Haliçten geçerken de beni alırsınız.Şile'den geçerseniz benide alın![]()
Haliçten geçerken de beni alırsınız.Şile'den geçerseniz benide alın![]()
iğneada bu mevsimde zor, Demirköy taraflarında buzlu karlı olabilir, henüz kar haberi almadık ama yükseklerde yolda buzlanma olabilir, Mart'dan sonra artık iğneada.O zaman tüm yollar İğneada tarafına çıkıyor![]()
Şile ye gelene rakı mangal , hadi bakalımHaliçten geçerken de beni alırsınız.
Yapın güzel bir program da İzmir'den gelip katılalım.
Caddebostan'a paten kaymaya gidiyorum güzel havalarda iş güç yoksa aylaksam haftada iki üç gün ordayımdırEskiden gruptakilerle caddebostan beltur'da buluşurduk haftada 2 3 kere. Hem sohbet, hem voleybol oynardık. Heyy gidi günler hey.
Konuları karıştırdın ihtiyar, benim açtığım konuya yazacaktın bunlarıSen o gün anca ögleden sonra ayilirsin , nereye gidiyorsun biraci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dun sile, darlik, teke, agva yaptim. Saat 11 bucukta bile kiragi vardi yerlerde. Igneada daha soguktur.iğneada bu mevsimde zor, Demirköy taraflarında buzlu karlı olabilir, henüz kar haberi almadık ama yükseklerde yolda buzlanma olabilir, Mart'dan sonra artık iğneada.
bu mevsimde Erzurum da motor sürülebilir mierzurum'dan geçerseniz beni de alın.......
şu anda -9° abibu mevsimde Erzurum da motor sürülebilir migeceyi hiç sormuyorum gündüz kaç derece..
Her Cumartesi Yeniköy Tadım'a gidiyorum.Şile'den geçerseniz benide alın![]()
Vaay, bende kaykay kaymaya iniyordum arada. Hoş son 1 senedir dizlerimde sıvı eksilmesi olduğundan dolayı uzak kaldım.Caddebostan'a paten kaymaya gidiyorum güzel havalarda iş güç yoksa aylaksam haftada iki üç gün ordayımdır![]()
Eskiden gruptakilerle caddebostan beltur'da buluşurduk haftada 2 3 kere. Hem sohbet, hem voleybol oynardık. Heyy gidi günler hey.
İstanbul kalabalık yer. Buradan katılım kallavi olur, yazmadan gelen de olacaktır. O yüzden piknik alanı gibi bir noktada buluşulabilir. Şile demek istemiyorum, haftasonları orası yol teröristi kaynıyor. Kesinlikle Kurnaköy sapağına bile girmem, oradan başlıyor terör..
Herkes için daha güvenli olsun diyorsanız, @Beto87 'nin dediği gibi bir toplanma da yapabiliriz.Dun sile, darlik, teke, agva yaptim. Saat 11 bucukta bile kiragi vardi yerlerde. Igneada daha soguktur.
Soguga sormuslar nerelisin diye, aslen erzurumluyum ama sivasta oturuyorum demis. Ben lisedeyken sivas merkezin en soguk yerlerinden birindeydi okul. Ocak subatta kar buz ustunde futbol oynardik. Soguktan once sumugumuz akardi, cekerdik, ikinci ya da ucuncu cekiste artik o sumukler icerde donmus olurduşu anda -9° abi)) gölgede tabi bu -20° oluyor
kuryeler sürüyor, ekmek parası; ama tek tük görüyorum süren. en ufak su birikintisi bile anında buz oluyor zaten. neyine güvenip de biniyorlar anlamıyorum. gerçi henüz daha dağ dışında kar olmadığı için kaldırımlardan filan yollara akan kar suyu da olmuyor ama sonuçta hava aşırı soğuk. durduğun yerde nefes alıp verirken ciğerlerin donuyor. hatta geçen sene, dışarısı -20° idi bir sabah. ben servisi içinde üşüyordum, mont filan. delinin biri atlamış elektrikli bisiklete o havada işe gidiyordu![]()
erzurum'dan geçerseniz beni de alın.......
şu anda -9° abi)) gölgede tabi bu -20° oluyor
kuryeler sürüyor, ekmek parası; ama tek tük görüyorum süren. en ufak su birikintisi bile anında buz oluyor zaten. neyine güvenip de biniyorlar anlamıyorum. gerçi henüz daha dağ dışında kar olmadığı için kaldırımlardan filan yollara akan kar suyu da olmuyor ama sonuçta hava aşırı soğuk. durduğun yerde nefes alıp verirken ciğerlerin donuyor. hatta geçen sene, dışarısı -20° idi bir sabah. ben servisi içinde üşüyordum, mont filan. delinin biri atlamış elektrikli bisiklete o havada işe gidiyordu![]()
aleykümselam abi. haberleşelim. benim de güneyden memlekete gitme planımla çakışmazsa, beraber bi tur atarız.Memleketime selamlar. Hele bu nece soyuktur.
Çok seviyorum Erzurum'u, kısmetse bu yaz da gezip geleceğim tekrardan. Bu sefer güney taraftan gelirim.
5-6 sene öncesine kadar Kasımda bile Antalya'ya giderdim , 24 Kasım da sabah 9 gibi Konyaaltı nda denize girip ayılmış ve İstanbul'a geri dönmüştüm hiç unutmuyorum öğretmenler günüydüKış günü soğukta, ayazda İstanbul, Trakya işi nanay olur agalar. Sıcak denizlere açılmak lazım. Şöyle İzmir çıkışlı Fethiye, Kaş, Alanya filan yapalım. Gelenlere rakıları ben ısmarlayacam![]()
Karavancılık da güzel yav, hele arkaya ufaktan bir motosiklet de bağladım mı oh miss. Biraz daha yaşlanınca ben de düşünmüyor değilim5-6 sene öncesine kadar Kasımda bile Antalya'ya giderdim , 24 Kasım da sabah 9 gibi Konyaaltı nda denize girip ayılmış ve İstanbul'a geri dönmüştüm hiç unutmuyorum öğretmenler günüydü
pandemide hımbıllaştık galiba , geçen İzmir'e gelecektim yok soğuktu , çok iş vardı derken bahaneler yola çıkmamı engelledi , o zamanlar aklıma estimi kışın bile marşa basar 1500-2000 km yapardım , belkide yaşlandık karavan mı alsak![]()