kasis ve çukurlarda rahatsız etmıcek motorsiklet önerirmisiniz?

bel fıtığı rahatsızlıgımdan dolayı kasıslerde cukurlarda mınımum hasarla geçen guzel bır yuksek motor arıyorum.
tabıkı gene kuryecılık yaptım ıcın yakıt tuketımı en onemlı unsurdur benım ıcın.
sym xpro motorumu bu yuzden sattım.kasıs ve cukurlarda 10 uzerınden 9 performans sergılemesıne rağmen,yakıt konusunda cok yaktı ıcın kullanılcak bı motor değil (6 lıtreyle 150 km gıtmıyor)
bu yuzden hem az yakıcak,hemde kasıs ve cukurlarda xmax gıbı konfor saglıcak (özellıkle çin malı ucuz) motor arıyorum.
bütcem kısıtlı olmasa xmax tarzı,pcx tarzı bır motor alırdım ama en fazla butcem 100 bın lıra.
bu parayada cok yuksek km lı satıyorlar o güzel motorları.bu yuzden çin malları tercihimdir.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Bir scooter değil ama Hero X Pulsein süspansiyonları çok yumuşak. Tekerler büyük. Pamuk gibi hissettirir ama scooterin avantajları yok tabi. Düşündüğünüz fiyatlara piyasada dolu var.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Nükleoplasti / Ozon tedavisi + Activa (veya spontini) ile ucuza gelir. 30-40 a bulursun (hatta tanidigim bir kurye 26 ya spontini satti gecen ay)
buarada Chatgpt ile mi yaziyorsunuz?

Nükleoplasti / Ozon tedavisi + Activa (veya spontini) ile ucuza gelir. 30-40 a bulursun (hatta tanidigim bir kurye 26 ya spontini satti gecen ay)
Nükleoplasti tedavisi hakkında bılgı verırmısınız tamamen geçiriyormu bel fıtıgını? tedavi oranı yuksekmı? çok cektım bu hastalık 2 aydır evde yatıyorum yapmadım fizik tedavi ilaç tedavı kalmadı ama %60 nı geçirebildim ancak tamamen geçiremedim.
chatgpt den kastınız ne anlamadım

Motosikleti
Nukleoplasti / ozon fiyatlari degisiyor ama fitigin icine girerek ozon uygulayarak kucultuyorlar, yada buharlastiriliyor. kesin cozum oluyor, tekrarlarma ihtimali herzaman var. Uygulayan arkadaslarim hepsi tedavi oldu, 5 yildir sorunsuz yasayanlar var. bende temmuz ortasi gibi olacagim. Arastirirsan detayli ogrenirsin

yanlis anlama ama yukaridaki paragraf turkcesi cok iyi olmayan birisinin chatgpt ye yazdirmasi gibi olmus. Ozbek, turkmen vs de olabilirsin. Irkcilik anlaminda soylemiyorum, sadece kullandigin kelimelerden oyle bir cikarimda bulundum.

Motora gelecek olursak activa alabilirsin, rahat motor, temiz ikinci el isini gorur, yada spontini alip selesini degistir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bu arada xmax'ın çukurlarda bele bele vurması da meşhurdur, yani seçenekler arasında olmasın.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Nukleoplasti / ozon fiyatlari degisiyor ama fitigin icine girerek ozon uygulayarak kucultuyorlar, yada buharlastiriliyor. kesin cozum oluyor, tekrarlarma ihtimali herzaman var. Uygulayan arkadaslarim hepsi tedavi oldu, 5 yildir sorunsuz yasayanlar var. bende temmuz ortasi gibi olacagim. Arastirirsan detayli ogrenirsin

yanlis anlama ama yukaridaki paragraf turkcesi cok iyi olmayan birisinin chatgpt ye yazdirmasi gibi olmus. Ozbek, turkmen vs de olabilirsin. Irkcilik anlaminda soylemiyorum, sadece kullandigin kelimelerden oyle bir cikarimda bulundum.

Motora gelecek olursak activa alabilirsin, rahat motor, temiz ikinci el isini gorur, yada spontini alip selesini degistir.
Geçen yıl eşime yaptırdık. 40 bin ödemiştim. %85 oran verilmişti tam iyileşme gibi bir durum olmadı.
Faydası olmadı değil ama öyle anlatıldığı gibide olmadı.

bu arada xmax'ın çukurlarda bele bele vurması da meşhurdur, yani seçenekler arasında olmasın.
o kadar yuksek bır motorun ve tekerleklerı kalın bır motorun nasıl oluyorda kasıslerde cukurlarda bele vurabılıyor hayret dogrusu.
suspansıyonlarında bır sorun var anlaşılan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

activa pıyasadakı en alçak motorlardan.taşlı yollarda activa surmek bel fıtıgıyla resmen ıntıhar etmekle eş değer.10 15 dakka suruş yapsan 1 haftalık fızık tedavı boşa gider (denendı onaylandı)
taksim beşiktaş semtlerıde saolsun heryerı taş kaldırım.bende bu semtlerde calısıyorum mumkunatı yok oyle bır motor suremem.yoksa guzel motor scouter motorlar her zaman avantajlıdır ufak ve serıdır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Yeni Activa olabilir ama Spontini olamaz, Spontini amortisörleri sert geliyor bana. Activa onun yanında pamuk gibi gelmişti.

Bir scooter değil ama Hero X Pulsein süspansiyonları çok yumuşak. Tekerler büyük. Pamuk gibi hissettirir ama scooterin avantajları yok tabi. Düşündüğünüz fiyatlara piyasada dolu var.
teşekkürler cbf tarzı motorlarla pek aram yok scouter turlerıne alışmısım.

Motosikleti
cbf 150
Scooter la iş yapıcaksın sanırım suzuki burgman al eski kasalardan uygun fiyata ha cbf 150de alabilirsin belkide goldwinden bile rahat belin ağrımaz. Dik oturdugum her motor canını yakar biraz eğik oturman lazım scooterla kendini sınırlama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim selam, yazdıklarını birebir anlıyorum çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım. Özellikle bel fıtığı meselesi varsa, süspansiyon konforu resmen birinci öncelik oluyor. Ben de zamanında SYM kullanmıştım, konfor dersen şahane ama senin de dediğin gibi yakıt kısmı sıkıntı. Hele ki kuryelik yapıyorsan, o tüketim seni ciddi zorlar. Ben bu süreçte Çin motorlarına bayağı yöneldim çünkü bütçem de benzerdi. Uzun araştırmalardan ve birkaç test sürüşünden sonra şunu net söyleyebilirim: Uygun fiyatlı, konforlu ve yakıt cimrisi" üçlüsünü bir arada bulmak kolay değil ama imkansız da değil.
  1. Arora AR150T-10E (Benelli Panarea benzeri scooter)
  2. RKS Black 8 150cc
  3. Mondial Revival 125
Eğer belin ciddi anlamda etkileniyorsa, amortisörü sert olan racing tarzı scooterlardan uzak dur. Scooter formda ama “city commuter” tipi modelleri ara (lastik ebatı yüksek, oturuş pozisyonu dik, sele yumuşak olanlar).

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
o kadar yuksek bır motorun ve tekerleklerı kalın bır motorun nasıl oluyorda kasıslerde cukurlarda bele vurabılıyor hayret dogrusu.
suspansıyonlarında bır sorun var anlaşılan.
Yamaha'nın xmax ve tmax scooterları sport scooter kategorisinde konumlandırıyor, bu yüzden suspansiyonları daha sert. Daha stabil viraj döndün yolu daha iyi tutsun diye konfordan feragat etmişler.

Kardeşim selam, yazdıklarını birebir anlıyorum çünkü benzer şeyleri ben de yaşadım. Özellikle bel fıtığı meselesi varsa, süspansiyon konforu resmen birinci öncelik oluyor. Ben de zamanında SYM kullanmıştım, konfor dersen şahane ama senin de dediğin gibi yakıt kısmı sıkıntı. Hele ki kuryelik yapıyorsan, o tüketim seni ciddi zorlar. Ben bu süreçte Çin motorlarına bayağı yöneldim çünkü bütçem de benzerdi. Uzun araştırmalardan ve birkaç test sürüşünden sonra şunu net söyleyebilirim: Uygun fiyatlı, konforlu ve yakıt cimrisi" üçlüsünü bir arada bulmak kolay değil ama imkansız da değil.
  1. Arora AR150T-10E (Benelli Panarea benzeri scooter)
  2. RKS Black 8 150cc
  3. Mondial Revival 125
Eğer belin ciddi anlamda etkileniyorsa, amortisörü sert olan racing tarzı scooterlardan uzak dur. Scooter formda ama “city commuter” tipi modelleri ara (lastik ebatı yüksek, oturuş pozisyonu dik, sele yumuşak olanlar).
aleykum selam..valla öyle suspansıyon motorun konforu bırıncı derece önem taşıyor bel fıtıgımdan dolayı.sym bence pıyasadakı en guzel motorları yapıyor ama çok yakıyorlar..butun modellerı cok yakıyor hele xpro ocağına ıncır ağacı dıker ınsanın o derece fazla yakıyor.ama symlerdekı konforu daha hala dıger motorlarda bulamadım.bır tek pcx ın 150 lık olanları hosuma gıttı konfor olarak cok ıyıler gerçekten (125 lıklerı o kadar begenmedım) ama onlarında üretimi durmuş 2016 dan sonrası yok.10 senelık 100 bın km yaklaşmış motorlara 100 bın lıra para ıstıyorlar o paralar verıp alınmaz.dedin motorları araştırıcam ozellıkle araro olanını cok sık goruyorum bu ara cevremde guzel demekkı teşekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scooter la iş yapıcaksın sanırım suzuki burgman al eski kasalardan uygun fiyata ha cbf 150de alabilirsin belkide goldwinden bile rahat belin ağrımaz. Dik oturdugum her motor canını yakar biraz eğik oturman lazım scooterla kendini sınırlama
cbf vıteslı olmasa alırdım çokta az yakıyor ama kullanamıyorum alışmamısım scuter tarzı surdüm hep.

Son düzenleme:
Aynısını yazmaya geldim 😀
Xmax suspansiyonu pekde konfor odaklı değil , bozuk yolda şikayet varsa 16 inç jantlı Honda Sh125 , Peugeot Tweet 200 , Sym Symphony 200 gibi motorlara bakmalısın..

Motosikleti
Dominar 250
Hele Downtown'dan sonra sanki kütüğe binmişsin hissi veriyor, geri dönüp binesin gelmiyor, o derece sert geliyor Xmax.

Motosikleti
Geçen yıl eşime yaptırdık. 40 bin ödemiştim. %85 oran verilmişti tam iyileşme gibi bir durum olmadı.
gecmis olsun oncelikle. Cok fazla dr ve yontem var. siz hangisini oldunuz, ne enjekte ettiler. Bende uyusmalar ara ara basladi. Benim derdim tamamen gecsinde degil. Gunluk isleri yapamayacak duruma gelmeyeyim. arada boynum bir kitleniyor, hicbiyere ceviremiyorum. Heykel gibi geziyorum etrafta.

buarada hem az yaksin hem ucuz olsun hem rahat olsun vs pek olmuyor. Zaten az yaksin ve ucuz olsun diyorsan ikinci el bakacaksin ama sonucta Ekmek - Kofte iliskisi..

Biz de ablama yaptırdık. İlk tedavi hiçbir işe yaramadı, ikinci tedavide de tam iyileşme sağlanmadı. Eskisine göre çok daha az da olsa ağrıları var hala. Gerçi bizimki ayağa bile kalkamıyordu tedavilerden önce.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
gecmis olsun oncelikle. Cok fazla dr ve yontem var. siz hangisini oldunuz, ne enjekte ettiler. Bende uyusmalar ara ara basladi. Benim derdim tamamen gecsinde degil. Gunluk isleri yapamayacak duruma gelmeyeyim. arada boynum bir kitleniyor, hicbiyere ceviremiyorum. Heykel gibi geziyorum etrafta.

buarada hem az yaksin hem ucuz olsun hem rahat olsun vs pek olmuyor. Zaten az yaksin ve ucuz olsun diyorsan ikinci el bakacaksin ama sonucta Ekmek - Kofte iliskisi..
Yöntemi bilmiyorum ozon tedavise dedi doktor. 30 yıldır tanırım doktoru, üç kağıtçılığı yoktur. Hatta hanımı muayenehaneden kovmuşluğu vardır.
27 yıldır bel fıtığı gözlemcisi olarak bence, ameliyat ve ıvır zıvır işlerine girmeden. Minimum bir yıl birebir fizik tedaviciden plates alınmalı. Onunda işe yarayanını bulmakta bir mesele
Bu öyle bir illetki;
Annem ayağını tamamen hissetmiyor ve altına kaçırmaya başlamıştı. 30 yıl önce ameliyat oldu, sanki hiç olmamış gibi hayatına devam etti.
Eşim ameliyat oldu çıkan parçanın yerine bişey koydular ne olduğunu bilmiyorum. Yıllardır çekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar