Herkese Slm Bende Terfi Ettim

Hayırlı olsun nejdet abi... Dün dert yanıodun motorum yok die... Sucukları alıyorum gel hadi hemen bekliyorumm...

Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun nejdet abi... Dün dert yanıodun motorum yok die... Sucukları alıyorum gel hadi hemen bekliyorumm...

Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...

sağol kanka gelcem inşallah bakarsın haftasonu havalar güzel olursa birkaç motorla geliriz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu resim fotoshop a benzıyor:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşkler arkadaşlar delicoban haklısın bu resim tabiki orijinal değil bugün gittim daha pazarbaşı hondaya yarın indirecekler perşembe evraklar hazır olunca alacağım inşallah :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
perşembe teslim alcam motoru cuma boşsan takılalım cumartesi kandıraya gitemeye düşünüyom pazarda bolu sucuğa davetliğim rodajla fazla uğraşamam 3-5 günde bitmesi lazım havalar iyikene:)

cuma günü papaya davetliyim necdet abi papanın hatırı olmasa seni yalnız bırakmazdım başka güne artık :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ArAda HayIrLamyı unutmusuz:p
hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanırsın ınsallah..:rendeer:

abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.darısı bizim başımıza

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam nejdet hayırlı olsun artık kahvaltı kesmez bi balık ziyafeti çekeriz ha.genede sen bilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam nejdet hayırlı olsun artık kahvaltı kesmez bi balık ziyafeti çekeriz ha.genede sen bilirsin.

abi canın sağolsun sen geldiğinde haber ver yeterki senin hızına ulaşmak bu motorla bile zor olur maşallahın var yine nerelerde dolaşıyorsun:bounce: :)

peki necdet abi bu canavarın siyahını aldım deme sakın beni kalbimden vurmuş olursun ona göre

yüzümüze vurmasana abicim ya ala ala :p

hasancığım sen benim kankamsın kalbineden vurmamak için motoru istediğin renge boyatırım:queen: :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar