Yav arkadaslar youtue video ekleyecem bi türlü basaramadım yada yanlıs yapıyorum olmuyor.Tepede upload yazıyor ona tıkladım(yokda video log mu yapcaz??) sonra yazan bilgileri doldurdum,aşama 2 ye geçtik orada kaldım.Browse den videoyu sectim oraya kadar tamam ama click here diye bise koymuslar tıklasan farklı tıklamasan farklı oluyor.Public ,privite diye bide var onuda anlamadım.Acaba videonun uzantısımı yanlıs??Birileri yardımcı olursa sevinirim:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
100 mb dan büyük ise yüklemez.

yok ya 11 sn bişi video o kadarda büyük değil bi yerde yanlısım var ama anlamadım.

mercury.jpg

Google Video'ya koy... :cat:

yok ya google hec svmiyorum zaten ondan hiç anlamam:)video 460 byts fazla bişi degil.

Yav bi allahın kulu yokmu yardım edecek alla alla

Son düzenleme:
Yav allah razi olsun ben privete seciyodum kendi bilgilerimde gozukuyodu:)İngilizce sart.

peki simdi ben ozele ekledim.Amacı ney onun?? Biseler karistirip yaptim simdide herkese acıga ugrasiyorum hadi hayirlisi.

Ya ekledigimiz ozel videyo herkese acıga ceviremiyomuz.

Son düzenleme:
peki simdi ben ozele ekledim.Amacı ney onun?? Biseler karistirip yaptim simdide herkese acıga ugrasiyorum hadi hayirlisi.

Ya ekledigimiz ozel videyo herkese acıga ceviremiyomuz.

Hiç bilmiyorum ancak tamamen tahmin üzerine konuşayım.

Özelin amacı, sadece etrafındaki arkadaşlarının görmesi için sana bir link verir, belki bir de şifre; bunları verirsin millete onlar bakarlar.

Özel videoyu ayarlar kısmından UMUMİ hale getirebilirsin. :)

Tamamen tahmin tabi, incelemem lazım siteyi ya da bilen birileri yazar az sonra :)

Kimse yardımcı olmuyor ya:(Evet ozelin amacı o olsa gerek kendi arkadaslık grubuna fln ekledigin görüyor.Ben hala videoyo koyamadım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar