Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Motosikleti
İki Teker Havada
İmkan olsada İşviçre de yaşasam
Kartpostallık manzara var
Alacaksın üst seviye Adventure motosiklet
Alp dağlarını gezeceksin

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Üllemiz motosiklet kullanmak için harika bir yer ama içinde yaşayanlar tırt. Belçika veya Hollanda'da motosiklet kullanmak güzel olurdu.

Emin ol istemezsin. Yollar o kadar düz ve sikici ki egitimlerde ögrencileri Aachen Almanya tarafina gecirip orada yol egitimi yapiyoruz.

İtalya, Sardinya.

Mükemmel secim . Bütün yil motora binilir , yollari nefis.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Edirne'den sınırı geçince Avrupa başlıyor, trafik anında değişiyor.
Yunanistan'a İpsala'dan geçmek için 1.5 saat kadar Hayrabolu, Malkara, Keşan yollarında sürmem gerekiyor, çok iyi dğeil o yollar, onun yerine TEM otobanından 45dk'da Edirne'ye gidip Pazarkule sınır kapısından çıkıp Yunanistan içinde sürmek daha güzel, o yolların trafiği çok daha iyi, yalnızca TR plakalı arabalara dikkat etmek gerekiyor. Hız sınırı arabalarla aynı, yani tabelada 110 yazıyorsa 110'la gidiyorum polis ceza yazmıyor. Yurtdışı çıkış harcı düşük olsa da her hafta sonu güzel havalarda gidebilsem.

Motosikleti
İki Teker Havada
Edirne'den sınırı geçince Avrupa başlıyor, trafik anında değişiyor.
Yunanistan'a İpsala'dan geçmek için 1.5 saat kadar Hayrabolu, Malkara, Keşan yollarında sürmem gerekiyor, çok iyi dğeil o yollar, onun yerine TEM otobanından 45dk'da Edirne'ye gidip Pazarkule sınır kapısından çıkıp Yunanistan içinde sürmek daha güzel, o yolların trafiği çok daha iyi, yalnızca TR plakalı arabalara dikkat etmek gerekiyor. Hız sınırı arabalarla aynı, yani tabelada 110 yazıyorsa 110'la gidiyorum polis ceza yazmıyor. Yurtdışı çıkış harcı düşük olsa da her hafta sonu güzel havalarda gidebilsem.
Motosikletle Bulgaristan Sırbistan turu 7 günlük yapılır İstanbul dan
Çadırda konaklasan max 20k gider olur

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Her kuşu şaaptık, bir leylek kaldı.
Leyleğin havadaki ayağının pozisyonuna bakılırsa o iş de biraz zor gibi. 🫣
thumbs_b_c_4b15baac6707a9943adb94307101121e.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herkeste elit elit bölgeler, elit elit yerler, bu nasıl bir hımbıllık? nasıl bir tembellik?

Hindistan diyenleri hariç tutuyorum ama bir Allah'ın kulu da Afrika'nın fik fik bölgeleri ya da Moğolistan dememiş. Hem edvençır motor alıyoruz hem de o mekanlardan imtina ediyoruz. Bak bu olmaz :)

Motosikleti
İki Teker Havada
Herkeste elit elit bölgeler, elit elit yerler, bu nasıl bir hımbıllık? nasıl bir tembellik?

Hindistan diyenleri hariç tutuyorum ama bir Allah'ın kulu da Afrika'nın fik fik bölgeleri ya da Moğolistan dememiş. Hem edvençır motor alıyoruz hem de o mekanlardan imtina ediyoruz. Bak bu olmaz :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar