Michelin Pilot Street kötü veya orta denilebilecek bir lastik bunun yerine Anlas Viento Sport veya Mitas Sport Force alabilirsiniz. Rosso 3 4 alabilirsiniz Battlax'Larda güzel lastiklerdir.110 70 17 - 140 70 17 lastik ölçüsüne sahip motora hangi lastik gider? bridgestone battlax bt46 mı michelin pilot street mi yada anlas falan mı
açıkçası şuan kış bana saglam dişli kaymayan lastik lazım anlas pek guven vermiyor maalesef battlax istiyorum fakat gec isiniyor diyorlarMichelin Pilot Street kötü veya orta denilebilecek bir lastik bunun yerine Anlas Viento Sport veya Mitas Sport Force alabilirsiniz. Rosso 3 4 alabilirsiniz Battlax'Larda güzel lastiklerdir.
Mitas mi alayım yoksa almayayım mıalmayın mitas sport force
Motosiklet ne marka, model?.110 70 17 - 140 70 17 lastik ölçüsüne sahip motora hangi lastik gider? bridgestone battlax bt46 mı michelin pilot street mi yada anlas falan mı
voge r125Motosiklet ne marka, model?.
voge r125
Battlax ve pilot street'i bedava verseler kullanmam. Anlas viento sport kullanıyorum ve fiyat/performans olarak tatmin ediyor. Mitas sport force un evo modeli çıktı. Uygun boyutu varsa denenebilir.110 70 17 - 140 70 17 lastik ölçüsüne sahip motora hangi lastik gider? bridgestone battlax bt46 mı michelin pilot street mi yada anlas falan mı
geç ısınıyor diyorlar hocam doğrumu şuan anlas pek güven vermiyor baya sağlam reklamını yapıyorlar onun için battlax almayı düşünüyorumz 400 batlax var baya memnunum yumuşak ve ısınmasa bile yatıkken kayma sorunu yaşamadım ama ıslak zeminde hiç sürmedim bilgim yok
Babayiğit tavsiye verdik işte, büyük sözü dinle al bir takım Anlas winter grip plus(winter grip2 değil) ve bak keyfine. Boşver battlax'ı filan. Vakti zamanında aynı ebatta Wolf 250 de sonbahar kış ilkbahar mevsiminde İzmirde kullandım. Erkenden ısınır, yağmur yaş demez, zamk gibi yola yapışır. Yerli malı yurdun malı, fiyatı da nispeten uygun. Sıcak bir memlekette isen yaz mevsimlnde biraz yumuşak kalabilir Eğer pistte gazlamayacaksan sokakta caddede, yolda on numara güvenli lastiktir. Pilot street dediğin lastiği de 8'e katlar 3 ile çarpar. Bu işler biraz da bütçe meselesi iyi lastik istiyorsan ve bulabilirsen Metzeler Roadtec02geç ısınıyor diyorlar hocam doğrumu şuan anlas pek güven vermiyor baya sağlam reklamını yapıyorlar onun için battlax almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
koca forumda bi tane lastikten anlayan baba yiğit yok şaşırtıcı
Ukalalık yapma altı üstü 125 cc Çin malı motosiklet almışsın.koca forumda bi tane lastikten anlayan baba yiğit yok şaşırtıcı
Niye?almayın mitas sport force
ısınmadığında en ufak eğimde kayıyor yağmurda şansa sürüyormuşum gibi 10 dkda bi 2 kere kayıyor karda kışta çamurda sürüyordum normalde ama bu lastikleri taktıktan sonra havalar bozduğundan beri sürmüyorum yemiyor
sen niye bu kadar kasildin? yüksek cc motormu lazım lastik istemek için çok şımarmayin hayatimda ilk defa duyduğum marka öneriliyor neden onerildigi belli değil sorgularim tabiki memcos sagolsun en azından içimi ısıttı çevremde kışlık lastige laf edenlerde oldu Muğla sıcak bölge olduğu için kararsız kaldım bende bu kadar sinirleneceksen çık konumdan kingtyre önermişsinUkalalık yapma altı üstü 125 cc Çin malı motosiklet almışsın.
Görende Valentino Rossi gelecek yarış için lastik seçiyor sanacak.
Havalarda 2.500
şahsen geç ısındığını düşünmüyorum virajlarda daha ben kayıyorum gibisinden bi algı bana hic vermedi ama dediğim gibi ıslak performansı bilmiyorumgeç ısınıyor diyorlar hocam doğrumu şuan anlas pek güven vermiyor baya sağlam reklamını yapıyorlar onun için battlax almayı düşünüyorum
Kış mevsimi neredeyse geldi yapıştır bir Anlas Winter Grip kışın sıkıntı çıkarmaz yazın da çok bir kelek yapmaz ama ben yazın daha iyi bir lastik istiyorum dersen Viento Sport veya Rosso3'e yönelebilirsin. Ben CBR125R'da kullandım Viento Sport'u gayet güzel geldi bana hiç güven vermediği olmadı ama kışın Winter Grip dışında bir lastik önermem Battlax yurtdışında ki forumlarda çok övülüyor ama güzel Türkiye'mizin yolları maalesef ona uygun değil. 125CC bir motosiklet kullandığına göre 16 18 yaşında birisin , yaşın kadar lastik seti bitirmiş insanlar var forumda ukalalığa gerek yok.geç ısınıyor diyorlar hocam doğrumu şuan anlas pek güven vermiyor baya sağlam reklamını yapıyorlar onun için battlax almayı düşünüyorum