Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bu adamda ne desek muhalefet oluyor diyeceğin bir örnek;

Perküsyonda dünyanın en kaliteli zillerini istanbul mehmet ve istanbul agop diye biri sanayi sitesinde biride 2 katlı dükkanı olan 2 firma üretiyor. Kökü aynı bu firmaların. Yamaha’da üretiyor aynı zili ama aynı kalitede değil. Bu noktada büyüklük her şey mi? Bazı restoranlar vardır, kendi yerinde çok iyidir. Şube açar tadını bozar. Piaggio grubu daha sağlam iyi motor üretiyor diyemem. Bu senin bakış açın. Ama birilerine göre piaggio grubu mutlaka bir özelliği hondaya göre “daha ….” yapıyor ki tercih ediliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her masada da varım gördüğünüz gibi.

evet, herkes honda alacak hali yok. zaten her modeli en superdir demiyoruz.

nasıl ki gs yerine africa twin tercih eden varsa piyacco ürünlerini tercih eden de olacaktır.

ha bu arada laf cakmaya calışanları gorunce daha da bir eğleniyorum :d

tavsan dağa kusmus o hesap.. hele bi çinli hintliden kurtulun da, ondan sonra dalga gecin dfdjşkşjk

africa twin guzzi den pahalı arkadaslar,..evet hem de avrupada. hele boyle dct falan eklenince africa kol gibi oluyor.

ama işte yine adamların tercihleri belli be cangolar.

farklı olmak isteyenlere valla bişey demiyorum.

pskolojik bir durum bu da.. allah boyle yaratıyor kimisini.

ama yani honda burger king in hamburgeri, guzzi ise bebekteki butik burgerci gibi hayal edenler var yaa..

oyle değil işte cangolar, o iş oyle değil :cool:

not : zil i hamburger olarak cevirdim. bizimkiler daha guzel anlar boyle.

Aslında bu motosikletin seni eğlendirdiğine inanarak A noktasından B noktasına gitmek ile, "yeni motor hevesim kalmadı" arası hissiyata sahipsin. O motoru sürdüğün sürece o hissiyatın kaybolmayacak.

bunun için başka bir motosiklete ihtiyaç yok, gerekli alet edevat olduktan sonra. yetkilideki işleri, etkili bir şekilde kendi yapıp sürüş için seleye atladığı zaman, o hissiyatın esamesi bile kalmaz.
eldeki kuşun, daldaki kuştan değerli olduğu zamanlar vardır.
bakış açınız para çokomel gibi geldi, muzo ya verdiginiz mesajda. 🤙

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda Hint, Çin malı kullanmakta olup elindeki motorlarla güzel geziler yapan bir çok mutlu üye var, foruma üye olmadan sadece mesajları takip eden Hint, Çin malı kullanan binlerce üye olmayan sürücü var. Allah kimseyi maddi durumlar nedeniyle bir başkasının motosiklet seçimini aşağılayacak karakter ve tiynette yaratmasın.

Çok üzülüyorum bazen hem de çok. Melek gibi bir insan nasıl canavara dönüşüyor hayrettir.

images

noldu bana boyleee ya..
ulan ya... ulan yaaaaa.

borsadan ve altından birkaç yuzbin dolar kazanınca dotum mu kalktı lan benim yoksa ??!

para insanı cok değiştiriyor dostlar..mumkundur bu.

ama kimi değiştir miyor ki ?

millet parayı bulunca karıyı bile boşuyor..

neyse.., bu kadar dram yeter.

fazla yuz goz olmaya gerek yok.
kimse kimseye laf cakmasın.,en guzeli budur.

Motosikleti
cbf 150
Son noktayı koyalım şu japon motorları konusunda.

Honda japon motorlarının ne egasıdır ne tofaşıdır ne togg udur. Halus muhlis Vw Golfüdür alırsın kullanırsın satarsın paran erimez.

Ha zevk verirmi vermez tipine bakılırmı bakılmaz, servisi gittiğinde elit birileriyle tanışma olasılıgın varmı yok :)

Bildiğin V strom işte Honda.

moto guzzili biri filozof gibidir oturur saatlerc sohbet edersin kültürlüdür, Honda? olum adamların en elit servisi kebabpçı motoru dolu

Son noktayı koyalım şu japon motorları konusunda.

Honda japon motorlarının ne egasıdır ne tofaşıdır ne togg udur. Halus muhlis Vw Golfüdür alırsın kullanırsın satarsın paran erimez.

Ha zevk verirmi vermez tipine bakılırmı bakılmaz, servisi gittiğinde elit birileriyle tanışma olasılıgın varmı yok :)

Bildiğin V strom işte Honda.

moto guzzili biri filozof gibidir oturur saatlerc sohbet edersin kültürlüdür, Honda? olum adamların en elit servisi kebabpçı motoru dolu

halkın içinde olmaktan gocunmuyoruz.
hatta daha rahat hissediyoruz kamyoncu ;)

Motosikleti
Ns200 15"
ACT neredeyse yazdığın bütün otomobilleri kullandım 80 ve 90 larda 😊

2002 nin birde 1502 si vardı onuda kullandım..turbolusuda vardı çok nadir bir versiyondu onu sadece gördüm yani kaputu açıp baya inceledim , o zamanlar turboyu sakız markası olarak biliyorduk öğrenmiş olduk 😂

Stopları T miydi hatırlamıyorum ama Mirafiori isminde bizim kuş serisine tıpatıp benzeyen ama tek kapı 2000 cc V4 motorlu Fiat kullandım..

kullandığım en deli bozuk keyifli otomobil arkadan motorlu
Renault 5 Turbo idi , aracın sahibi Rahmetli Pamir Bezmen idi..
T stop diyince aklıma fıstık yeşili boya, eski seri Pioneer ses sistemi, kasette çalan Cengiz Kurtoğlu, siyah deri koltuk, teneke kapaklı jant ve içte turuncu renk aydınlatma. :D

Tam etiketçi oldu bu kombinasyon. :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
evet, herkes honda alacak hali yok. zaten her modeli en superdir demiyoruz.

nasıl ki gs yerine africa twin tercih eden varsa piyacco ürünlerini tercih eden de olacaktır.

ha bu arada laf cakmaya calışanları gorunce daha da bir eğleniyorum :d

tavsan dağa kusmus o hesap.. hele bi çinli hintliden kurtulun da, ondan sonra dalga gecin dfdjşkşjk

africa twin guzzi den pahalı arkadaslar,..evet hem de avrupada. hele boyle dct falan eklenince africa kol gibi oluyor.

ama işte yine adamların tercihleri belli be cangolar.

farklı olmak isteyenlere valla bişey demiyorum.

pskolojik bir durum bu da.. allah boyle yaratıyor kimisini.

ama yani honda burger king in hamburgeri, guzzi ise bebekteki butik burgerci gibi hayal edenler var yaa..

oyle değil işte cangolar, o iş oyle değil :cool:

not : zil i hamburger olarak cevirdim. bizimkiler daha guzel anlar boyle.
Muzo gözünü seveyim ben farklı dil mi konuşuyorum? Azıcık çalıştır şunu.

Kendini ve diğer honda kullanıcılarını halk, italyan süren beyaz türk, çine bineni komünist ilan ediyor, oradan laf çeviriyorsun. Bi iki adım geri gel daha geniş pencereden bak. Ben yeteri kadar senin perspektifinden anlattım. Başarabilirsen buralarda güzel.

Muzo gözünü seveyim ben farklı dil mi konuşuyorum? Azıcık çalıştır şunu.

evet biraz farklı sanırım.

zil örneğine katılmıyorum. onu hamburgerciye cevirdim ve neden guzzi nin herkesin koşulsuz tercih edeceği butik burgerci olamayacağını anlattım.

zil orneğine katılmam mumkun değil, tesekkurler :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Buradakiler de kalfalarının işi devam ettirmesi esasında.
Yanlis hatirlamiyorsam istanbul zillerini kuranlar zildijanin ciraklari/kalfalariymis. Hatta bu isin sirri ne diye ustalarini gizlice izleyip sonradan kendileri ayrilmis diye biliyorum. Zildijan da mehter takiminin zillerino yaparmis.

Motosikleti
Hero Dash 125
Forumda Hint, Çin malı kullanmakta olup elindeki motorlarla güzel geziler yapan bir çok mutlu üye var, foruma üye olmadan sadece mesajları takip eden Hint, Çin malı kullanan binlerce üye olmayan sürücü var. Allah kimseyi maddi durumlar nedeniyle bir başkasının motosiklet seçimini aşağılayacak karakter ve tiynette yaratmasın.

Aloooooo birisi bana laf mı söyledi, ben mi kaçırdım??? :ROFLMAO::ROFLMAO: Taşşşşşş gibi Dash'm var benim de. Hint'li falan diyince bi şey oldum. :ninja:

Maddi durumdan değil, çekişmeli boşanma durumundandır motosiklet seçimimiz. 🤣🤣🤣

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yanlis hatirlamiyorsam istanbul zillerini kuranlar zildijanin ciraklari/kalfalariymis. Hatta bu isin sirri ne diye ustalarini gizlice izleyip sonradan kendileri ayrilmis diye biliyorum. Zildijan da mehter takiminin zillerino yaparmis.
Helallik almıştır onlar, eskiden insanlar şimdiki gibi (af edersin) yavşak değilmiş. Usta-kalfa-çırak ilişkisinin bir ağırlığı, vefa borcu deyiminin bir anlamı varmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar