Merhaba,ktm duke390 almayı düşünüyorum uygun fiyata bir ilan buldum yakın zamanda da motorsikletimi satıp alacağım umarım fakat aklıma takılan birkaç soru var. 2023 modellerinde tcs ve ayarlanabilir modlar bulunuyor mu? Almayı düşündüğüm motorsikletin küçük bir hasar kaydı var sasede islem yapılmış ama blokta herhangi bir değişen yok hatta güncel bir kaza olması ve ktm servislerinin pahalılığına rağmen sadece 2000tl tutmuş diğer değişenler klasik motor sağa yatınca değışen gidon topuzu, manet vs. koruma demiri de değişmiş gözüküyor. Ama duyduğum kadarıyla bazı koruma demirleri şaseye zarar verebiliyormuş yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?
2023 tam ara kasa ara kasa derken ne demek istediğimi şöyle açıklıyım.
Hem 2023 model yenilenmiş makyajlı kasası satılıyor hemde eski 390 kasası satılıyor.
bahsettiğin motor yeni kasa ile aynı ise viraj modu ,spor moto abs, QS vs
özellikler bulunuyor fakat eski kasada tam olarak bilmiyorum ayrıca eski kasanın ekranı yeni kasanın ekranı kadar detaylı olmadığı için sanmıyorum mod yönetme menüsü olduğunu.
Ayrıyeten alırken çok dikkat etmen gereken bir motor hor kullanılmışsa başına sorun açması çok muhtemel özellikle 390 gibi her türlü harekete elverişli olan bir motor için genel olarak kullanıcı kitlesi tarafından çok zorlanarak kullanılıyor. Gerçekten alırken kontrollerini iyi yap.
Tavsiyem Ucuz etin yahnisi yenmez mantığı ile bir yerde bir ucuzluk uygunluk görürsem bir şey ararım onda dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Özellikle şasede işlem olan motorada bulaşmanı tavsiye etmem.
Kesinlikle o parçaların 2000 tutması imkansız 2024 model 390 sol debraj manetini spormotoda 1500 liraya almıştım alırkende arn , bostancıoğlu vs diğer servislerdende fiyat almıştım aynı fiyat hepsi okadar parça değişip 2000 tl olması imkansız.Özellikle parça pahalılığı inanılmaz olan ktm için.
Koruma demiri şaseye yaptığı kazaya bağlı olarak zarar verme ihtimali çok yüksek detaylıca incelersin.