Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen yarısı asfalta değmemiş lastiğinle "kızlaar sizce nasıl yatmışım" konularının falan göründüğünü unutmuşsun galiba. Böyle bir persona ile gezeceksen sana tavsiyem, kılık değiştir. Böyle kotaramazsın..
Sen yarısı asfalta değmemiş lastiğinle "kızlaar sizce nasıl yatmışım" konularının falan göründüğünü unutmuşsun galiba. Böyle bir persona ile gezeceksen sana tavsiyem, kılık değiştir. Böyle kotaramazsın..
Ayıptır söylemesi geçenlerde canım gözleme çekti, atladım Forza'ya Tüpçü Fikret stili gittim sucuk kaşar gözleme yemeye...
Chicken stripleri bile üzerinde daha lastiklerin o kadar yeniyim bu işlerde. Bir gün bende böylesine viraj dönebilmek istiyorum. Umarım nasip olur.
şöyle motor süren bir velede de laf anlatmaya çalışmanızı takdire şayan buluyorum. birisi 55 yaşındaki adama şebek der ama gelir mesela özrünü diler geçer. başka bi velet gelir rally pilotuna ahkam keser. ** sirk gibi forum yemin ederim
ulan insan da az utanma olur, bilmediği etmediği ortamda tanımadığı adamlara cümle kurarken. ama peçete artığı olunca tabi utanma mutanma olmuyor bunlarda.
şöyle motor süren bir velede de laf anlatmaya çalışmanızı takdire şayan buluyorum. birisi 55 yaşındaki adama şebek der ama gelir mesela özrünü diler geçer. başka bi velet gelir rally pilotuna ahkam keser. ag sirk gibi forum yemin ederim
ulan insan da az utanma olur, bilmediği etmediği ortamda tanımadığı adamlara cümle kurarken. ama peçete artığı olunca tabi utanma mutanma olmuyor bunlarda.
şöyle motor süren bir velede de laf anlatmaya çalışmanızı takdire şayan buluyorum. birisi 55 yaşındaki adama şebek der ama gelir mesela özrünü diler geçer. başka bi velet gelir rally pilotuna ahkam keser. ag sirk gibi forum yemin ederim
Çocuk haklı, biri bana gelip TPŞ'de kupa kaldırıyordum dese bende "hadi oradan lan" derim. Farklı olarak ben sonuna şu soruyu eklerim, "madem musabık bir sporcusun, neden tanımıyorum?"
Umarım doğal seleksiyonla adaya veda etmezsinde akıllanırsın. Sanmıyorum ama akıllanmaya niyetin varsa İzmir'e girerken Belkahve Rampasında işyerim, gel mavi kitabı hediye edeyim. (Gelmeye erinirsen PDF'i var internette) Filtre kahvede ısmarlayayım. Herhangi bir video izlesen öğrenirsinde, hadi motorunla gel düzgün oturuş pozisyonunu da öğreteyim. Eğitmen değilim sonuçta ama yapabildiğim kadarıyla teorik bilgileride aktarayım. Gelmişken kupalarıda incelersin...
videoyu görmeye gerek yok hocam. az buçuk toplum içinde insanlarla etkileşim içinde olan ve belli bir olgunluğa erişmiş olan normal bir insan bu veledin başlığı açış tarzından ve konudaki birçok tecrübeli kişiye karşı takındığı tavırdan zaten ne mal olduğu direkt anlar.
Hocam sen anlarsın da ben sanmıyorum. Ayrıca anlamak da mantıklı mı bilmiyorum. Sonuçta tahminden ibaret, diğer deyişle önyargı. Ben açıkçası boş bölümmüş yolda aşırı kaçılmadan yapılmış viraj ve üzerine çekilmiş azarlar gördüm. Bir iki kişi güzel, azar kıvamında değil de tavsiye kıvamında yazmıştı hoşuma gitti. Ama forumda herkes karşıdakinin niyetini okuyarak yazınca yada karşıdakini kafasında ete kemiğe bürüyüp sevmediği bir kişilik verince işler sarpa sarar bence.
Ama bu video(ki videoya sadece göz attım) bariz suç unsuru. Yarın unutmazsam inşallah Cimer'e atıcam.
Lastiğin kenarlarını sünnetlediğime emin olabilirsin. İstersen fotoğrafda paylaşırım neyse videoda dediğim saniye ye iyi baksın ne demek istediğimi anlarsınız bu adam bide bana burda motosiklet sürmeyi öğretiyor 2:32 de naptının farkında bile değilsin bariyere iyice yaklaş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ceza konusuna gelirsek zaten bu konu hakkında gidip ifade verdim ve İdari Para Cezası yedim Devletime feda olsun ancak bu üstteki arkadaşın videosu da pek iyi görünmüyor makas gibi eylemler trafiğin huzurunu bozacak şekilde hızlı motosiklet kullanıyor. Yediğim Cezalardan dolayı düşük cc ye geçtim yoksa neden satayım. Tekrardan devletime feda olsun
Umarım şöyle ölürsün. vs. gibi şeyler yazanlar; inançlı mısınız bilmem ama pek de sanmıyorum. Sizin demeniz ile bir şey olmuyor ki. Şüphesiz zaten yukarıdaki görüyor; "etme bulma dünyası" diye boşuna dememişler. 100’le giderken önünüze hayvan da çıkabilir, ölebilirsiniz; kafanıza kurşun gelip ölmeye de bilirsiniz.
Konu nun en başına giderseniz ben birşey söylemeden daha saçma sapan kırıcı yorumlar alınca kim olsa aynı şekilde davranır tavsiye üzerine gidilse boynum kıldan ince ama dediğim gibi benim de bir çok tanıdığım var hatta 8x türkiye şampiyonluğu var ancak bana ego kasmıyor varsa yanlışım açık açık söylüyor yada kalp kırmıyor anladın mı ?
youtube sayfanda iki küçük çocuk gördüm, buradan hareketle baba olduğunu tahmin ediyorum.
akıllı olmanı, akıllı sürmeni tavsiye ederim.
virajı daha hızlı dönmek'le daha iyi bir adam olmayacaksın.
virajları çok hızlı dönen adamlar tanıyor olma'nın da sana bir faydası yok.
bunlar boş işler. sen güvenli sürüşünü geliştirmeye bak; arkadan kimse üzülmesin.
motosiklet formunda sanki motogp pilotuymuş gibi gelip de çok matah bir şey yapmışsın gibi, senden çok daha iyi ve tecrübeli olanlara (bu arada ben acemiyim senin kadar bile beceremem viraj işini) böyle ders veriyormuş havasına bir başlık açtıktan sonra altına da eleştiriye açığım deyip millet biraz akıl verince itlik yapacaksan millet de seni itin gtüne soktuğunda ağlamayacaksın.
Ağladığım veya üzüldüğüm birşey yok hatta okurken gülüyorum bence sizde gülün bazı şeyleri çok kasıyorlar motosikleti kusursuz sürücez diye de bir şey yok bana yazılan şeyler sana normal geliyorsa benim yazdığım şeylerde gayet normal
youtube sayfanda iki küçük çocuk gördüm, buradan hareketle baba olduğunu tahmin ediyorum.
akıllı olmanı, akıllı sürmeni tavsiye ederim.
virajı daha hızlı dönmek'le daha iyi bir adam olmayacaksın.
virajları çok hızlı dönen adamlar tanıyor olma'nın da sana bir faydası yok.
bunlar boş işler. sen güvenli sürüşünü geliştirmeye bak; arkadan kimse üzülmesin.
Teşekkür ederim abi tavsiyen için sabuncu belinde bi kaç kişinin çok iyi viraj aldığını görünce hafif imrendim bu yüzden bu konuyu açmıştım burda yoksa ben çok iyi olmuşum yada çok kötü virajı dönmüşüm pek bi önemi yok zaten konu olsun konuşalım diye attım ama konu nerelere geldi maalesef :/
Lastiğin kenarlarını sünnetlediğime emin olabilirsin. İstersen fotoğrafda paylaşırım neyse videoda dediğim saniye ye iyi baksın ne demek istediğimi anlarsınız bu adam bide bana burda motosiklet sürmeyi öğretiyor 2:32 de naptının farkında bile değilsin bariyere iyice yaklaş
Ceza konusuna gelirsek zaten bu konu hakkında gidip ifade verdim ve İdari Para Cezası yedim Devletime feda olsun ancak bu üstteki arkadaşın videosu da pek iyi görünmüyor makas gibi eylemler trafiğin huzurunu bozacak şekilde hızlı motosiklet kullanıyor. Yediğim Cezalardan dolayı düşük cc ye geçtim yoksa neden satayım. Tekrardan devletime feda olsun
Umarım şöyle ölürsün. vs. gibi şeyler yazanlar; inançlı mısınız bilmem ama pek de sanmıyorum. Sizin demeniz ile bir şey olmuyor ki. Şüphesiz zaten yukarıdaki görüyor; "etme bulma dünyası" diye boşuna dememişler. 100’le giderken önünüze hayvan da çıkabilir, ölebilirsiniz; kafanıza kurşun gelip ölmeye de bilirsiniz.
Konu nun en başına giderseniz ben birşey söylemeden daha saçma sapan kırıcı yorumlar alınca kim olsa aynı şekilde davranır tavsiye üzerine gidilse boynum kıldan ince ama dediğim gibi benim de bir çok tanıdığım var hatta 8x türkiye şampiyonluğu var ancak bana ego kasmıyor varsa yanlışım açık açık söylüyor yada kalp kırmıyor anladın mı ?
Manet ayarı bozukta parmaklarım ağrıyor jhon götti o yüzden 4 parmak ;D
Konu birinin bana 'öl' demesi kadar sert bir noktadayken, benim kullandığım 'yukarıdaki' kelimesinin teolojik kökenine inmek biraz detayda boğulmak olmuş. Maksat mekan bildirmek değil, ilahi adaleti hatırlatmaktı. Hassasiyetini anlıyorum ama niyetim belli.
Ben sadece halk arasında yaygın kullanılan bir tabirle demek istedim. Sağol abi uyarın için teşekkür ederim.
Şu kamp ocağı işi çok pratikmiş, ben de bir tane alıp küçükten bir çantaya sığdırabilirim. Tabi ki mangal olayı bir başka ama o da her yerde serbest değil.
Bende Nurgaz'ın kamp ocağı var, araba ile taşırım diye boyutuna bakmadan almıştım, eskidi zaten, yeni almam lazım, alırken motorla taşınabilecek boyda, bu sizin fotolardaki gibi tüpündne ayrı almaya niyetliyim, arabayla gittiğimiz uzun kamplarda da ikinci ocak olarak kullanırım. @Lombardo senin ocağın bir linki var mı bakayım?
@tommygun Şimdi konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama, lafı açılmışken araya sıkıştırayım mevzuyu, bu kompakt kamp ocaklarının en ideali nurgazın 450 gramlık kartuşlu olanı, 250 gramlık kartuşlu olanı da var ama 450 gramlık alırsan daha ekonomik oluyor, ayrıca 7 saat kadar yanma süresi var, 7 saatte ciddi bi zaman, aşağı yukarı bir kişinin 1 haftalık kamp ihtiyacını karşılar. Tek dikkat edilmesi gereken nokta gereğinden fazla sarfiyatta bulunmamak, örneğin kahve içmek istersen içeceğin kadar su ısıtmalısın. Biz 15 sene önceki forum tayfasıyla kamplarda menemen bile yapıyorduk
NUrgaz'ın 450 grlık kartuşlu ocağından bende var, tüpün üzerine direkt takılıyor yanan parçası, biraz fazla yer kaplıyor, motorda taşıdım ama iki parça şeklinde olanlar sanki daha rahat olacak gibi.
Ama bir hafta ailecek kampta bile bir tüp yetiyordu bize. Tabi kamp ocağı yanında katlanır kamp rüzgarlıkları da şart, rüzgarlık almamışken bir kampta çay demleyene kadar bir tüpü bitirmiştik, rüzgar sıcaklığı alıp götürüyordu sonra uyandım duruma. Şimdi kamp ocağı eskidi, zaten yazın arabayla gidilen kamplar için ikinci ocak da gerekiyor diye daha kompakt bir şeyler bakıyorum.
Bilader sen burada kendini ispat etmek mi istiyorsun? Bana bir cümle ile bu konuyu açma sebebini, motivasyonunu yazabilir misin?
* İnsanların yorumlarını istiyor olabilirsin. Yaptık yorum beğenmedin.
* 31 çekmek için malzeme istiyor olabilirsin. Olmadı veremedik.
Verdiğin yanıtlara bakınca anlıyoruz ki amacın ilki değil. Tamam, ne istiyorsun? Bunu söyle ona göre yazalım.
Aman yarabbim ölümle dans ediyorsun üstad nolur biraz yavaşla diyelim de sus bari..
Ha bak lastikle sidik yarıştıracaksak enduronun ön lastiğinin sana selamı var.
Noldu şimdi kim daha uzağa işedi?
Devam edebilirim?
Sahi ön lastik atmakla arka lastik atmak arasındaki farkı öğrenmek ister misin?
Bak en komiği ne biliyor musun? Forumda beni azcık tanıyan ama bana acayip uyuz olan insanlar bile şunu düşünüyor ki, ben bu enduroyla seni bir delerim bir delerim nerden gelip geçtiğimi anlayamazsın. Bu övünülecek bir şey de değil Zaten. X Y'den hızlı olabilir. Ama işte sen bunun farkında olacak kadar bile anlamıyorsun sürüşten. Bariyere yaklaşmışım shshshs sana soran oldu mu ben Edremit'e nasıl sürmüşüm diye? Sen sordun nasıl sürüyorum diye, bok gibi dedik, niye ağlıyorsun?
Bu da senin Nisan 2025'te attığın lastik fotoğrafı
Ben bu şekilde motor sürecek olsam 3 kere ödüm bokuma 3 kere de bokum ödüme karışır. Şaka bir yana eline silah alıp okul basmaktan ne farkı var? Karşına bir çocuk çıksa neler olur düşünmek bile istemiyorum.