Ducati Diavel Dark Alınır mı?

2015. 2016 veya 2017 diavel dark almak istiyorum ancak fiyatları düşük geldi. Bu motorların bir sorunu mu var?
Desmosu yakıtı vs. yürütme maaliyeti fazla biliyorum ancak cumartesi motorum olacak dolayısıyla bunları kabule diyorum.
Ancak ustalarla akraba olmak istemiyorum böyle bir durum mu var?

benim anladığım, ducatileri genelde halk arasında "desmo bakımı" diye bilinen periyodik subap kontrolleri yaklaşınca sattıklarından fiyatlar görece ucuz kalıyor; lakin alıp da bikaç yüz km sonra desmo bakımına sokunca motoru, servis de tabiri caizse sana sokuyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
geçenlerde benim motorun bakımı için sanayideyken dükkan iki kişi konuşurken duydum, satılık bir ducati varmış, biri ötekine alsam mı falan diye konuşuyorlardı, sonra internetten açıp desmo bakımı fiyatı sordular, 70bin lir mıymış, yuh, çokmuş vazgeçtim demişti. Belki bu yüzden uygun fiyatlıdır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Desmo bakımı biraz abartılıyor, evet böyle bir şey var ve pahalı ama Korlas harici farklı yerlerde yaptırınca bu kadar pahalı olmuyor. Bir de performanslı bir Japon motorunu da layik olduğu şekilde bakıma soksan ve her maddeyi uygulasan muhtemelen benzer paralara gelecektir. Ducati'nin buradaki hıyarlığı; bakıma isim vererek markalaştırarak pazarlama anlamında kendi kalesine gol atmasıdır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Desmo bakımı biraz abartılıyor, evet böyle bir şey var ve pahalı ama Korlas harici farklı yerlerde yaptırınca bu kadar pahalı olmuyor. Bir de performanslı bir Japon motorunu da layik olduğu şekilde bakıma soksan ve her maddeyi uygulasan muhtemelen benzer paralara gelecektir. Ducati'nin buradaki hıyarlığı; bakıma isim vererek markalaştırarak pazarlama anlamında kendi kalesine gol atmasıdır.
Ha ha... Ducatiye çamur atana bak hele...
Kawasına senkron yaptıramayan köfteci :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

İşte daha iyi ya... Herkes ducatiye binsin ucuz ucuz...
Ferrariye binemeyeceğimize göre ducati de motorun ferrarisi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ha ha... Ducatiye çamur atana bak hele...
Kawasına senkron yaptıramayan köfteci :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

İşte daha iyi ya... Herkes ducatiye binsin ucuz ucuz...
Ferrariye binemeyeceğimize göre ducati de motorun ferrarisi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
He yaa koskoca İzmir'de ne senkron ayarı yaptırabildik ne de subap ayarı :) Ducati için İstanbul'da güzel servisler var ama İzmir'in yetkili servis anlayışı yağ değiştirip göndermekten ibaret olduğu için İzmir'de yaşayan birine Ducati önermem elbet :)

1260'larda krank koluyla ilgili problem var, ancak bu zamana kadar artık ya garantiden ya sahibine patlayarak yapılmıştır diye tahmin ediyorum. Bu konuda geçmişini sorguladıktan sonra sıkıntı yok.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
He yaa koskoca İzmir'de ne senkron ayarı yaptırabildik ne de subap ayarı :) Ducati için İstanbul'da güzel servisler var ama İzmir'in yetkili servis anlayışı yağ değiştirip göndermekten ibaret olduğu için İzmir'de yaşayan birine Ducati önermem elbet :)
İzmir başka alem..İstanbula ankaraya hiç bir yönüyle benzemez.. Ben bile zor adapte oldum...
Az suyuna gidip huyuna da gidince oluyor ama...
Dene sende ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir başka alem..İstanbula ankaraya hiç bir yönüyle benzemez.. Ben bile zor adapte oldum...
Az suyuna gidip huyuna da gidince oluyor ama...
Dene sende ;)
Yok hiç uğraşamam skik sokuk adamlarla. Biz de adamlarla kibar konuşuyoruz, it gibi "senkron ayarı yapmazsan seni hoplatırım, üzerine tiner döküp yakarım" demiyoruz ki.

Desmoyu biliyorum ve gerekirse desmosunu yaptiririm onemli degil, benim bu konuyu acmamdaki asil sebep 1200 motorlarda yani ducati darklarda sakin bulasma motoru suremezsin sanayiye gitmekten demisti birisi, ben bakimini yaptiririm parasini veririm sorun degil ama her gaz actigimda acaba motoru kucagima alirmiyim diye korkmak istemiyorum, yagini balini koyayim bakimini yaptiriyim ve biniyim istiyorum harici bir sorunu varmidir kronik ?

Krank olayini bende duymustum ancak sanki o ilk kasa 2013 2014 lerde oluyormus makyajda duzeltilmistir herhalde.
Ne dersiniz demosunu yapicaksan al binmi diyorsunuz ne yapayim :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ducati'de genelde sensör mensör gibi elektronik arızalar sık görülüyor, ben yatak sardıran krank kırdıran çok duymadım. Gayet uzun süre kullanan çok kişi var ve Ducati'nin bir grubu var ki çok sosyaller. Sadece Diavel kısmı beni düşündürüyor. Power Cruiser ve ne şehir içinde sürülür ne de uzun yol için elverişli, ben bilemedim.

Oncesinde diavel surdum ve dedimki bu benim motorum, hissiyati inanilmaz hosuma gitti zaten haftasonu kullanacagim zevk motoru yani, racing zaten sevmem nakeddada bi garip hissediyorum.
Istanbulda bildiginiz bir yer vamri hem desmo yaptirabilecegim hemde exper icin goturebilecegim,

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Oncesinde diavel surdum ve dedimki bu benim motorum, hissiyati inanilmaz hosuma gitti zaten haftasonu kullanacagim zevk motoru yani, racing zaten sevmem nakeddada bi garip hissediyorum.
Istanbulda bildiginiz bir yer vamri hem desmo yaptirabilecegim hemde exper icin goturebilecegim,
Ben Motopeak Özkan usta'nın methini çok duydum. Bir araştırın derim. En kötü Ducati kullanan arkadaşlarım var onlara sorarım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim xmax'ı aldığım zamanlarda kardeşimin ortağı da Ducati Diavel almıştı, kocaman simsiyah o zaman gözüme hetbeyli görünen bir motordu. hafta sonları kardeşimle birlikte iki motor İstanbul'dan Antalya'ya gidip geliyorlardı. Ama ne olduysa krank kırdı ve aklıma kalan o zamanlar çıkan masrafı benim sıfır xmax'a verdiğim paradan fazlaydı. bir şekilde yaptırıp satmıştı ama mali olarak zorlamıştı.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim xmax'ı aldığım zamanlarda kardeşimin ortağı da Ducati Diavel almıştı, kocaman simsiyah o zaman gözüme hetbeyli görünen bir motordu. hafta sonları kardeşimle birlikte iki motor İstanbul'dan Antalya'ya gidip geliyorlardı. Ama ne olduysa krank kırdı ve aklıma kalan o zamanlar çıkan masrafı benim sıfır xmax'a verdiğim paradan fazlaydı. bir şekilde yaptırıp satmıştı ama mali olarak zorlamıştı.
Abi ilk serilerde krank problemi olduğundan ötürü revizyonlu parçadan sonra düzeliyordu.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Alınır keyifle binilir.
Krank sorunu senin baktığın kasada mevcut, mk2 diavel

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ferrari'n mi var derdin var ağbi.:rolleyes:

Büyükçekmece E-5’te, müşterisine ait 15 milyon liralık Ferrari'yi test sürüşüne çıkaran usta Hakan Yılmaz yoldaki kayganlık nedeniyle aracın kontrolünü kaybedip köprü ayağına çarptı. Kaza sonucu araç kullanılamaz hale geldi, ancak Yılmaz ve ekibi yaralanmadan kazayı atlattı. Aracın kaskosu olmadığından mağduriyeti usta üstlenecek.​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar