motoruma carpan sari dolmus

Valla bu tur seyleri yazmaktan bende biktim valla ama bugun basima gelen olayda bana yuh dedirt di.
Kopruden ciktikran sonra kadikoy yonune giderken hasanpasa ayrimina gelirken orta seritte bir arabanin arkasinda yakalasik 90 - 100 km hizla yol alirken sol seritten bir sari dolmus once yandan benim seridime gecti sonra ben biraz daha hizlanip onun onune gecmeye calisirken motorun sol arka kismindan sert bi sekilde bana carpti. motorun arka kismi savruldu ama belkide mucize eseri kontrolu kaybetmedim ve saga cekmeyi basardim ama nedense dolmus durmadi. adami gorebildim ve plakasinida aldim. hemen 155 i aradim. sonrada o karakoldan bu karakola gonderip durdular beni ama bi turlu sonuc alamadim. yarin bi aksilik olmazsa sanirim kadikoy adliyesine gidecegim.motorda herhangi bi r hasar olmadigi icin karakolda isimin cok zor olacagini soylediler. yani bi sey ispat edemezmisim. yani bi taraflarimin kirilmasi yada olmem lazimdi sanirim.
neyse...
allah sizi sari dolmuslardan ve butun manyak soforlerden korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::evil:: yok abi bikaçını sallandıracan bölelerinin::rantinp: bak ondan sonra bişi çıkıyomu daha geçmiş olsun hocam...::rantinp:

çok geçmiş olsun:salut: plakasını aldıysan kadıköyde o admı bulup durumu anlatabilirsin:cyclopsan

Nasıl <<insan?>> bunlar ? Allah seni korumuş, mutlaka şikayet et, hiç bişi olmasada şikayet et, bunlara ders olsun...

Yahu gerçekten hayret adamlar ne yol verir inadına sıkıştırır önünüze burun çıkarır aralarından geçmek istersin azıcık sola çekilmez bazan ben motorla araçlara çarpmak istiyorum sinirden :queen: geçmiş olsun ucuz atlatmısın genede :rendeer:

Aynısı bana oldu!!! Sağ tarafımdan taksici çarptı , bende yalpaladım ama Allahtan toparladım :cyclopsan Egsos'um çizik içinde kaldı...
Taksicinin peşinden gidecektim ama sonra dedim içimden burası Türkiye , önce taksiciye laf anlat , yok polis yok tutanak falan da filan... Tıpış tıpış devam ettim yoluma... uğraşmaya deymez :pale:

Yahu gerçekten hayret adamlar ne yol verir inadına sıkıştırır önünüze burun çıkarır aralarından geçmek istersin azıcık sola çekilmez bazan ben motorla araçlara çarpmak istiyorum sinirden :queen: geçmiş olsun ucuz atlatmısın genede :rendeer:

evet aynen ben de , hatta koruma demiri taktırıp uçlarına da dikenler kaynaklasak hiç fena olmaz... :queen: (ama düşünce motor üzerinden geçmemeli :mrgreen: )

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun....Yanında haydar yokmuydu? Böylelerine gerçekten lazım.....

ne kadar dikkatli olabilirsin ki böyle bilinçsiz sürücüler olduktan sonra
hayatımız heran tehlikede o bilinçle seyredin trafikte
gerek olmadıkça bi aracın önüne geçmeyin çünkü olan size oluyor. Adamın sana bi değmesi senin o anda hayatın ortada şaka değil bunlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bu gibi insanlar bence trafikte ki sürücülerin cehaletini gösteriyor buna benzer bir olay bursa da komşumuzun başına gelmiş işten eve gelirken servis söförü önde giden motorun üzerine sürmeye başlamış sonra (piskopat herif) arka tekerleğe vurmaya falan çalışmış bide şöyle konuşuyomuş kendi kendine "yatırırım haa yatırırım haa" falan diye bizim komşu bağırmış adama sen manyakmısın kardeşim öldüreceksin adamı kendine gel oda senin gibi bir taşıt falan diye. böyle işte bu kafadaki insanları o aracın ön tekerinin altına yatıracaksın ki görsünler ebelerini bu olayları duydukça vallahi bende piskopatlaşıyorum.

Böyle adamların plakasını alıcaksın, Ve eski 2 tonluk bir amerikan arabası da alacaksın, İçinde insan yokken sende onu sıkıştırıcaksın deyyusa bak ya canının istediği gibi şerit değiştiriyor.

Kardeşim yazını okuyunca çok sinirlendim inan, Geçmiş olsun büyük verilmiş sadakan varmış, O hızda düşmemek inan bana çok zordur tekrar geçmiş olsun.

Bilginozi benim izmit otobanında başıma gelene nedersin, istanbula 4 arkadaş dönüyoruz araba opel tigra, Bizim hız 160 gidiyoruz kamyon orta şeritte giderken biz yaklaşınca birden bizi sıkıştırdı aynanın birini tretuvara diğerini kamyonun merdivenine vurduk aynalar düştü biz durduk kamyoncuda durdu adama bir baktık herif levye ile geliyor arkadaşın silahını aldım adamın alnına yapıştırdım busefer abi çoluğum çocuğum var falan yapma etme dedi, Dedim it bizde birinin çoluğu çocuğuyuz bunu düşünmüyonmu dedim lastiklerinden 3 tanesini patlatıp yola devam ettik.

Dostum geçmiş olsun. Eğer bunu yargıya taşırsan ve o adama senin canınla oynamanın cezasını cektirtirsen burda bir çok kişi seninle gurur duyacaktır eminim.

acaba bu dolmuş şöförünü bulup güzel bir şekilde konuşsan fikri değişir mi? Belki cidden sadece cahillik bunlarınki. İçlerinde gerçekten kötülük yok. İnsanlar bu kadar vurdum duymaz olamaz değil mi...

Arkadaşım geçmiş olsun, hemen şöförler odasına ve varsa minübüsçüler odasına şikayette bulun ve plakasını ver, onlar gereken cezayı verecekler emin ol, telefonlarını bilmiyorum ama google araması ile bulabilirsin sanırım. Gene aynı şekilde www.iem.gov.tr adresinde sağda ihbar/şikayet bölümünde durumunu anlat. En azından bunları yapın, siz uğraşmazsınız ama onlar cezasını görür mutlaka.

Abi bu tip yazıları okudukça sinirden deliriyorum.Mümkünse kendi hesabını kendin göreceksin.Böyleleri insan olamaz.

Arkadaşın biri haydar ı sormuş.Arabada boy boy haydar olabiliyor da motorda zor olur haydar la gezmesi.

Geçmiş olsun.. İlahi adalet yerini bulacaktır.. Ama keşke eğitim daha iyi olsada bu 'cahil' adamlar ve her önüne gelene ehliyet veren zihniyet değişse.. o zaman inanıyorum herşey daha güzel olcak. Ama yazık ki bu kayırmacılık olduğu sürece hayatımız her daim tehlikede olacak. Sağlığın iyi, sıhhatin iyi ya en güzeli bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar