- Motosikleti
- Triumph Tiger 800XRx
Senin motorun Tiger 900 GT Pro, boşver GS'i çok büyük ve ağır motorGönül ferman dinlemiyor.
Senin motorun Tiger 900 GT Pro, boşver GS'i çok büyük ve ağır motorGönül ferman dinlemiyor.
Aaa o butce ile sifir stelvio alirsin, simdi aklima geldiSelamlar,
Malum yıl sonu geliyor. Motosiklet fiyatlarında düşüş öngörmekteyim. Bu sebeple motosiklet değiştirme düşüncem var. Üstteki modellerden birini almak istiyorum. 2. el olarak. Artçılı uzun yolda kullanmayı planlıyorum ya da yine artçılı günlük turlar. Şehir içine mecbur kalmadıkça girmiyorum. Aklımda Vstrom 800 var ama titreşimli olduğuna dair yazılar okudum özellikle yurt dışında. Tiger 900 gt hesaplı çantalı olanlar var. Ama sorun çıkarır mı bilemedim. Amacım bir iki sene içinde R 1200 Gs e geçmek.
650- 750 k arası bütçem var. Bu bütçenin 320 k kadarını benim NC 750 oluşturuyor. Düzgün Gs bulabilseydim onu da alabilirdim ama diğer başlıkta tartıştığımız gibi GS ile hiç bağlantım yok. Başka önerilerinize de açığım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Fiyatlar "fazla iyi", bir kaza maza ciddi arıza geçmişini düşündürüyor.Aaa o butce ile sifir stelvio alirsin, simdi aklima geldihatta asagidaki linkte dusuk km bi stelvio aras var 680e. Bi de v85 tt guardia d'onore var o da guzelmis, 480e.
Al
Motoguzzi 2.el scooter fiyatları ve modelleri için sayfamızı ziyaret edin, kendinize en uygun Motoguzzi modelini keşfedin., .www.scootermarket.com
Sari sitedeki ilanlarinda kaza tramer boya degisen yok diyor. Bi de 180bin tlye komisyonsuz 6 taksit yapiyorlar. Pesinde de bir miktar indirim yaparlar bence.Fiyatlar "fazla iyi", bir kaza maza ciddi arıza geçmişini düşündürüyor.
Geçen hafta gördüm bunları ben doğan trend showroom'da bizim Gökhan'ın vstrom 1050DE'sinin yanında duruyorlardı. stelvionun tipi ne güzelmiş demiştim. Temiz duruyorlardı ama gözle bakınca ben anlamam.Fiyatlar "fazla iyi", bir kaza maza ciddi arıza geçmişini düşündürüyor.
Gs kullanıcılarının genel sınırı Şile gayet normal değilmi sınır verileri.Dün akşam İstanbul adv kanalının canlı yayınını izlediniz mi?
Gümrük kapılarından giriş çıkış yapan motosiklet marka ve modelleri ile ilgili istatistikleri verdiler. Çok ilginç bilgiler vardı.
İlgilenenler var ise izlemesinşi tavsiye ederim. En ilginç bilgi ise ülkeden(o sınır kapısından) çıkış yapan motosikletlerin (6500 adet) 1600 civarı yamaha, 1200 civarı honda sadece 198 tanesi bmw marka şeklinde olması.
Bu durumu da yamaha ve hondanın sorunsuzluğuna bağladılar. Ayrıca konuşmacılardan biri triumph markasının da japonlar kadar sorunsuz olduğunu ( özellikle son bir kaç yıl serileri) belirttiler.
Veriler içinde alman vatandaşlarının verileri de vardı. İşin ilginci onlar da Bmw almıyor. Yamaha, honda alıyor. Ne iş anlamadım.Gs kullanıcılarının genel sınırı Şile gayet normal değilmi sınır verileri.
Hem adamlar zengin bir kere ne uğraşacaklar gümrüktü, yoluydu ve çamuruydu. Alıyorlar business class uçak bileti yata yata gidiyorlar.
Eğer Avrupalı motosikletler donanım fakiri olsaydı Japonlar gibi görülürdü, Suzuki bile daha yeni yeni hesap makinası gibi ekran yapmaktan vazgeçiyor.
Trdeki marka bazinda satis rakamlari ile paralel sanki bu rakamlar. Yamaha hondadan az satiyor ama ikisinin toplamini dusundum ben.Veriler içinde alman vatandaşlarının verileri de vardı. İşin ilginci onlar da Bmw almıyor. Yamaha, honda alıyor. Ne iş anlamadım.
Çok detaylı bir istatstik çalışması olmuş ama. Hacim bazında bile veriler vardı.
Alman'lar cimridir, işleri yettiği an ilk onu alırlar.Veriler içinde alman vatandaşlarının verileri de vardı. İşin ilginci onlar da Bmw almıyor. Yamaha, honda alıyor. Ne iş anlamadım.
Çok detaylı bir istatstik çalışması olmuş ama. Hacim bazında bile veriler vardı.
Bizim gibiler desenize. Biz de çok cimriyiz.Alman'lar cimridir, işleri yettiği an ilk onu alırlar.![]()
Bence bu motorların kullanılmasının sebebi az elektronik olmaları. Kırgızistanda nereden bulacaksın diag tool da beyni kontrol edeceksin.Gümrük kapılarının verilerini doğrulugunu bilmiyorum ama benim geniş bir yurtdışı arkadaş ağım var hepsininde GSleri var ama inanmazsınız böyle uzun yolculuklara çıkacaklarsa 90 lardan kalma hondalar yamahalar suzukiler kullanıyorlar bakın 2000 lerde değil direk 90lardan kalma motorlar.
En modernininde suzuki bandit var oda bugün italyan afganistana gidiyor türkiyeden geçiş yaptı.
Neden derseniz tamamen cool olmak nostalji işi. birşeyi başarmak aynı zamanda. Gs sonuçta çok modern sen onu değil o seni kullanıyor. Bana da sorarsanız bende aynı çizgide ilerlerdim. Misal ben Vespa ile çok uzun turlarıma çıkıyorum.
inana bulunuyorBence bu motorların kullanılmasının sebebi az elektronik olmaları. Kırgızistanda nereden bulacaksın diag tool da beyni kontrol edeceksin.
Mesela siz isteyen buluyor dediğiniz için ben Tacikistan'a Ducati ile "gider miyim?" diye kendime soruyorum. Cevap "gitmem".inana bulunuyordünya artık çok ufaldı. hiç thmin edemiyeceğin yerlerde istanbuldan daha modern ekipmanlar bulabiliyrsun. sanırsam biz biraz geri kaldık.
aç metdemin moğolistan serisini izle fikrin değişirBir ülkenin sonu -istan ile bitiyorsa ve yaşadığım şehre göre doğudaysa ben o ülkeye gitmezdim.![]()
Ne işim var Moğolistan'da? Fikrim değişmez.aç metdemin moğolistan serisini izle fikrin değişir
Peki İzleyeceğim. İnsallah fikrim değişir.aç metdemin moğolistan serisini izle fikrin değişir