Honda GB350S/Rebel 500 gibi motorlar neden ülkeye gelmiyor

Motosikleti
Kuba Azure 50 Pro
Arkadaşlar hondanın bu motorları neden ülkemize getirilmiyor türkiye'de çok fazla bu tarz motor arayan insanla karşılaşıyorum ayrıca bu modelleri bilmeyen görünce de olsa kesinlikle alırdım diyebilecek potansiyel kitleden bahsetmiyorum bile. emisyon bilmem neyden bahseden olmuş da avrupada şuan bu modeller satılıyor. Bu sorunun yanına da buna benzer kaliteli motor önerisi alayım sizden :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
önce üstün avrupalılara satacaklar sıra türklere gelirse stok kalırsa getirirler

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bizim ülkede bu tarz motorlar çok sevilmiyor. Hatta satış rakamlarına dünya genelinde baktığın zaman hiç bir yerde bu tarz motorlar sevilmiyor. Mt07 her yerde, her zaman xsr700'den fazla satıyor. Bu mt09-xsr900 için de geçerli, z650-z650rs için de, z900-z900rs için de.

Ben de tam tersine bu tarzı seviyorum. Bi T100-T120 Bonneville, Bmw R nine T ve yukarıda saydığım motosikletler benim için diğerlerinden (tarz olarak) fersah fersah üstte. Ama azınlık olarak kaldık bu tarzı sevenler olarak.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bizim ülkede bu tarz motorlar çok sevilmiyor. Hatta satış rakamlarına dünya genelinde baktığın zaman hiç bir yerde bu tarz motorlar sevilmiyor. Mt07 her yerde, her zaman xsr700'den fazla satıyor. Bu mt09-xsr900 için de geçerli, z650-z650rs için de, z900-z900rs için de.

Ben de tam tersine bu tarzı seviyorum. Bi T100-T120 Bonneville, Bmw R nine T ve yukarıda saydığım motosikletler benim için diğerlerinden (tarz olarak) fersah fersah üstte. Ama azınlık olarak kaldık bu tarzı sevenler olarak.
Sevilmiyorsa neden daha pahalı bayide motosikletin öylece yatması hoş mu yani mt07 ile aynı fiyata sat xsr700 ü.
Ya da satılmıyorsa daha ucuza sat ki elinden çıksın.

Fiyat listesine baktım xsr700 yokmuş ve xmax 250 modeli. 367 bin tl kasko ve sigorta ile 400 bine yaklaşır bu fiyatlar ikinci eli canlandırır gibi yaza doğru

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sevilmiyorsa neden daha pahalı bayide motosikletin öylece yatması hoş mu yani mt07 ile aynı fiyata sat xsr700 ü.
Ya da satılmıyorsa daha ucuza sat ki elinden çıksın.

Fiyat listesine baktım xsr700 yokmuş ve xmax 250 modeli. 367 bin tl kasko ve sigorta ile 400 bine yaklaşır bu fiyatlar ikinci eli canlandırır gibi yaza doğru
Zaten satmıyor, tuttuğumuza geçirelim, az sattığımız motorla çok kar edelim gibi bir düşünce olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar