Assos turumdan yeni video

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şaka maka sen bu işleri epey ilerlettin hee gayet profesyonel görüntüler ve kurgu.

Lakin İngilizce alt yazılar çok okunmuyor ya da benim ihtiyar gözler göremedi, ona da bir çözüm bulsan süper olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu iş😅 Nasıl yapsak @tommygun
Öncelikle forum üyelerinin mabatlarını kaldırıp adamın Youtube hesabı üzerinden videoyu izlemesi gerekiyor. Etkileşimin artması adına videoyu beğeniyorsa like, beğenmiyorsa dislike atması gerekiyor, bir de izleyen herkesin yorum yazması sağlıklı.

Bu like,dislike ve yorum işleri forum üzerinden olmamamalı, direk Youtube hesabına yapılmalı.

Forum üyeleriyle kurgu video çekebilir, veya bizi köfteye davet edebilir.🤤 Tek kişilik videolarda zaman alır rakipçi kazanması ama kalite ve kurgu güzel olmuş.
Not: Yorumda Greek rider yazan benim, sövme sonra.

Motosikleti
cbf 150
dronu düşürdüm bu arada, ama havadan düşmedi. dronu motorun yan çantasına koymuştum yan çantayıda tam kapamamışım yada shad denilen markada bir bokluk var çanta yolda açıldı drone asfaltla tnaıştı 9 bin lira tamiri tuttu anasını satim.

Çantayı bir çözmem lazım plastik dandik bir sabitleme şekli var. shad kullanan oldumu hiç?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet, gezilerde köfte, kebap ya da balık şart.

İlker Ayrık bile bu işlere daldı.

İkinci de benden gelsin. Yalnız @kamyoncumemo bu kanalı ivmelendirmek lazım. Tommygun ve memcoş48 ile olmaz bu iş😅 Nasıl yapsak @tommygun

Abi daha önceki videolarının birisinde de söylemiştim. Kurgu, çekim açıları vs. fevkaladenin fevkinde ama bu tarz videolara yemek yerken filan çokça bakan birisi olarak bir de anlatımın olması lazım bence. Sadece görüntü ile bi yere kadar olur bence. Çok fazla ilgi çekeceğini zannetmiyorum.

Kamyoncunemo abimin bu sanatsal tarzı, belki kendisinin çok ilgisini çekiyordur ama genelde hitap eden bir çizgiye kaymak zorunda. Ha kendisi sırf dijital anı kaygısıyla hareket ediyorsa ona bir şey diyemem.

Mesela bu video için, assos'un tarihini aktarabilirdi ya da rota hakkında bilgi verebilirdi. Hani bir nevi vlog tarzında. Ya da chatgbt'den faydalanarak bir konuşma metni hazırlatabilirdi. Sadece altyazı ile olmaz bence. Anlatım. şart.

Motosikleti
cbf 150
Abi daha önceki videolarının birisinde de söylemiştim. Kurgu, çekim açıları vs. fevkaladenin fevkinde ama bu tarz videolara yemek yerken filan çokça bakan birisi olarak bir de anlatımın olması lazım bence. Sadece görüntü ile bi yere kadar olur bence. Çok fazla ilgi çekeceğini zannetmiyorum.

Kamyoncunemo abimin bu sanatsal tarzı, belki kendisinin çok ilgisini çekiyordur ama genelde hitap eden bir çizgiye kaymak zorunda. Ha kendisi sırf dijital anı kaygısıyla hareket ediyorsa ona bir şey diyemem.

Mesela bu video için, assos'un tarihini aktarabilirdi ya da rota hakkında bilgi verebilirdi. Hani bir nevi vlog tarzında. Ya da chatgbt'den faydalanarak bir konuşma metni hazırlatabilirdi. Sadece altyazı ile olmaz bence. Anlatım. şart.
çok haklısın bundan sonrakilerde vlog tarzında yapıcam. yapmamandaki neden editlemesi daha uzun olucak ve tekrar tekrar çekim gerektirdiği için. ama iyi plan yaparsam çözerim onuda

çok haklısın bundan sonrakilerde vlog tarzında yapıcam. yapmamandaki neden editlemesi daha uzun olucak ve tekrar tekrar çekim gerektirdiği için. ama iyi plan yaparsam çözerim onuda

Maalesef abi. Çok kısa editler yaparken bile ben şahsen bazen 2-3 saat uğraşıyorum. 20 dklık blr videodan bile kesit alırken kafam kazan gibi olmuş gidiyor. Ama seninki gibi kurgulu videolarda edit işi gerçekten çok daha fazla zaman alıyor. Hatta sırf bu işlerle uğraşanlar ekstra edit ekibi hizmeti satın alıyor. Çözülmeyecek bir şey değil. Zaten sen büyük ihtimalle çekeceğin videoların kurgusunu kafanda canlandırıyorsundur. Ek olarak, bu videoyu ne için çektiğine göre anlatım da az çok kafanda belirginleşecek. Ne anlatacaksın, neyi anlatacaksın? Bunu halletmen lazım. Burada ya kurgunun üstüne sonradan konuşmayı ekleyeceksin hani şey gibi belgesel anlatımı gibi ya da mikrofon seti ayarlayıp önceden belirlediğin konuyu spontane olarak o an aktaracaksın ve editlerken o kısımları editleyeceksin. Sadece o konuşma yerlerinde belki tekrar çekimleri yapmak zorunda kalabilirsin muhtemelen. Bu tarz içerik üreten çok motosiklet kanalı var zaten. Birkaçına bakarak benim anlatmak istediklerimden daha iyi ilham alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar