Hayırlı olsun scooter.
Sizin GS'i o zamanki köfte buluşmasına benimle gelen oğlum çok beğenmişti, en güzle motor seninki ile Nikki'nin GS'miş, onlardan alsana demişti.
Benim xmax 250 hala duruyor, uzun yolda köfte turlarında vstrom konforundan sonra şehir içi xmax'ı kullanıyorum ama bisiklet gibi geliyor, 185 kilo ama vstrom'dan sonra minicik ve hafif geldi. gidonun alçak kalması bana da tuhaf gelmişti, aynalar da o şekilde alakta kalıyor, vstrom'un geniş ve göz hizasında HD ekran gibi aynalarına alıştıktan sonra xmax'de aynaya bakmak için aşağı bakmak garip geliyor hala ama şehir içinde işimi hallettikten sonra yaa özlemişim ben bunu, ne güzle bisiklet gibi hem de kıvrakmış deyip 2-3km şehir dışına çıkıp vstrom ile dönmeye korktuğum hızlarda viraj dönünce keyfim yerine geliyor.
maxi scooter güzeldir de bizim tarz motorlardaki konfor yok, yani vstrom ya da GS'e alışmış insanı uzun yolda yorar. ama kısa sürüşler için çok rahat. xmax sele altı çok geniş diyorlardı, 2 kasa bira alıyor, çadır ve kamp sandalyesi koyduğum olmuştu, eski caberg duke 2 kaskım rahatça sığıyordu ama yeni aldığım shoei neotec 3 kaskı sığmadı, kaskı sele altına koyunca seleyi kapatamıyorum, bende arka çanta da yok, mecburen kaskı elime alıp sele altına mont ve eldivenleri koyuyorum parkedip işlermi halledeceğim zaman.
Demek büyük motordan maxi scootera geçince aynı şeyler yaşanıyormuş, sizin anlattıklarınızdan bunu anladım. ama şehir içi için scooter candır derim yine de. istabulda yaşıyor olsaydım işe scooter ile gidip gelirdim. şimdi çarşı pazar işleri için yürüyerek 10dk sürecek yollara xmax'ı da çıkarmıyorum ama 1-2km uzaktak uzak yerlere gideceksem xmax iyi oluyor hava güzelse. tabi xmax 250 gitmiyor bu dedirtiyor, 400 olsaydı olurmuş bir yandan da yaşadğım şehir küçük, satarsam 125cc bir sooter alırım gitmese de olur zaten 50yi geçemiyorum diye kafam karışık.