- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
izleyin likelayın adam gibi adam var karşınızda bunuda unutmayın
tommy adamsınHunharca ilk laykını bastık, şukunu verdik
doğru diyorsun bende okuyamadım bende yaşlıyım hahaha gençler okusun bize söylesin.Şaka maka sen bu işleri epey ilerlettin hee gayet profesyonel görüntüler ve kurgu.
Lakin İngilizce alt yazılar çok okunmuyor ya da benim ihtiyar gözler göremedi, ona da bir çözüm bulsan süper olur.
İkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu işHunharca ilk laykını bastık, şukunu verdik
Biz sanat yapıyoruz millet kavga istiyor gürültü istiyor çingenlik istiyor. Bizde kellik var anasını satim v strom var millet direk görünce kapatıyorİkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu işNasıl yapsak @tommygun
Öncelikle forum üyelerinin mabatlarını kaldırıp adamın Youtube hesabı üzerinden videoyu izlemesi gerekiyor. Etkileşimin artması adına videoyu beğeniyorsa like, beğenmiyorsa dislike atması gerekiyor, bir de izleyen herkesin yorum yazması sağlıklı.İkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu işNasıl yapsak @tommygun
evet ya valla yiyorlar, benimde bir fikrim var ama vejeteryanım ulan ot yerkenmi izliceksiniz beniEvet, gezilerde köfte, kebap ya da balık şart.
İlker Ayrık bile bu işlere daldı.
Videonda marul, cibez falan yersen sana penaltı noktasını gösteririm.evet ya valla yiyorlar, benimde bir fikrim var ama vejeteryanım ulan ot yerkenmi izliceksiniz beni
Ot iyidir hele de Muğla yöresinde. Annemin karışık ot kavurmasını ve ot ekşilemesini kuzu etine değişmem.evet ya valla yiyorlar, benimde bir fikrim var ama vejeteryanım ulan ot yerkenmi izliceksiniz beni
ahaha onların otu farklı bir evrene kapı açıyor hahaŞu Ege'de tek alışamadığım şey ot merakı
Ankara Çinçin'de de Urla misali ot festivali yapalım demişler, Valilik izin vermemiş![]()
İkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu işNasıl yapsak @tommygun
çok haklısın bundan sonrakilerde vlog tarzında yapıcam. yapmamandaki neden editlemesi daha uzun olucak ve tekrar tekrar çekim gerektirdiği için. ama iyi plan yaparsam çözerim onudaAbi daha önceki videolarının birisinde de söylemiştim. Kurgu, çekim açıları vs. fevkaladenin fevkinde ama bu tarz videolara yemek yerken filan çokça bakan birisi olarak bir de anlatımın olması lazım bence. Sadece görüntü ile bi yere kadar olur bence. Çok fazla ilgi çekeceğini zannetmiyorum.
Kamyoncunemo abimin bu sanatsal tarzı, belki kendisinin çok ilgisini çekiyordur ama genelde hitap eden bir çizgiye kaymak zorunda. Ha kendisi sırf dijital anı kaygısıyla hareket ediyorsa ona bir şey diyemem.
Mesela bu video için, assos'un tarihini aktarabilirdi ya da rota hakkında bilgi verebilirdi. Hani bir nevi vlog tarzında. Ya da chatgbt'den faydalanarak bir konuşma metni hazırlatabilirdi. Sadece altyazı ile olmaz bence. Anlatım. şart.
çok haklısın bundan sonrakilerde vlog tarzında yapıcam. yapmamandaki neden editlemesi daha uzun olucak ve tekrar tekrar çekim gerektirdiği için. ama iyi plan yaparsam çözerim onuda