ktm duke 390 2023 model hakkında kullanıcılarına sorularım

Motosikleti
cb125f
Merhaba,ktm duke390 almayı düşünüyorum uygun fiyata bir ilan buldum yakın zamanda da motorsikletimi satıp alacağım umarım fakat aklıma takılan birkaç soru var. 2023 modellerinde tcs ve ayarlanabilir modlar bulunuyor mu? Almayı düşündüğüm motorsikletin küçük bir hasar kaydı var sasede islem yapılmış ama blokta herhangi bir değişen yok hatta güncel bir kaza olması ve ktm servislerinin pahalılığına rağmen sadece 2000tl tutmuş diğer değişenler klasik motor sağa yatınca değışen gidon topuzu, manet vs. koruma demiri de değişmiş gözüküyor. Ama duyduğum kadarıyla bazı koruma demirleri şaseye zarar verebiliyormuş yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu kazanım 2000tl tutmasına imkan yok. Orijinal manet tek başına 3-4000 liradır. Sadece yağ bakımına 3-4 bin lira alınan günümüzde bu hasarların 2000 lira olabileceğine nasıl inandırdın kendini? Uzak dur o motordan.

Motosikleti
2024 Duke390
2024 duke 390 kullanıyorum. 2023 modelinde kaydırmalı debriyaj var sadece. tcs, sürüş modları, viraj abs, qs bulunmuyor.

Psyduck'ın da dediği gibi o saydıklarının 2000TL tutmasının imkanı yok. Ağustos ayında bakıma 6000TL ödedim ben

Motosikleti
cb125f
Bu kazanım 2000tl tutmasına imkan yok. Orijinal manet tek başına 3-4000 liradır. Sadece yağ bakımına 3-4 bin lira alınan günümüzde bu hasarların 2000 lira olabileceğine nasıl inandırdın kendini? Uzak dur o motordan.
2024 duke 390 kullanıyorum. 2023 modelinde kaydırmalı debriyaj var sadece. tcs, sürüş modları, viraj abs, qs bulunmuyor.

Psyduck'ın da dediği gibi o saydıklarının 2000TL tutmasının imkanı yok. Ağustos ayında bakıma 6000TL ödedim ben
hasar kaydı iki bin tl degil sasedeki islem iki bin tl hasar kaydi kdv dahil 37 bin tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şasedeki işlemin iki bin tl tuttugundan bahsetmiştim aslında kendini inandırdığımi falan nereden çıkardın.garip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tesekkurler

Motosikleti
Yamaha XSR700
şasedeki işlemin iki bin tl tuttugundan bahsetmiştim
Yazdığından, şasideki işleme rağmen 2000tl hasar kaydı çıktığı anlaşılıyor. Ama yine de Şaside küçük bir çizik olsa onu boyamak için anca 2000tl yazarlar.

Yani para senin, karar senin. Güvendiysen sen bilirsin.

Son olarak; temizi bile zor satılan bir markanın hasar kayıtlı, şasesi işlemli motorunu alıyorsun. Yok parasına almıyorsan satmak istediğinde zarar etmen muhtemel.

Motosikleti
cb125f
Yazdığından, şasideki işleme rağmen 2000tl hasar kaydı çıktığı anlaşılıyor. Ama yine de Şaside küçük bir çizik olsa onu boyamak için anca 2000tl yazarlar.

Yani para senin, karar senin. Güvendiysen sen bilirsin.

Son olarak; temizi bile zor satılan bir markanın hasar kayıtlı, şasesi işlemli motorunu alıyorsun. Yok parasına almıyorsan satmak istediğinde zarar etmen muhtemel.
motor 2023 model 7500 kmde hasar kaydi ise 37.500 tl 2024 yılında koruma demiri ve manet zaten 9610 tl tutmuş şase de büyük bir işlem yoksa fiyat çok uyguna gekiyor 180000 tl ilandaki fiyatı

Motosikleti
DUKE 250
bende 2023 duke 250 var, ön arka abs kapatılan modları var. 390 da da mutlaka vardır.
390 kullanan kitlede pek sakin kullanan kişiler değil. fiyatı ne kadar uygun olursa olsun ben şase işlemli motor almazdım.

Motosikleti
cb125f
bende 2023 duke 250 var, ön arka abs kapatılan modları var. 390 da da mutlaka vardır.
390 kullanan kitlede pek sakin kullanan kişiler değil. fiyatı ne kadar uygun olursa olsun ben şase işlemli motor almazdım.
yanıtın için teşekkürler

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Merhaba,ktm duke390 almayı düşünüyorum uygun fiyata bir ilan buldum yakın zamanda da motorsikletimi satıp alacağım umarım fakat aklıma takılan birkaç soru var. 2023 modellerinde tcs ve ayarlanabilir modlar bulunuyor mu? Almayı düşündüğüm motorsikletin küçük bir hasar kaydı var sasede islem yapılmış ama blokta herhangi bir değişen yok hatta güncel bir kaza olması ve ktm servislerinin pahalılığına rağmen sadece 2000tl tutmuş diğer değişenler klasik motor sağa yatınca değışen gidon topuzu, manet vs. koruma demiri de değişmiş gözüküyor. Ama duyduğum kadarıyla bazı koruma demirleri şaseye zarar verebiliyormuş yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?
2023 tam ara kasa ara kasa derken ne demek istediğimi şöyle açıklıyım.
Hem 2023 model yenilenmiş makyajlı kasası satılıyor hemde eski 390 kasası satılıyor.
bahsettiğin motor yeni kasa ile aynı ise viraj modu ,spor moto abs, QS vs
özellikler bulunuyor fakat eski kasada tam olarak bilmiyorum ayrıca eski kasanın ekranı yeni kasanın ekranı kadar detaylı olmadığı için sanmıyorum mod yönetme menüsü olduğunu.

Ayrıyeten alırken çok dikkat etmen gereken bir motor hor kullanılmışsa başına sorun açması çok muhtemel özellikle 390 gibi her türlü harekete elverişli olan bir motor için genel olarak kullanıcı kitlesi tarafından çok zorlanarak kullanılıyor. Gerçekten alırken kontrollerini iyi yap.

Tavsiyem Ucuz etin yahnisi yenmez mantığı ile bir yerde bir ucuzluk uygunluk görürsem bir şey ararım onda dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Özellikle şasede işlem olan motorada bulaşmanı tavsiye etmem.

Kesinlikle o parçaların 2000 tutması imkansız 2024 model 390 sol debraj manetini spormotoda 1500 liraya almıştım alırkende arn , bostancıoğlu vs diğer servislerdende fiyat almıştım aynı fiyat hepsi okadar parça değişip 2000 tl olması imkansız.Özellikle parça pahalılığı inanılmaz olan ktm için.

Koruma demiri şaseye yaptığı kazaya bağlı olarak zarar verme ihtimali çok yüksek detaylıca incelersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar