Motosiklet deposu nereye atılır

Motosikleti
Cg
Merhaba Arkadaşlar Depomu değiştireceğim de Eski depomu nereye atabilirim ya da kime verebilirim Depoda çatlak olduğu için yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerisi Olan var mı?

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Madem trolleyeceksin bari akıllı olsun. Aptal trolde hiç çekilmiyor.

Motosikleti
Cg
Madem trolleyeceksin bari akıllı olsun. Aptal trolde hiç çekilmiyor.
Neyini trolleyeyim hocam içinde benzin var cg kullanıyorum deposu delindi yeni depo sipariş ettim evde kalmasını istemiyorum deponun çatlak var koku yapar ve patlama riski var dediler kaynakçılar hurdacılar falan alır mı acaba dışarıya koysam güneşin sıcağında daha büyük sıkıntı olur diye ama asla trol bi soru değil önceki konularıma bakabilirsin

arkadaş bir elinde depoyu tutarken diğer eliyle yazmış, yorulmuştur o yüzden acil.
Hocam Trollediğimi falan mı düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İçinde benzin varsa bir kaba koy. Depoyu ister çöpe at, ister 2 mandal + 1 leğen karşılığında hurdacıya ver.

hurdacılar her türlü alır.
sen duyarlılığından, aman bir yerde yangın falan çıkarır diye korkuyorsan
içine taşırana kadar su doldur ve ters çevirip boşalt. bu işlemi 2-3 kere tekrarla. içinde kalması muhtemel benzin buharını atmış olursun.

Motosikleti
Cg
içine taşırana kadar su doldur ve ters çevirip boşalt. bu işlemi 2-3 kere tekrarla. içinde kalması muhtemel benzin buharını atmış olursun.
Yani normal olarak hani yangının çıkmasından veya bir yerde patlar falan diye çekiniyorum aslında

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yani normal olarak hani yangının çıkmasından veya bir yerde patlar falan diye çekiniyorum aslında
içine su doldur, çalkala, sonra bir kenarda havalanırken içindeki benzin buharı kapalı kalmadığı için uçar gider zaten.
Hurdacıya ver, metal hurdası para ediyor, sevinir.

Geçen burada ustama uğradığımda bir CG motorun deposu paslanmaktan delinmiş, ona yeni depo takmıştı, sorayım eskisini ne yapmış ama sanayide hurda toplayanlara vermiştir kesin. o da içinde pastan turuncu renkli tuhaf bir hal almış benzini boşaltıyordu, hurda benzin bidonum var, bu şekilde çıkan benzinleri topladım ama verecek yer bulamıyorum, döksen dökülmez de çevreye zarar, öyle kocaman varilde bu şekilde 20-30 litre benzin oldu diyordu.

Motosikleti
Cg
Hurdacıya Gittim benzin kokuyor diye korkup almadı Kapının önüne koy Çöpcüler alır dedi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam tamam..Adres ver ben gelip alayım... ::)
Depoyu yan çevir de ya kapaktan ya çatlaktan gitmesin benzin..
Sıvı altın bu ...

Motosikleti
Cg
Tamam tamam..Adres ver ben gelip alayım... ::)
Depoyu yan çevir de ya kapaktan ya çatlaktan gitmesin benzin..
Sıvı altın bu ...
Benzinini yaklaşık 1 hafta önce boşaltıp elimde kalmasın diye tarla süren birisine vermiştim nasıl hala kokuyor anlamıyorum

Vay be demek böyle hurdacılarda var?
Akşam saatleri olduğu için büyük bir hurdacıydı bende garipsedim

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Umarım o tarla süren biri, traktörüne sizin benzinden koymaz, çünkü muhtemelen aracı dizel motordur :D

Motosikleti
Yamaha XSR700
ACİL YARDIM!!!!!! Canım sıkıldı konu açayım dedim.

Bizim memlekette eski mahallelerde bulunan yollarda ki eski model döküm su saatlerini, logar kapaklarını söküyor hırsızlar. Çöpün kenarından her halükarda birisi alır.

Motosikleti
Cg
Umarım o tarla süren biri, traktörüne sizin benzinden koymaz, çünkü muhtemelen aracı dizel motordur :D
Yani aslında Pancar makinalarında falan Kullanıyorlarmış bende hani evde havalar sıcak olunca çok tutmak istemedim hem bi iyilik yapayım dedim yani sonuçta patlayadabilir

ACİL YARDIM!!!!!! Canım sıkıldı konu açayım dedim.
Yani Depo ile ilgili olan bir konu neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamış değilim hocam acil yardım lazımdı çünkü depom kargodaydı

Bizim memlekette eski mahallelerde bulunan yollarda ki eski model döküm su saatlerini, logar kapaklarını söküyor hırsızlar. Çöpün kenarından her halükarda birisi alır.
Ya patlarsa çöpün kenarında yani kaynakçı hurdacı bile korktu depoyu almaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar