Kuryeler, tırcılar ve taksiciler. Bence aynı klasmanda iş yapan operatörler. Genel ortak probleme bakıldığından bu insanlar akademi eğitimi almıyorlar. Belli sertifikalara mesleğin ilk başlarında sahip olmaları daha da eğitime ihtiyaç duymayacakları anlamına gelmiyor. Başka ülkelerde olmayabilir ama bizim ülkemizde ihtiyaç çünkü problem en başında, L parkta veya 8 çizdirme sınavlarında ve buna hazırlamaktan ibaret olan kurslardan başlıyor. Temelsiz zemine kerpiç ev yapmak gibi, temel yok ev zaten dayanıksız..
Konu başlığına cevap olaraksa, kesinlikle hayır. Hıyar, her araçla hıyarlık yapıyor. Mesela örnek vereyim, çoğu BMW sürücüsüne bakalım, hepsi hıyar mı kesinlikle hayır ama hıyarların genelinde bu marka araç var. Bu da BMW hıyar arabası üretiyor manasına mı gelir, sizin de katılacağınız üzere gelmez...
Beir kıyaslama yapılacaksa da kuryelere kıyasla MT'ci tayfa, Bajajcı tayfa, CFMoto kullanan ve hıyarlık yapan tayfaların bence daha çok göze battığını düşünüyorum. Tekrar söyleyeyim, marka üzerinden genelleme yapmak değil hedefim, oksimoronluk yaratmak istemiyorum.
Bu hıyarlıkların eğitim ve yönetmelik eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Daha çok ceza yazılsın millet ağlatılsın olayı değil, kask yoksa, plaka kapatıyorsa bunu daha mahallesindeyken önlemeli, "olay mahali" oluştuktan sonra değil. Egzozlu motosiklet duyduklarında gidip yapışmalı yada video alınmalı. Bu tipler zaten belli ediyorlar abi, stunt tipi koruma demirleri, parlak montlar, katlanabilir plakalıklar vs... Sabıkası olana satmasalardı keşke de o iş mümkün değil malesef. Yaşadığım şehir olan İstanbul'da atmosfer gerçekten çok değişti, patlayacak yani bu kanunsuzluk. Topcase-sis farını falan geçelim, daha ciddi problemler her geçen gün evimizden, hatta yatak odamızdan duyulacak hale geldi.