Motosiklet Satışları

Motosikleti
cbf 150
Bizim sitede Cf i olan bir arkadaş var dicem şimdi sonra gelicek Buraklardan biri abi sen çapulcuların yanındamı oturuyorsun dicek :)

CFin arazi motoru var elemanda gayette araziye giriyor hiç sorun çıkarmamış 15 bin km dir. zaten bir motor bu kadar gittiyse mekanikde birşey olmaz

Motosikleti
D400
Bizim sitede Cf i olan bir arkadaş var dicem şimdi sonra gelicek Buraklardan biri abi sen çapulcuların yanındamı oturuyorsun dicek :)

CFin arazi motoru var elemanda gayette araziye giriyor hiç sorun çıkarmamış 15 bin km dir. zaten bir motor bu kadar gittiyse mekanikde birşey olmaz

sıkıntı zaten "15bin km sorun cıkarmamış motor " mevzusu.

Adamlar 400cc + 100 bin km'deki hondaya 200 bin fiyat biçiyor, cf tayfa 15bin km'ye kadar sorun cıkarmamış motoru sorunsuz sanıyor :d

bu arada o aletin tipini seviyorum ben ama cefeeemotoğğ işte. eşşeğe altın semer vursan cf moto yine eşşek :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

olm sen beykoz konaklarında oturmuyo muydun ?

cf ne arar len orda ?

hayatın yalan yeminle

Motosikleti
cbf 150
olm sen beykoz konaklarında oturmuyo muydun ?

cf ne arar len orda ?

hayatın yalan yeminle
CeFa moto belkide sitenini güvenliğinde vardır. Hoş bu seferde ben neden muhatap olucam adamla dimi :) kendi kendime ele veriyorum kolpalıkta son noktayım. 15bin km mevzusu şu her motor için geçerli zaten o kadar gittiyse ömrü billah gider o motor elektornik birşey olmazsa.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Forum bb code linkini buraya olduğu gibi yapıştırırsanız daha sağlıklı olur.
düzelttim linki:
o9qbgvi.jpeg

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Suzuki'yi gördükçe yine içim kan ağlıyor :( ...

Doğan grubu yılın bu zamanına kadar 3766 motor satmış ki en büyük pasta payı Piaggio grubundan gelmiş.
Bu Kick-Start olayı(Plakalandırılmış motosikletler) ile geçen yılın aynı dönem satışlarıyla karşılaştırmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.

Baz etkisi yani önceki senelerin satış miktarları 1-2 yıl boyunca saçmalayacak gibi. Ancak ben çevremde Suzuki motorları fazlasıyla görüyorum.
İnancım, Doğan grubunun aynı bu şekilde devam edeceği yönünde. Yerli üretim için açılacak KYMCO gibi fabrikaları merakla bekliyorum açıkçası. Umarım gözetim vergisi diye saçmalıklara bir son verirler. Japon'a ulaşmak bu denli zorlaştırılmamalı... İnsanların güvenirliliği olan araçlara ihtiyacı var.

Motosikleti
Ns200 15"
Motolux piyasanın gerçek sahibi. Bajaj neden yok anlam veremedim, Bajaj'ı kızılay dağıtıyormuş gibi her yerde görebiliriz.

Motosikleti
cbf 150
BMW tıpKı AKP seçmeni gibi, kemikleşmiş bir yüzde 30 var önünde cebindeki parayı çalsalar yarabbi şükür der :)

Suzuki na nay benim acilen suzukileri elden çıkarmam lazım :) geçip bmw alalım akpli yandaş olalım haha

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kamyoncu bey hayabusanızı böyle kullanmıyorsanız satın zaten.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada topcase'le kullanan en az 3 tane daha gördüm. 2 tanesinde yan çantada vardı.

Temmuz satışları eklenmiştir. Arora tek başına istatistikleri sırtlamış gözüküyor. Bmw ve Ducari bu cendereden çıkmış gibi. Japonlar ise sinek avlıyor resmen. Çin gümbür gümbür geliyor

Bana kalırsa motosiklet camiası için pek realist bi liste değil. Piyasayı domine eden şey aslında scooter sınıfı. Kuryeler, kasaplar, bakkala gitmek için alınan motorlar vs. Scooter lari listeden cikarip incelemek, "motorcular" acisindan daha gercekci sonuclar verir.

Bana kalırsa motosiklet camiası için pek realist bi liste değil. Piyasayı domine eden şey aslında scooter sınıfı. Kuryeler, kasaplar, bakkala gitmek için alınan motorlar vs. Scooter lari listeden cikarip incelemek, "motorcular" acisindan daha gercekci sonuclar verir.
Öyle bir istatistik Tüik veritabanında yok maalesef. Ancak, Kymco, Sym gibi çoğunlukla scooter satan markaları veya Bmw, Ducati gibi sadece klasik anlamda motosiklet satan firmaların satışlarından bir nebze çıkarım yapılabilir.

Neyi realist değil benim diyen marka %50 çakılmış işte =)
Bence gidişatla ilgili şahane bir veri. =)

Sınıfların dağılımı vb gibi detaylar için çok yetersiz tabii.

Motosikleti
D400
şu listede çöp tenekeleri bile var bajaj yok her gördüğümde garipsiyorum :D

son 1 senede Royal Enfield de güzel piyasa yaptı ama o da yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar