Sizlerle paylaşmak istedim .kendi videom'!

paylaşmışsın ellerine saalık da keşke paylaşmasaydın daha iyi olurdu hani korumalar nerde :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yapayım kutlayayım mı seni kaskın bıle yok kafanda bosubosuna yazılıyo dı mı onca uyarılar burayaaaa:pr: :pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
biraz tipik orta anadolu kenti ve sürücüsü gibi geldi arkadaşlar öyle kırsal yerde koruma taktımı adama gülüyorlar haberiniz olsun ::gozluk:: biz zamanında walkman la dolaşmaya utanırdık küçük yer abi:pr:
şimdi gitsem 250€ mont aldım desem memlekette inanmazlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bide onları alsa tamam....Altındaki motordan daha fazla eder o saydıklarınız....Adamın imkanı olsa daha iyi bişe alır dimi....

Arkadaş şööle tekteker falan yapsaydın ya da şööle arka kaldırma falan??? Sadece motor nasıl kaldırılır onu gördük...Bidahakine bekliyoruz haberin olsun...:cat: :cat: :cat:

Bide onları alsa tamam....Altındaki motordan daha fazla eder o saydıklarınız....Adamın imkanı olsa daha iyi bişe alır dimi....

ne alakası var anlamadım motor bi tutkuysa ve kullanıyorsa onları da bi şekilde halletmesi gerekir hayat bi kaskdan daha mı ucuz :farao: kesinlikle katılımıyorum düşüncelerine

slm

satoyama arkadasa katılıyorum .ıstemıyerekte olsa .benım oturdugum yrde öyle peugeot motora kask takıp bınsen sanada gülerler ama yanlıs tabı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne alakası var anlamadım motor bi tutkuysa ve kullanıyorsa onları da bi şekilde halletmesi gerekir hayat bi kaskdan daha mı ucuz :farao: kesinlikle katılımıyorum düşüncelerine

Bir kask200 ytl:silent:
mont 200:silent:
eldiven 80:silent:
dizlik 70:silent:

arkadaş belki jawaya tutkusundan belki olumsuz bütçesinden alamıyordur....Videoda da gözüküyor kırsal kesimde..Trafik yok...Traktör ve at arabalarını saymassak. Bu kadar tepki vermeyin korumasız diye...Belkide vardır, Videoya çekerken yüzü belli olsun diye takmamıştır....:queen:

Eminimki de vardır kaskı...ama takmamış işte.....:wiinkk:

Jawacı arkadaş hadi yüzümü kara çıkarma tak korumalıklarını şööle jawanı konuştur da alem motor görsün.....:cat: :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bence yoğtur laa::xs06:: cava cava cava :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen: Vardır vardır.......:cat:
Jawa cı demek harbi motorcu demek.....
Eskiden ehliyet sınavlarına kocaman amerikan arabaları ile girilirmiş...Şööle kaldırıp 2 tur attınmı tamam... Şavrole yi süren her arabayı sürer diye kanı yaygınlaşmış...

Şimdide javaya mz e binmeden motorcu olunmuyo......Babada benim gibi takılmış.....Bende mz i bırakamadım......

Korumalıkları hesaplasam motorun 2 katına yaklaşır...:queen: :queen: :queen:

yaştan dolayı sizlere abi diyerek başlamak istiyorum.
Tanışma topiginde (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20404&highlight=nedenama) bahsetmiştim motor sizlerinde belirttig gibi köyde kalıyor.Geçen şeker bayramında 1 günlük süreyle köye gittik ailece.kendim bi video çekip motosiklet.net de sizlerle paylaşmayı planlamıştım ki oldu.
evet gerekli koşullarda olmadıgını biliyorum.:salut:
@Alp_tunay abi sizin yorumu okudugumda gerçekten sevindim.evet dayımın kaskı mevcut.videodan tam anlaşılmaya bilir ama ilerki virajı dönünce ev orada.petrol çekindigim yer.dayım köye yakın yerlere ve petrole gelip gitmek için almış.bnde bu tutku oldugu için ne zman fırsat bulsam giderim köye javaya binmek için.Kaskı takoyorum aslında burda bahane gibi gelcek ama kendim gözükiym diye takmadım.:pale:
tekrar herkezn yorumuna teşekkür eder saygılarımla...

Motora biniyosun ve gidiyosun.Yani ? :)
yani bindim işte

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yaştan dolayı sizlere abi diyerek başlamak istiyorum.
Tanışma topiginde (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20404&highlight=nedenama) bahsetmiştim motor sizlerinde belirttig gibi köyde kalıyor.Geçen şeker bayramında 1 günlük süreyle köye gittik ailece.kendim bi video çekip motosiklet.net de sizlerle paylaşmayı planlamıştım ki oldu.
evet gerekli koşullarda olmadıgını biliyorum.:salut:
@Alp_tunay abi sizin yorumu okudugumda gerçekten sevindim.evet dayımın kaskı mevcut.videodan tam anlaşılmaya bilir ama ilerki virajı dönünce ev orada.petrol çekindigim yer.dayım köye yakın yerlere ve petrole gelip gitmek için almış.bnde bu tutku oldugu için ne zman fırsat bulsam giderim köye javaya binmek için.Kaskı takoyorum aslında burda bahane gibi gelcek ama kendim gözükiym diye takmadım.:pale:
tekrar herkezn yorumuna teşekkür eder saygılarımla...

yani bindim işte

Hep binmen dileğiyle....Aramızda konulardada görmek isteriz seniii...Hemde ankaralıymışssın bak....

demin film izledim ve ses sistemim sonuna kadar acıktı sesi unuttum kısmayı(aklıma bile gelmedi) ve o javanın sesi yüzünden geberdim korkudan yaw..:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi de kardeşimdirek basmış gitmişin.bende tek teker falan yapacaksın diye çok korkmuştum.kask falan hiç bişiy yok yani...ama yinede kasksız binme kardeşim yol ne kadar yakında olsa...

iyi de kardeşimdirek basmış gitmişin.bende tek teker falan yapacaksın diye çok korkmuştum.kask falan hiç bişiy yok yani...ama yinede kasksız binme kardeşim yol ne kadar yakında olsa...

aslında hakılsınız.olacak kaza yolun kısalıgıyla uzaklıyla olma allah göstermesin.amotörüm abi dedigin gibi direk bastım gittim.inşallah seneye daha farklı cekim yapıp sizlere sunarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar