benimde artık bir motorum var.....

Arkadaşlar selam....en sonunda motorumu aldım,Yamaha YBR 125,motorsiklet kullanmaya yeni başladığım için benim için ilk motorum olması açısından da önemi büyük....Sanırım doğru tercih yaptım...

Ehliyet sınavına 9 aralıkta girip B sınıfı ehliyetimi A2B yapacağım inşallah,şimdilik kendi mekanımda ehliyet alıncaya kadar süreceğim motorumu,motorum 2.el ve temiz 4000km'de,kırmızı.

Motorumu almamda yardımları dokunan çukurova motor klübünede teşekkürler,sağol Taner,sağol Şengül....

DARISI SİZLERİN BAŞINA ......:queen: :queen:

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim bnde cok sevinmiştim aldıgımda şimdi satıp aklımda olan başka bi motora geçicem yakında cok keyifli bi motor aldın öncelikle hayırlı olsun ehliyeti ihmal etme ama o cok önemli kazasız bol keyifli sürüşler marmaristende selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....

Güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Kaskını kafandan sakın çıkarma :cat: (tabi motosiklet sürdüğün müddetçe :p )

teşekkür

Arkadaşlar çok çok teşekkürler.....

Darısı motorsiklet almayı düşünen arkadaşların başına(tabiki ehliyet şart)

kalın sağlıcakla...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Uğurlu Olsun, Güzel Günlerde KAZASIZ BELASIZ kullanırsın İnşallah.
Kısmetse Mart"da da ben alacam:( ama vakit geçmiyor bir türlü. zamanı gelir buraya bende yazarım inşallah. Honda Cbf 150 ;)

Hayırlı ugurlu olsun derim :) Birde sorum olucak. Bende "B" ehliyeti var. Şimdi A2 almak istiyorum sıfırdan A2 mi alıcam yoksa B ehliyetimin olması bana bır fayda saglıcak mı? İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar