2008 Kawasaki Klr650

092306650topmn1.jpg

2008 KAWASAKİ KLR650

Yeni Kawasaki KLR 650 ileri düzeyde turing performansı için yol becerilerini rafine ediyor...
Kawasaki gelecek yıl, 2008 modeli olarak adlandırılacak olmasına rağmen, evladiyelik KLR 650 dual sport makinesinin yenilenmiş bir verisyonunu piyasa sürecek. Yeni KLR 650 otoyollarda, çölde, dağlarda, hatta günümüzün zor şartlardaki şehir trafiğine uyan bir yapıda.

21 yıldır hem normal hem off-road koşullarında güvenlik arayan sürücülerin seçimi olan KLR650 eskisinden çok daha iyi sürüşlü ve çift amaçlı kullanıma uygun biçimde yenilendi. Yeni süspansiyon ve frenleriyle KLR650 hafta içinde eğlenceli fonksiyonel bir araçken, hafta sonları usta bir off-road harikası. Yeni 41 mm’lik on amortisörler asfaltta sarsıntısız, düzgün bir sürüş için daha az statik eğime sahip. On süspansiyon gezinmesi 9.1 inçten 7.9 ince düşürüldü. Yeniden dizayn edilen UNI-TRAK® bağlantısı sarsıntıyı azaltırken, arka eker gezinmesini 8.1 inçten 7.3 ince düşürerek on süspansiyonları daha iyi bir duruma getirdi. Kawasaki's Ninja® sportbike larda kullanılanlara benzeyen petal tarzı 280 mm’lik yeni on fren rotorları 2008 KLR650 nin fren kapasitesini geliştirdi. Arka fren performansı da yeni arka fren merkezi sayesinde geliştirildi. Tüm bu süspansiyon ve fren yenilikleri KLR650nin yol performansını off-road becerilerini azaltmadan çok daha iyi bir duruma getirdi.

Bu yeni rotuslar KLR650 nin eskisinden de değerli bir yol arkası olmasını sağlamaya yardim etti. Simdi eski port bagajdan 5.1 inç daha geniş ve 3.5 inç daha uzun, geniş bir arka bagaj bölümünün yanış sıra, yan çanta yüklemeyi kolaylaştıran daha dar bir kuyruk bolumu var. Daha geniş kafa grenajlari ve daha uzun tur cami sunan yeni gövde tasarımıyla rüzgar koruması da geliştirildi. Ayrıca, 6.1 galonluk geniş yakıt deposu ve son derece az yakıt harcamasıyla yeni KLR650 esfansevi yakıt tasarrufu şöhretini korumaya devam ediyor.

Sürücüler, uzun yol konforu için yeni sele dizaynı ve urethane köpükle KLR650yi çok daha rahat kullanabilecekler. Yeni yüksek kapasiteli 36W alternatör daha güçlü farlar ve uzun yol yapan sürücülerin vazgeçemediği elektronik aletler için ekstra kapasite sunuyor.

Sağlam, güvenilir ve güçlü olmasıyla tanınan KLR650 simdi çok daha iyi. Yeni modelde kelebek pozisyonu sensöründen geliştirilmiş kelebek karşılığı, yenilenmiş kontak haritası, yenilenmiş kam mili zamanlaması geliştirilmiş yüksek rpm performansına katkıda bulunuyor. Yeniden dizayn edilmiş silindir kafaları uzun yollarda yüksek hızlı seyahat için geliştirilmiş tam gaz gücün yani sıra, şehir trafiğinde daha hızlı kelebek tepkisi ve daha büyük alt devir tork için yeni giriş portlarını güçlendiriyor.

Daha fazla yol becerisi daha az off-road eğlencesi anlamına gelmiyor. KLR650 ABD orman hizmetleri tarafından onaylanmış lisanslı taşıtlara acık bütün yollar için kıvılcım tutucusu mevcut. Sağlam motor koruması motoru gevsek kaya ve çakıllardan koruyor. Opsiyonel Kawasaki benzin tankı çantası ve daha geniş standart arka port bagajındaki yumuşak bagajıyla KLR650 sahipleri uzak yerlere, uzun süreli seyahatlerinde yanlarına yeterince eşya alabilirler.

Bütün bu yenilikler KLR650' nin normal yol şartlarında ve of-rodada macera yasamak isteyen sürücüler için değişik yüzeylerde ve mesafelerde ideal bir motor olduğunu göstermekte.

Diğer resimler

092306_650_top.jpg

KL650E8F_93454.jpg

KL650E8F_93307_Custom_.jpg

klr08red2.jpg

klr08rack2.jpg

092306_650_top.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Satışından tutun,servisine kadar Kawasaki Türkiye'de bir türlü hakettiği yeri alamadı.Durum ve şartlar her ne olursa olsun YBR 125 ya da Titan 125,CBF 150 türü bir motor çıkarıp piyasanın canını okumak varken bunu neden yapmıyorlar anlamış değilim.Ama KLR 650 bence sınıfında tek...

geçenlerde netten resimlerini indirdim istediğim tarzda bir motor yaz kış binerim
fiyatıda uygun olsa:(((((((((

Satışından tutun,servisine kadar Kawasaki Türkiye'de bir türlü hakettiği yeri alamadı.Durum ve şartlar her ne olursa olsun YBR 125 ya da Titan 125,CBF 150 türü bir motor çıkarıp piyasanın canını okumak varken bunu neden yapmıyorlar anlamış değilim.Ama KLR 650 bence sınıfında tek...

sana katılıyorum fakat ne yazıkki yapacak birşey yok :pale:

güzelmiş, ben de naked veya enduro/touring motosiklete yönelmiş bir insan olarak(en azindan türkiye şartlarinda) gelecekte düşünebileceğim çok güzel bir enduro. fakat 2007 ler daha çıkmadan bu nasil 2008 orasini anlamadim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir motor....
bundan sonraki motorum ne olmalı diye düşünmeme sanırım gerek kalmadı.budur abi...
bakalım fiyatı nasıl olacak ...

güzel bencede fiyat nedir bunun bu kadar iyileştirme olduğuna göre fiyatı da bayaa bi iyileştirmişlerdir :mrgreen:

zenginin malı zühürdün çenesini yormasın:)
onun için fazla söze gerek duymuyorum...
Kawasakilerin süper-bike ve enduro modellerinde renklerini genel olarak sevemiyorum.

Ama alışmışız biz;
Honda'nın Kırmızısına
Yamahanın Mavisine
ve Kawasakinin Yeşiline

bir arkadaşında değindiği gibi, 2007yi yaşamadan 2008in ACELESİ neydi ???

africa twinden sonra bi on yılda bu hukmeder gibi gozukuyo.fiyatı neymis acaba.

yaw paçalı güvercin gibi olmuş. begenmedim ben. Çamurlukları çirkin olmuş. Makine iyidir ama tipte önemli yaw.

endurocularrr.... :)

bence çok şık... işte bir firma düşünebilmiş cross motorlarında şık farları olabilir diye... göstergeleri nasıl acaba...

Selam, bence de çok şık bir motor. Elimdeki Twisteri satıp bir Enduro motor almak istiyorum. Düşündüğüm modeller arasında KLR 650 var. Bu modelin fiyatını öğrenince bir karar verecez elbette.

kawasaki her zmn bir yıl sonra der ki
yani 2008 olması kawasakinin bi özelligi

klr 250cc kullaniyorum gercek den aileden :) bunu da cok begendım cok sıcak motor 2008 belki alirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar