Tracer 7 hk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi yasanmisliklar var desene.

Kawanin kara listesine girmissin,ferrariye tup takan vatandas gibi.

Adamlara gecerli sebep sunamazsan harakiri yapacakmis :)kiliclar kinindan cikmis daha da girmez gayri.
200-220 basarken başıma gelse üzülmezdim ama 6-7000 devirde sakin sakin sürerken bloğu yemem hoş olmadı.

200-220 basarken başıma gelse üzülmezdim ama 6-7000 devirde sakin sakin sürerken bloğu yemem hoş olmadı.
stepping on the gas as if there was no tomorrow.

Abi ters koseden gol yedin,saka bir yana motor ariza yapmasa muhtemelen sen yine uzaklara yapistirirdin,emin ol her iste bir hayir vardir takma kafaya.

Yolda beni gotur abi diyen kasksiz lavukla da alakasi yok olayin:)

Hersey bir yana,susurluktan izmire 250km mesafe var cekicinin 15 bin almasi cidden insafsizlik.

Gecen arkadasla oturuken konusu acildi,cekiciyle polatlidan duzceye arabayi 10bine goturmus neredeyse 300 km yol

Motosikleti
Motoru satıldı...
Hersey bir yana,susurluktan izmire 250km mesafe var cekicinin 15 bin almasi cidden insafsizlik.

Gecen arkadasla oturuken konusu acildi,cekiciyle polatlidan duzceye arabayi 10bine goturmus neredeyse 300 km yol
Düşene bir tekmede kendileri vurmayı sever bizim milletimiz yapacak birşey yok.

Birakin benzini yagi suyu,

birisi de demiyor ki,bir büyükle yarim kilo kuru et alayim da kaan abiye moral olsun

Yahu adamin kanadi kirik,kawanin boynu bukuk kaldi :)

Dilim döndüğünce, kendi araştırdığım kadarıyla açıklayayım.
Biz debriyaj çekip değiştirdiğimiz süreçte aynı anda birçok şey yapıyoruz; gaz kesme,debriyaj çekme,vites değiştirme, debriyajı bırakma gibi, bu da ortalama 1-2 sn yi bulabiliyor kendi görüşümce.
QuickShifter da ise olay şöyle işliyor debriyajla herhangi bir uğraşta olmadan quickshifter vites yükseltileceğini anladığı anda milisaniyelik gazı kesip, debriyajı ayırıp vitesi yükseltiyor ve kullanan kişi herhangi bir gaz kesme yada debriyaj çekme gibi bir işlemle uğraşmıyor, ve bu işlemler milisaniyelik olduğundan özellikle racing makinelerde performanslı kullanımı olumlu etkiliyor.

Konu bu olmasa da ufak bir düzeltme, quickshifter debriyajı ayırmaz, vitesi de yükseltmez/düşürmez. Onu yapan sistem Honda e-gear. Otomobillerdeki otomatikleştirilmiş H şanzıman ile aynı şey o. Robot var senin için debriyajı sıkıp bırakıyor kabaca.

QS'in iki türlüsü var. Yukarı yönlü çalışan (enjeksiyonlu motor olması yeterli) ve çift yönlü çalışan (burada ride-by-wire şart). İkisinin de debriyajla bir işi yok. Yukarı atarken bir anlık gazı kapatıp açıyor, aşağı atarken bir anlık gaz verip bırakıyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
sen benim yoluma niye taş koyuyon hocam ya, şurada ticaret yapacaktık :)
Senin motoru hakkını verecek naked motor seven birine satılsın yaa. çanta falan takıp şeklini bozmasın. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Er6 eğer çalışırsa bir depo benzin benden ulen
Ben meyhaneye götürücem Kaan'ı. :)
Çalışmazsa da yerine artık ne motor alırsa onu kutlamak için götürürüm.

Er6F sayfası kapandı, motor artık çöp.
Buna üzüldüm yaa. Çok anısı olan motordu, bizde de anısı vardı. :(

Umarım durumu toparlayıp daha iyisini alırsın, sana tiger 800 yakışır ama gagasız olanından.

Son düzenleme:
Motosikleti
Motoru satıldı...
Konu bu olmasa da ufak bir düzeltme, quickshifter debriyajı ayırmaz, vitesi de yükseltmez/düşürmez. Onu yapan sistem Honda e-gear. Otomobillerdeki otomatikleştirilmiş H şanzıman ile aynı şey o. Robot var senin için debriyajı sıkıp bırakıyor kabaca.

QS'in iki türlüsü var. Yukarı yönlü çalışan (enjeksiyonlu motor olması yeterli) ve çift yönlü çalışan (burada ride-by-wire şart). İkisinin de debriyajla bir işi yok. Yukarı atarken bir anlık gazı kapatıp açıyor, aşağı atarken bir anlık gaz verip bırakıyor.
Banada yeni bir bilgi oldu teşekkürler :)

Dötü toparlayayım, yeni motor alacağım.
Siyah inci battı, Başta sana olmak üzere abi bütün forumun başı sağolsun.
Artık köfte rotaları yeni motora nasipmiş.

Senin motoru hakkını verecek naked motor seven birine satılsın yaa. çanta falan takıp şeklini bozmasın. :)

Ben meyhaneye götürücem Kaan'ı. :)
Çalışmazsa da yerine artık ne motor alırsa onu kutlamak için götürürüm.

Buna üzüldüm yaa. Çok anısı olan motordu, bizde de anısı vardı. :(

Umarım durumu toparlayıp daha iyisini alırsın, sana tiger 800 yakışır ama gagasız olanından.
ben de öyle istiyorum da, hep galericiler arıyor, 450 olur mu diye soruyolar. alıp satacaklar belli. hepsi anlaşmış gibi 450 diye tutturmuş. kullanacağını bilsem verecem, ancak niye bi başkası kazık yesin durduk yere.
gerçekten kullanacak kişiye 450 ye veririm, ancak galericilere asla.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Yukarı yönlü çalışanlar karbüratörlü CDI'lı sistemlere de kurulabiliyormuş - geçen Healtech sitesinde gördüm. CDI tarafına müdahale yaparak ateşlemeyi engelliyor diye anladım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar