Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

https://www.birevim.com/kampanya/motosiklet-kampanyasi/

Eşsiz fırsatlarla motosiklet sahibi olmanız mümkün!
Özel avantajlı tasarruf planlarımıza dahil olun, baharda motosikletinize kavuşun.

Kampanya Koşulları
YENİ MOTOSİKLET ŞARTI
0 motosiklet için tasarruf planı oluşturulabilmektedir. 2. el motosiklete teslimat kabul edilmemektedir.

KEFİL
40 Bin TL’ye kadar 1 kefil, 40 Bin TL üzerinde 2 kefil talep edilmektedir.

KASKO
Teminatlandırma kapsamında “genişletilmiş motosiklet kasko sigortası” yaptırılması şartı aranmaktadır.
Kasko sigortanızı, dilerseniz siz değerli Birevim tasarruf sahiplerimiz için yaptığımız anlaşma kapsamında avantajlı fiyatlarla Sigortambir işbirliği ile Quick Sigorta’dan, , dilerseniz de eşit teminatlandırma şartlarını taşıyan kasko sigortası olma koşuluyla tercih ettiğiniz başka bir sigorta şirketinden yaptırabilirsiniz.

MOTOSİKLET TİPİ
Plaka ve ruhsat kaydı üzerinden yakıt tüketimli motosiklet tipi araç teminata konu edilebilmektedir. Elektrikli motosiklet tipi araç için proje açılamamaktadır.

Gerçekti hayal oldu , Eski Türkiye'de yoktu bu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işler aslında Eminevim ile başladı, 30 küsür senelik mazisi var. Teknik olarak eski Türkiye'de başladı. Bu tip "faizsiz finansman" firmaları şu şekilde çalışmakta; Örneğin R25 alma niyetiniz var. R25 şu an 100.000 TL diyelim. Bu firmalara gidiyorsunuz, adamlar sizi çekilişli bir gruba ekliyorlar, diyelim ki grupta 36 kişi var. Bu 36 ay boyunca her ay 100.000 / 36 = 2778 TL taksit ödeyeceğiniz anlamına geliyor. Adınız ne zaman çekilişte çıkarsa ya da firmanın size vaat ettiği maks teslim süresi ne zamansa (Örneğin 16. ay vs) size 100.000 TL değerinde sıfır motosiklet bulmanızı istiyorlar. Buradaki problemler şunlar;

1) Siz R25 için bu sisteme girdiniz. 3 ay, 6 ay, 16 ay sonra vs o R25'in fiyatı 100.000 TL olarak kalmayacağı için bakiye tutar için para bulmalısınız.
2) 36 kişilik grupta kura yapılacağı söyleniyor, doğrudur ama grupta teoride 36 kişi var ama pratikte yok. Yani 3-5 gerçek kişi vardır grupta, kalanı TCKN.si olan "isimler" haliyle çekilişte sizin değil paravan kişilerin isimlerinin okunmasının olasılığı daha büyük.
3) Bu tip firmalar %10 gibi bir komisyonu baştan alıyorlar ve iadesi mümkün değil.
4) Diyelim ki 10. ay kura size çıktı, 10 ay boyunca toplam 27 780 TL ödediniz, 100.000 TL'ye motosiklet de buldunuz, kalan bakiye tutar için firma sizden senet alıyor, senetleri geç mi ödediniz, mokoko.
5) Kasko yapma zorunluluğu

Şahsi düşüncem bu tip işlere bulaşılmaması yönünde ama karar sizin.

Son düzenleme:

Ben işin gelinen durum kısmındayım hocam yoksa işim olmaz.Kaldı ki bu ülkede muhafazakar kesimle akçeli işlere girmemek gerektiğini bilecek kadar yaşadım :).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunun eski versiyonu altin gunu iste ayni sey.neyse tomygun dedifi gibi listedeki isimlerin cogu balondur.keriz silkeleme eski versiyon bu,halen dusen binlerce kisi var

Bu işler aslında Eminevim ile başladı, 30 küsür senelik mazisi var. Teknik olarak eski Türkiye'de başladı. Bu tip "faizsiz finansman" firmaları şu şekilde çalışmakta; Örneğin R25 alma niyetiniz var. R25 şu an 100.000 TL diyelim. Bu firmalara gidiyorsunuz, adamlar sizi çekilişli bir gruba ekliyorlar, diyelim ki grupta 36 kişi var. Bu 36 ay boyunca her ay 100.000 / 36 = 2778 TL taksit ödeyeceğiniz anlamına geliyor. Adınız ne zaman çekilişte çıkarsa ya da firmanın size vaat ettiği maks teslim süresi ne zamansa (Örneğin 16. ay vs) size 100.000 TL değerinde sıfır motosiklet bulmanızı istiyorlar. Buradaki problemler şunlar;

1) Siz R25 için bu sisteme girdiniz. 3 ay, 6 ay, 16 ay sonra vs o R25'in fiyatı 100.000 TL olarak kalmayacağı için bakiye tutar için para bulmalısınız.
2) 36 kişilik grupta kura yapılacağı söyleniyor, doğrudur ama grupta teoride 36 kişi var ama pratikte yok. Yani 3-5 gerçek kişi vardır grupta, kalanı TCKN.si olan "isimler" haliyle çekilişte sizin değil paravan kişilerin isimlerinin okunmasının olasılığı daha büyük.
3) Bu tip firmalar %10 gibi bir komisyonu baştan alıyorlar ve iadesi mümkün değil.
4) Diyelim ki 10. ay kura size çıktı, 10 ay boyunca toplam 27 780 TL ödediniz, 100.000 TL'ye motosiklet de buldunuz, kalan bakiye tutar için firma sizden senet alıyor, senetleri geç mi ödediniz, mokoko.

Abi kimse kusura bakmasın ama bu yobazların çıkarttığı bir sistem. Sırf faiz haram diye, her türlü dolandırıcılıgın yapıldığı bir sisteme giriyorlar ve helal mal aldım diye geziyorlar ortaya. Laf eden çıkacaktır bu kadar helal odaklı yaşıyorsanız ne kredi çekersiniz, ne bunlara girersiniz ne de dünya malı için tırmalarsınız. Zamanında saadet zincirleri vs'de bu tipler tarafından çıkarıldı, haramı helal kılma taklası bunlar.

Abi kimse kusura bakmasın ama bu yobazların çıkarttığı bir sistem. Sırf faiz haram diye, her türlü dolandırıcılıgın yapıldığı bir sisteme giriyorlar ve helal mal aldım diye geziyorlar ortaya. Laf eden çıkacaktır bu kadar helal odaklı yaşıyorsanız ne kredi çekersiniz, ne bunlara girersiniz ne de dünya malı için tırmalarsınız. Zamanında saadet zincirleri vs'de bu tipler tarafından çıkarıldı, haramı helal kılma taklası bunlar.

Knk, peki kendi aramizda yapmamiz yokmu? Atiyorum 20 kişi motor günü yapalım. Forumun en güvenilir isimlerinden birinde biriksin para örn dr.tayfun abi. kura sırasına göre motor alalim. Kendi zincirimizi kendimiz kuralım. $ bazında yaparsak kimse zararda etmez :)

F54

şu çekiliş sonunda şirketten alacağın para r25 almaya yetmeyecek üzerine ekleme yapmak için nakit bulundur yaw ben çekilişe sokmayacağım parayı neden bu yamyamlara haciz ettireyim ki?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Eveeettt düşüncelerde değişme var mı? Aslında güzel sisteme benziyo 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çekilişli sisteme girmeyip net tarih veren sistemler daha sağlıklı, aylık belli bir rakam ödeme şansı ve en az 5-6 ay bekleme imkanı varsa bence mantıklı sistemler. Benim patron geçen sene Audi A5 ve Volvo S 60 aldı Eminevim'den.

Son düzenleme:
Benim bu sistemlere aklım yatmıyor. Onlarda bu işten para kazanacaklar .. Nasıl olacak ? 3-5 Kişiye göstermelik veriyorlar gerisine mokoko ..
Bu sistemden ev araba alabilen varsa ne mutlu onlara , Ben hiç güvenemiyorum .

Motosikleti
CB650R
Benim bu sistemlere aklım yatmıyor. Onlarda bu işten para kazanacaklar .. Nasıl olacak ? 3-5 Kişiye göstermelik veriyorlar gerisine mokoko ..
Bu sistemden ev araba alabilen varsa ne mutlu onlara , Ben hiç güvenemiyorum .
Organizasyon ücreti alıyor, sigortayı/kaskoyu buradan keselim diyip ordan kazanıyor. 5 ay parayı işletip kazanıyor. Çekilişli sisteme girenleri dolandırıp kazanıyor

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Çekilişli sisteme girmeyip net tarih veren sistemler daha sağlıklı, aylık belli bir rakam ödeme şansı ve en az 5-6 ay bekleme imkanı varsa bence mantıklı sistemler. Benim patron geçen sene Audi A5 ve Volvo S 60 aldı Eminevim'den.
Bu hafta sonu yazılıyorum net tarih verdiği için sistemi şu şekilde yapmışlar.

Talep ettiğin miktarın %7 sini dosya masrafı altında aldıkları bir sistem var birde peşinatsızı var.

70 farklı ödeme seçeneği varmış sorup öğrendiğim 2 tanesini yazayım bilgi almak isteyen için.

500 bine yazılıyorum bu hafta

PEŞİNATSIZ SİSTEMDE
-Talep ettiğin miktarın %40 ına ne zaman ulaşırsan ödeme şekline göre ozaman net olarak alabiliyorsun paranı.
-Bunun haricinde her ay yapılan kura da parayı %40 ına ulaşmadanda alma şansın var.

PEŞİNATLI SİSTEMDE
-500 binin %7 sini dosya masrafı olarak alıcak (35.000TL)
-Sonrasında 150 gün içinde parayı teslim etmeyi garanti ediyor yani 5 ay
-Parayı alana kadar minumum ödeme planı 7 bin tl parayı aldıktan sonra 14 bin tl

Bu arada sorduğum birkaç soruda oldu örnek olarak benim birikmişim var %40 ını hemen verip parayı hemen alabiliyormuyum diye sordum.
Bundan 2 - 3 sene öncesi için bu sorduğum soru yapılabiliyormuş fakat yeni gelen düzenlemede ne kadar öderseniz ödeyin parayı 150 günden erken alma gibi bir şansınız bulunmuyor çekiliş haricinde.

Şunuda sordum Parayı alana kadar %40 ına çabuk ulaşmak için yüksek taksit ödeyip parayı aldıktan sonra düşük taksit ödeme yapayım şeklinde
Malesef oda olmuyormuş taksiti düşük başlatıp sonrasında yüksek ödeme yapabiliyorsunuz ama tam tersi işlem malesef olmuyor.

Sonuç olarak yazılacak varsa şuan yazılırsa en iyi senaryoda 150 günden erken parasını alamıyor.
Kışın bayilerin yapıcağı kampanyaları yakalamak için aşşa yukarı en iyi yazılma zamanı gibi geldi bana

EKSTRA OLARAK DÜZENLEME 500 bine kadar olan sistemde kasko zorunluluğu yok sadece trafik sigortasını zorunlu koşuyorlar bilginize.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yeşil sermayenin "faizsiz" faizle araç satışı yersen umarım mağdur olmazsınız ama içimden bir ses olacaksınız diyor

yahu bildiğin saadet zinciri bunlar. sisteme erken/önce girenler işin kaymağını yer, geç girenler erken girenleri finanse eder.

tıpkı, çalışan kesimin emeklileri beslemesi gibi.

Çevremde bu sistemden araç ev alan çok fazla tanıdığım var. Bu sistemler de bir gün patlayacak ama ne zaman patlayacak göreceğiz.

Güvenilmez mi evet güvenilmez. Fakat başka bir alternatif yol yok, birikim yaparak almaya kalksak fiyatlar uçuyor yakalayamıyorsun. Araba ev piyasasında hala biraz da olsa hareket varsa sebebi bu firmalar. Bu firmalarda olmasa araç alış satışı durmaya yakın olurdu bence.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Eskiden Hürpa ve Milpa vardı aşağı yukarı aynı sistemle satış yaparlardı, ama bir değişik şekilde modeli onlar sunardı. Yani 50 tane doğan alır, 50 tane brodway vs gibi onları 50'li gruplara satarlardı. Çok aldım, alan oldu. Yani bu sistemi yeşil sermaye bulmadı.

Motosikleti
D400
arkadaş eminevimden araba aldı.

motosiklette varmış bi şeytan dürtmüyor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar