Kask & Vizör & Ekipman Standı Rafı fikirleri

Motosikleti
2024 Duke390
Selamlar,

Kask için şöyle bir stand aldım altında kancası var motor anahtarı, montu falan koyulabiliyor. Ama vizörler, eldiven, balaklava için gardrobun içine sıkış tepiş yer ayarladım.

Evinde ofisinde ekipmanları için kendine yer yapmış arkadaşların önerileri, fikirleri nelerdir merak ediyorum ilham alabilmek için.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar,

Kask için şöyle bir stand aldım altında kancası var motor anahtarı, montu falan koyulabiliyor. Ama vizörler, eldiven, balaklava için gardrobun içine sıkış tepiş yer ayarladım.

Evinde ofisinde ekipmanları için kendine yer yapmış arkadaşların önerileri, fikirleri nelerdir merak ediyorum ilham alabilmek için.
Ben dairenin girişindeki portmanto'nun bir rafını bu işe ayırdım, 3 tane kask, bir takım dizlik, eldivenler, kask temizleme spreyi falan hepsi orada duruyor. Eldivenleri çoğu zaman eve çıkarmıyorum, motorun arka çantasında bırakıyorum.

Motosikleti
2024 Duke390
Benim motorda bagaj olarak anca disk ve kask kilidi alacak kadar yer var :)
Evin girişinde portmanto kapaklı değil açık sekilde duvara monte. Evde kendim için düzenlediğim çalışma ve oyun pc'min olduğu bir oda var. Orada duvara raf takıp vizörü falan koyabilirim ama daha estetik bir görünüm için burada fikir almak istedim.
Kask temizleme spreyi olarak ne kulanıyorsunuz?

Motosikleti
Benim motorda bagaj olarak anca disk ve kask kilidi alacak kadar yer var :)
Evin girişinde portmanto kapaklı değil açık sekilde duvara monte. Evde kendim için düzenlediğim çalışma ve oyun pc'min olduğu bir oda var. Orada duvara raf takıp vizörü falan koyabilirim ama daha estetik bir görünüm için burada fikir almak istedim.
Kask temizleme spreyi olarak ne kulanıyorsunuz?
2-3 yıl önce bim'den aldığım Fakir marka kask temizleme spreyini kullanıyorum. Hala bitmedi. biterse ipone vb. gibi artık piyasada ne varsa onu alırım, aralarında çok fark yok.
Kask temizleme spreyini gözlük camı silerken de kullanıyorum, çok işe yarıyor.

Ben evden çalıştığım için evin bir odasını ofis haline getirmiştim, o odada duvara raf monte edip kaskları falan koyacaktım ama eşim portmantonun bir rafını ayıralım girişte olsun deyince işime geldi. Ofis odamda ikea'nın 40cm genişliğinde, yaklaşık 120cm yükseklikte, bir sürü çekmeceleri olan bir dolabı var, onun iki çekmecesi motosiklet ıvır zıvırları için ayırdım, bir çekmecesinde ruhsatlar, anahtarlar, şarjlı pomva vb. var, diğerinde de yedek parçalar, yedek diye alınmış motorun eski sahibinden kalma komple debriyaj seti, fren balataları, deri eldivenler için deri bakım spreyi falan var.

Motosikleti
2024 Duke390
çok mantıklıymış ikea dolabı bir göz atayım sitelerine. Benim bu kadar fazla zamazingom yok koymam gereken ama illa işe yarar bişiler bulabilirim. Çok teşekkürler bilgiler için 🛵💨

Motosikleti
çok mantıklıymış ikea dolabı bir göz atayım sitelerine. Benim bu kadar fazla zamazingom yok koymam gereken ama illa işe yarar bişiler bulabilirim. Çok teşekkürler bilgiler için 🛵💨
Ben pandemi başlarında evden çalışmaya başlayınca ofis yaptığım odadaki çalışma masalarımı, dolapları vb. hepsini ikeadan almıştım, bulabildiğim en ucuz şeyler onlardı. Çok çeşitli ve kullanışlı dolapları var.

Motosikleti
2024 Duke390
Bak bu paralara birşey arıyorsan böylesi de varmış. Hatta bende düşünüyorum.
https://www.ciceksepeti.com/motorcu-ekipman-vestiyeri-v1-kcm40442892
Çiçeksepeti güzelmiş evde yer ayarlayabilirsem motor botunu falanda koyabilirim. Kışlık ekipmanların alışverişini yaptığımda tam ihtiyacım olacak baya iş görür.
Temu da böyle bir şey var epey işe yarar gibi duruyor: https://share.temu.com/9xgo2d9md7A
Şu an için aradığım tam olarak böyle bişi az yer kaplayıp çok iş görecek bir modelmiş.

Çok teşekkürler arkadaşlar öneriler için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar