Kask önerisi

Motosikleti
mt25
Merhaba, mt25 kullanıyorum şuan hjc rpha11 kask kullanıyorum ama 2 seneyi geçti kullanalı çok yıprandı çok düştü artık değiştirmek istiyorum. Bütçe karta taksitle 20-25k arasına çıkabilirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
diğer markaların üst seviye kaskların konforundan şikayet eden var shoei ve araiden şikayet eden yok :rolleyes:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bugün Rpha71 denedim. Üst tarafı takke gibi sıktı. Açılır mı acaba. Yanaklar iyiydi.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bugün Rpha71 denedim. Üst tarafı takke gibi sıktı. Açılır mı acaba. Yanaklar iyiydi.
Rpha 71 deneyen bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Bir tanesi aldığı yere götürmüş, sünger kısmını ezdirirsen açılır demiş.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
diğer markaların üst seviye kaskların konforundan şikayet eden var shoei ve araiden şikayet eden yok :rolleyes:
Shoei iyidir deyip hanıma kask alacağımız zaman ona shoei neotec 3 aldık, bayide kafasına 10dk denediğinde iyi demişti ama ilk uzun sürüşte bir saat sürdükten sonra kask rahatsız etti dedi, şimdi benim eski kaskı kullanıyor o kask çocukların oldu. Geçen Mayıs ayında 25bin liraya gelmişti, o ara kendime de aynısından aldım, ona M beden aldık bana L beden, M beden küçük geldi, L beden de aşırı büyük geldi ona, demek kafa yapısına uymayınca en pahalı kask bile uymayabiliyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üst taraf sıkınca açılmıyor. bizdeki shoei de bu şekilde üst taraftan sıkınca hanım rahatsız oldu, kullanamıyor.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Merhaba, mt25 kullanıyorum şuan hjc rpha11 kask kullanıyorum ama 2 seneyi geçti kullanalı çok yıprandı çok düştü artık değiştirmek istiyorum. Bütçe karta taksitle 20-25k arasına çıkabilirim.
HJC Rpha 12 bana uyarken Scorpion EXO-GT SP Air uymadi. Ikisi de o fiyat bandinda kaliyor. Ikisi de sozde rahat ve sessiz kasklar. Ancak Scorpion benim kafama tam olmadigindan hem rahatsiz hem de gurultuluydu. HJC aldigimdan beri hem rahat hem sessiz.

20-30 dakika kafada giyip magaza icinde gezin bence. Scorpion'u 5 dakika giydim sanirim, orada fark edemedim. HJC'yi 20-30 dakika giydikten sonra aldim, onda sikinti yasamadim. Mesela Shoei de denedim, kafama hic uymadi. Sanirim biraz yuvarlak kafam var HJC disindaki seyler uymuyor. Zaten Shoei'ler Turkiye'de gereksiz pahali.

Yamaha'nin yeni acilan More Team bayisindeki ekipman bolumunde bu kadar uzun denememe izin vermislerdi, bilginize.

Motosikleti
Yamaha XSR700
ncak Scorpion benim kafama tam olmadigindan hem rahatsiz hem de gurultuluydu. HJC aldigimdan beri hem rahat hem sessiz.
O kafana olmadığı için değil de scorpion sesli olduğu için. Bende de Exo 2 1400 carbon var, kafama çorap gibi tam oluyor ama çok gürültülü. Bu kaska kim sessiz dediyse o bi gelsin beni bulsun. Hangi motorda kullanıyor? goldwingde mi?

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
O kafana olmadığı için değil de scorpion sesli olduğu için. Bende de Exo 2 1400 carbon var, kafama çorap gibi tam oluyor ama çok gürültülü. Bu kaska kim sessiz dediyse o bi gelsin beni bulsun. Hangi motorda kullanıyor? goldwingde mi?
Champion Helmets kanalinda gormustum. Yine internette birkac yorum daha gormustum sessizligi ile alakali. Turkiye'deki kullanicilar genellikle Scorpion'dan pek memnun degil gibi ama. Kendim dahil baska kisilerden de duydum memnuniyetsizlikleri.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Champion Helmets kanalinda gormustum. Yine internette birkac yorum daha gormustum sessizligi ile alakali. Turkiye'deki kullanicilar genellikle Scorpion'dan pek memnun degil gibi ama. Kendim dahil baska kisilerden de duydum memnuniyetsizlikleri.

R1250 GS'te test etmiş ya 😂😂 Kask takmasa bile ses gelmemesi lazım o ön camla ve motorla.

Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
Selamlar
Rpha 12 kullanıyorum memnunum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar