MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haftalık geleneksel buluşmamız için Bornova Teras Cafede toplanıyoruz bu çarşamba... Geçtiğimiz hafta Manisa gezimizde ortaya çıkan grup sürüşü ile ilgili sıkıntıları etraflıca görüşüp daha evel grup sürüşü yapmamış ve grubumuza yeni dahil olan arkadaşlarla tüm MT izmir üyesi arkadaşların tanışıp kaynaşması vede Grup sürüşü ile ilgili bilgi edinebilmeleri açısından eğitim amaçlı yapacağımız bu toplantı için

8 Kasım Çarşamba Günü Bornova Teras Cafede görüşmek üzere....

Toplanma saati 20.00

vardiyalı çalışıyorum motorumda yok kesin gelemem fakat bu teras kafe nerededir merak ettim yokmu uydu fotografı acaba:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maalesef Google Earth henüz Bornova'yı kapsama almamış, o yüzden uydu fotoğrafı yok. :pale: :p

Hayır, banane gelmiyorum :p demek gibi bi şansım var mı? yok o yüzden orda görüşürüz.

bende bende varim

Sevgili MT ailesi,

Istanbuldayim ancak Allahtan bir mani cikmazsa toplanti icin Izmire donucem.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

bugün istanbula yolculuk var oyüzden çarşmba günkü toplantınızda aranızda olamıycağım için çok üzgünüm,c.tesi günü kuşadasında olduğum için gülbahçeyede gelemedim zaten,ama başlıkta yoktu nette takip edemedim görüşmek üzere.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok değerli mt izmir üyeleri;
çarşamba günü allah kısmet ederse yanınızda olmaktan büyük mutluluk ve haz duyacağım.ömrümün geri kalan kısmını toplantılar için harcayacağım...:salut:

arkadaşlar okul durumu nedeniyle,,bir hafta şehir dışında olucam.eğer bu hafta gitmezsem haftaya yurt dışına yollucaklar.tahminimce pazar günü gelicem..bu hafta toplantıya gelemiyorum..

bu arada kenan abi bizim sucuk işi haftaya kaldı..birazdaha sabıret abi,,sana güzel bir kıyağım var...:cat:

arkadaşlar okul durumu nedeniyle,,bir hafta şehir dışında olucam.eğer bu hafta gitmezsem haftaya yurt dışına yollucaklar.tahminimce pazar günü gelicem..bu hafta toplantıya gelemiyorum..

bu arada kenan abi bizim sucuk işi haftaya kaldı..birazdaha sabıret abi,,sana güzel bir kıyağım var...:cat:

bensiz sucuk yerken boğazınızdan nasıl geçecek:silent: merak ettim mecit aşkolsun sadece kenana mı davet :pale:
nerde yemek orda ben. eksik olurmuyum hiç aaaaaaaaaaa çok ayıp:salut:

Malesef o gün nöbetçiyim. Ertesi gün izin var. p. tesi tekrar nöbet ve salı- çarşamba tekrar izin var.. . . o gün toplantıda olamayacağım . . . .

bende varım olumdanscısı

Arkadaşlar bır aksılık cıkmazsa carsamba gorusuruz umarım teras cafeyı bulurum arabamla ordayım gorusuruz

Azimdan aldin benide hesaba katin zira kamberhanda gelecektirde ben kamber olarak ordayim

abi sucuk kaçmaz bende varım benımle beraber sitemizin en guzel artçısı nişanlım başak :bounce: ve tabiki düşlemeksiz (özgür) olmaz guzel sucuk partısı olucak insallah. kenan bu kafe tam nerde bilgilendirirsen sevinirim kafe ararken toplantıyı kacırmayalım :p uydu resmi yok anladıkta bı tarıf lazım:cat:
bızde varız ::cheeeeer

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi sucuk muhabbeti de nereden çıktı yaa?neyse sayın modumuz yapmasın da sucukları yoksa eşek eti falan yedirir bize:mrgreen: onun elinden yamahanın radyatör suyunu içerim ben beee peehhhh...

Teras cafenin yerini bilmeyen arkadaşlar için krokili yer tarifini ekledim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar