Onurum okşandı sözlerin için teşekkür ederim.
Motorumu satma gibi bir düşüncem yok ve maddi ihtiyaçlar hasıl olmadıkça büyük ihtimalle olmayacakta. Hem biraz eli yatkın birisiyim, kurcalarım motosikletin sağını solunu

. Youtube ve sürücü cemiyetinin genellikle markalar tarafından manipüle edildiğine inanıyorum; sahip olduğumun yeterliliğine inanıyorum ki öyle zaten. Örnek açtığım bir konuyu paylaşayım, dertlerimi burada net ve açık bir şekilde ifade etmiştim;
Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?
Sorulan sorulara istinaden kendi kullandığım motoru önerdiğim olmuştur, bu soruyu soran kullanıcının mesajlarından yaptığım profil analizleriyle uyumlu olmasına titizlikle dikkat ederim. Mutlaka bir kerteriz noktası olması açısından kıyas yapmaya çabalarım.
Şu anda aktif forum yazarları arasında V-Strom kullanılması gibi bir ortak nokta var ancak bu yıllar, aylar, haftalar sonra farklı modellerle ayrışabilir. Şu anda "aslında olmayan ama göze çarpan bir marka fanatiği topluluk" gibi gözüküyor olabiliriz. Bu hususta çıkarımlarımızın herşeye rağmen tarafsız olabileceğinin lakin "forum" mentalitesi gereği kullanıcıların "fikirlerinin, düşüncelerinin, tecrübelerinin" paylaşıldığını da hatırlatmadan geçmeyeyim.
Bu ifadeye ihtiyaç duyuyorum çünkü buraya Türkiye'de "motosiklet" denilince ilk bakılan kaynak gözüyle bakıyorum. Sözlerimin kıymet-i harbiyesi açısından işte bu bilinçte yazmak bana keyif veriyor.
Sözün özü, V-Strom bir amaç değil, bir araç. Bugün o hizmet ediyorken yarın bir başkası yerine geçebilir. Önemli olan her gün aynı heyecan ve şevk ile marş verip, ilerleyebilmek.
Bu arada, ben yaz kış motoru açık bırakan birisiyim, geçen gün kontak kitlendi, korkudan geberiyordum. WD-40'la çözdük neyseki

Yok, benden motosiklet alınmaz

.