arkadaş bir elinde depoyu tutarken diğer eliyle yazmış, yorulmuştur o yüzden acil.acil mi?
Neyini trolleyeyim hocam içinde benzin var cg kullanıyorum deposu delindi yeni depo sipariş ettim evde kalmasını istemiyorum deponun çatlak var koku yapar ve patlama riski var dediler kaynakçılar hurdacılar falan alır mı acaba dışarıya koysam güneşin sıcağında daha büyük sıkıntı olur diye ama asla trol bi soru değil önceki konularıma bakabilirsinMadem trolleyeceksin bari akıllı olsun. Aptal trolde hiç çekilmiyor.
Hocam Trollediğimi falan mı düşünüyorsunuz?arkadaş bir elinde depoyu tutarken diğer eliyle yazmış, yorulmuştur o yüzden acil.
Yani normal olarak hani yangının çıkmasından veya bir yerde patlar falan diye çekiniyorum aslındahurdacılar her türlü alır.
sen duyarlılığından, aman bir yerde yangın falan çıkarır diye korkuyorsan
içine taşırana kadar su doldur ve ters çevirip boşalt. bu işlemi 2-3 kere tekrarla. içinde kalması muhtemel benzin buharını atmış olursun.
içine su doldur, çalkala, sonra bir kenarda havalanırken içindeki benzin buharı kapalı kalmadığı için uçar gider zaten.Yani normal olarak hani yangının çıkmasından veya bir yerde patlar falan diye çekiniyorum aslında
Hurdacıya Gittim benzin kokuyor diye korkup almadı Kapının önüne koy Çöpcüler alır dedihurdacılar her türlü alır.
sen duyarlılığından, aman bir yerde yangın falan çıkarır diye korkuyorsan
içine taşırana kadar su doldur ve ters çevirip boşalt. bu işlemi 2-3 kere tekrarla. içinde kalması muhtemel benzin buharını atmış olursun.
Vay be demek böyle hurdacılarda var?Hurdacıya Gittim benzin kokuyor diye korkup almadı Kapının önüne koy Çöpcüler alır dedi
Benzinini yaklaşık 1 hafta önce boşaltıp elimde kalmasın diye tarla süren birisine vermiştim nasıl hala kokuyor anlamıyorumTamam tamam..Adres ver ben gelip alayım... :
Depoyu yan çevir de ya kapaktan ya çatlaktan gitmesin benzin..
Sıvı altın bu ...
Akşam saatleri olduğu için büyük bir hurdacıydı bende garipsedimVay be demek böyle hurdacılarda var?
Yani aslında Pancar makinalarında falan Kullanıyorlarmış bende hani evde havalar sıcak olunca çok tutmak istemedim hem bi iyilik yapayım dedim yani sonuçta patlayadabilirUmarım o tarla süren biri, traktörüne sizin benzinden koymaz, çünkü muhtemelen aracı dizel motordur![]()
Yani Depo ile ilgili olan bir konu neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamış değilim hocam acil yardım lazımdı çünkü depom kargodaydıACİL YARDIM!!!!!! Canım sıkıldı konu açayım dedim.
Ya patlarsa çöpün kenarında yani kaynakçı hurdacı bile korktu depoyu almayaBizim memlekette eski mahallelerde bulunan yollarda ki eski model döküm su saatlerini, logar kapaklarını söküyor hırsızlar. Çöpün kenarından her halükarda birisi alır.