- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
- Konu Yazar
---- EĞİTİME BAŞVURULAR AÇILDI @tommygun iLE İLETİŞİME GEÇİNİZ---
Merhaba Motorseverler
Forumumuza özel olarak @tommygun , @Mallaca ve benim yapacagımız eğitim programımıza ait detaylar aşağıdadır.
Eğitim Tarihi : 7 - 8 Mart 2026 iki gün 8 er saat.
Eğitim Yeri :
1. Gün : AUTODROM Tuzla İstanbul
2. Gün : Şile bölgesi İstanbul
ÖDEMELER:
AUTODROM a alan kirası olarak 25.000 TL katılımcılar tarafından ödenecektir. Eğitmenler ve İdare Amirimiz herhangi bir ödeme talep etmemektedir. Alan kirasıı en geç 15.2.2026 tarihine kadar bildirilecek hesaba aktarılacaktır.
Eğitime Katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Öncelik forum üyelerinindir. Kontenjan dolmaması durumunda dışarıdan katılım kabul edilecektir.
EĞİTİME KATILABİLME KOŞULLARI
1- Eğitimde kullanacağınız motorun sınıfına uygun geçerli ehliyet
2- Eğitimde kullanacağınız motora ait geçerli ruhsat , sigorta , muayene
3- Ehliyetinizde belirtilen (varsa) numaralı gözlük vb donanımlar
4- Trafiğe çıkmaya yasal olarak uygun donanımda bir Motosiklet
5- Motosıklet için üretilmiş koruma ekipmanı . Kask , Mont ,Bot, Eldiven , Pantolon veya dizlik.
Yukarıdaki maddelerin tamamı kontrol edilecek ve eksik tespit edilirse alana kabul edilmeyecek hakkını kaybedecektir.
İlk gün eğitim yapılacak AUTODROM tesıisleri
Merhaba Motorseverler
Forumumuza özel olarak @tommygun , @Mallaca ve benim yapacagımız eğitim programımıza ait detaylar aşağıdadır.
Eğitim Tarihi : 7 - 8 Mart 2026 iki gün 8 er saat.
Eğitim Yeri :
1. Gün : AUTODROM Tuzla İstanbul
2. Gün : Şile bölgesi İstanbul
ÖDEMELER:
AUTODROM a alan kirası olarak 25.000 TL katılımcılar tarafından ödenecektir. Eğitmenler ve İdare Amirimiz herhangi bir ödeme talep etmemektedir. Alan kirasıı en geç 15.2.2026 tarihine kadar bildirilecek hesaba aktarılacaktır.
Eğitime Katılım 10 kişi ile sınırlıdır. Öncelik forum üyelerinindir. Kontenjan dolmaması durumunda dışarıdan katılım kabul edilecektir.
EĞİTİME KATILABİLME KOŞULLARI
1- Eğitimde kullanacağınız motorun sınıfına uygun geçerli ehliyet
2- Eğitimde kullanacağınız motora ait geçerli ruhsat , sigorta , muayene
3- Ehliyetinizde belirtilen (varsa) numaralı gözlük vb donanımlar
4- Trafiğe çıkmaya yasal olarak uygun donanımda bir Motosiklet
5- Motosıklet için üretilmiş koruma ekipmanı . Kask , Mont ,Bot, Eldiven , Pantolon veya dizlik.
Yukarıdaki maddelerin tamamı kontrol edilecek ve eksik tespit edilirse alana kabul edilmeyecek hakkını kaybedecektir.
İlk gün eğitim yapılacak AUTODROM tesıisleri
Son düzenleme: