12-10 çalışıyorum
Daha önce vardiyalı ve her hafta izin günümün değiştiği işlerde çalıştım. Son 3 yıldır ise 08.00–17.30 saatleri arasında, hafta sonu izinli olacak şekilde çalışıyorum. Dünya varmış diyorum, hem kendime hem aileme hem de arkadaşlarıma ayıracak zamanım oluyor. Bence böylesi çok daha iyi.
08.00-16.00 çalışıyorum. Ev-iş yeri uzaklığı en kısa 10 km, eve dönüşte 15 kmlik ya da 20 kmlik yolları tercih ediyorum. Böylece eve daha mutlu gidiyorum. Sabah da işe motosikletle gittiğim için daha uyanık ve keyifli oluyorum. Servisle gittiğim zamanlarda ise iş yerine geldiğimde hala ayılamıyorum.
Normalde hiç bir kuvvet hafta sonu beni 11-12'den önce kaldıramaz ama bizim köfte tayfası ile sürüş olunca erkenden kalkıp sabahın köründe yani sabah 9'da yola çıkıyorum.Olay basit. @tommygun gibi bir arakadaş ediniyorsunuz. Telefon gelince hafta sonuna hazırım diyorsunuz.
Alıştık mı bilmiyorum ama ben de sabah erken yola çıkma olayını inanılmaz seviyorum. Arkadaşlarım deli misin haftasonu yat dinlensene diyor ama sabah 8 de uyanıp o sakin günde keyif yapmak fazlaca zevk veriyor. Şileye gidip kahvaltı sonrasında sigara+kahve hayatımda edindiğim en güzel hobi. Normalde her şeyden çok çabuk sıkılırım ama bu aktiviteyi motorla birlikte yapmak için her hafta sonunu iple çekiyorum. Her ne kadar basit görünse ve kulağa saçma gelse de insanı hayata bağlıyor.Normalde hiç bir kuvvet hafta sonu beni 11-12'den önce kaldıramaz ama bizim köfte tayfası ile sürüş olunca erkenden kalkıp sabahın köründe yani sabah 9'da yola çıkıyorum.
YokServisler insancıl saatlerde almıyorki personeli, 8 de başlayan mesaiye 7:15'te getiriyor... çok fazla durağa da uğradıkları için 5:30'ta filan alıyordur muhtemelen seni :/
YokServisler mesai başlamadan 10 dk önce iş yerinde oluyor. 20-25 dakikada varıyorum servisle.
Yaa ben aslında sevmiyorum hiç bir şartta sabah erken kalkmayı. gece insanıyım ben. sabah hava aydınlanırken uyuyayım öğlen 12-1 gibi kalkayım oh benden mutlusu olmaz. ama işte çoğunluğa uyuyorum, gezi bitip akşam eve dönünce de bir bira açıp sonra 1-2 saat akşam uykusu uyuyup gece günüme devam ediyorum.Alıştık mı bilmiyorum ama ben de sabah erken yola çıkma olayını inanılmaz seviyorum. Arkadaşlarım deli misin haftasonu yat dinlensene diyor ama sabah 8 de uyanıp o sakin günde keyif yapmak fazlaca zevk veriyor. Şileye gidip kahvaltı sonrasında sigara+kahve hayatımda edindiğim en güzel hobi. Normalde her şeyden çok çabuk sıkılırım ama bu aktiviteyi motorla birlikte yapmak için her hafta sonunu iple çekiyorum. Her ne kadar basit görünse ve kulağa saçma gelse de insanı hayata bağlıyor.
Cumartesi günü kendime vakit ayırdığım zaman bütün haftam çok mutlu geçiyor.
Ev bahçeşehir'de, iş altunizade'de, 9'da başlayan mesai için 6:45'de servise biniyordum, 7:30'da şirketteyiz.Servisler insancıl saatlerde almıyorki personeli, 8 de başlayan mesaiye 7:15'te getiriyor... çok fazla durağa da uğradıkları için 5:30'ta filan alıyordur muhtemelen seni :/
Ben genel olarak uyumayı sevmiyorum. Günde bazen 2-3 saat kadar uyuduğum aylarca dönem oldu. Çok problem mi evet ama alıştık böyle. Düzeltemiyorum hiçbir şekilde.Yaa ben aslında sevmiyorum hiç bir şartta sabah erken kalkmayı. gece insanıyım ben. sabah hava aydınlanırken uyuyayım öğlen 12-1 gibi kalkayım oh benden mutlusu olmaz. ama işte çoğunluğa uyuyorum, gezi bitip akşam eve dönünce de bir bira açıp sonra 1-2 saat akşam uykusu uyuyup gece günüme devam ediyorum.
Benim uyku saatlerim de bir garip, normal insanlar gibi kesintisiz 8 saat uyuyamıyorum. akşam 7 gibi bir buçuk 2 saat kadar uyuyup sonra gece 3'e kadar falan ayakta kalıp 3 buçuk gibi uyuyup sabah 8 buçukta kalkıyorum. yani yine günde 7-8 saati tamamlamış oluyorum ama gece uykum 2 parça şeklinde.
Yaşın kaç bilmiyorum ama hayat yormuş seni, bezginlik, bıkkınlık. Başka sebebi yok.Memur değilim. Aslında, konu günde 10 saat ya da 8 saat değil. Motosikletten keyif almak için nasıl zaman ayırıyorsunuz?
Aklımda duracağına midemde dursun. Bende de aynı mantık varbiranın tarihi 6 aydan uzun olmadı
Yarın etkinliğim var, full çalışıyorum ama Pazar sürmezsem Koraç yapalım.Olay basit. @tommygun gibi bir arakadaş ediniyorsunuz. Telefon gelince hafta sonuna hazırım diyorsunuz.
evde icmeyi hiç sevmediğim için bozmuşlugum varAklımda duracağına midemde dursun. Bende de aynı mantık var![]()
Yarın etkinliğim var, full çalışıyorum ama Pazar sürmezsem Koraç yapalım.