Ataşehir’de Motosiklete Çarpan Otomobil Takla Attı

virajda-motorcuyu-ezdi.jpg

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde sabah 09.15 sıralarında meydana gelen kazada, direksiyon hâkimiyetini kaybeden bir otomobil, aynı istikamette ilerleyen motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil takla atarken, motosiklet sürücüsü son anda otomobilin altında kalmaktan kurtuldu.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bu otomobil sürücüsü arkadaşımızın tabakhanede çalışıyor olması muhtemel, acelesine bakılırsa.
Genelde bu arkadaşların sonu kırmızı ışığa herkesten önce yetişmek oluyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
GEne berbat bir suruculuk ornegi. Motorcu cok ucuz atlatmis.
Bu olayda böyle mi emin değilim ancak; araç sürerken elinde telefonla yakalananların aracına el konulup mezatta satılmalı ve ilgili bedel eğitim bursu olarak dağıtılmalı. Trafikte ne kadar mal gibi angut gibi trafiğin içine ederek kullanan varsa %99 elinde telefon olan tipler oluyor. Ta ileriden anlıyorsun dikkati başka yerde diye...

Ekleme: 100. baskı olarak -> zekâ testi lazım.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Motorcu haksız ne işi var o şeritte, o hızda. Adamı resmen tahrik etmiş.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motorcunun verilmiş sadakası varmış. Araba kaldırıma çarpıp havalanmasa motorcuyu pide gibi ezecekmiş. Resmen üzerinden uçarak geçmiş..

Maalesef burada motorcunun yapabileceği bir şey yokmuş . Az kalsın pisi pisine gidiyormuş .

oha aq. helal parayla alınmış bmw 3.20 bu arada :D çarpan araç da sanki fren yerine gaza basmış gibi bi hali var, son anda gördü de panik mi yaptı acaba? kadın sürücü olması kuvvetle muhtemel.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sövmekten başka diyecek bir şey bulamadım. Bence kazayı yapan daha virajı nasıl döneceğini bile bilmeyen gaza gelmiş bir ergen.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçen gün buna benzer kaza gözümün önünde oldu. Akıllı kızımız hem telefona bakıp hem araba kullanıyordu. Arabanın altının ırzına geçti. Kavşakta tek şeritte kaldırıma çıktı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçen gün buna benzer kaza gözümün önünde oldu. Akıllı kızımız hem telefona bakıp hem araba kullanıyordu. Arabanın altının ırzına geçti. Kavşakta tek şeritte kaldırıma çıktı.
Böyle bir kazayı elektrikli bir araçta hayâl bile etmek istemiyorum; direkt pert büyük ihtimal.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
İstanbul trafiğinde yaşanması şaşırtıcı değil.
Kimsenin zarar görmesini isteyecek kadar sadist değilim ama otomobil sürücüsüne kesinlikle üzülmedim.
Doğal seçilimin dolaylı kurbanı olmak üzere olan motosikletli kardeşimize de acil şifalar. Kaskını iyi takmadığından olsa gerek, kaza esnasında kafasından çıktığı yazılmış bu arada..

Videoda belli olmuyor ama sürücü muhtemelen kadın. Araba zaten kokoş kadın arabası. Motosiklet sürücüsünün verilmiş sadakası varmış aracın altında kalmamış. Bir de şu kaskı bağlamayınca havalı mı hissediyorlar ne çoğu kişide bağlı değil kasklar.

Motosikleti
Yok
Trafikte bunun gibi manyakların artık olağanüstü derecede fazlalaşması dolayısıyla, çok sevdiğim motosiklet ve ATV'den vazgeçtim, modifiyeli pick-up kullanıyorum artık.

Yazık.

Halbuki yoğun ve stresli geçen günün ardından motosikletle bir saat tıngır mıngır gezinmek, benim için ruh terapisi gibi bir şey oluyordu, o güzellik de çıktı hayatımdan.

Motosikleti
cbf 150
Sigorta şirketi olsam apple ve android ile çalışır araç kullanılırken telefona bakan insanları tespit eder ve kaskolarını ödemezdim.

siz ozaman görün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar